Oksimetrai, bekontakčiai termometrai, respiratoriai ir viskas, ko tik gali prireikti kovoje su koronavirusu: speciali akcija iš Banggood  (1)

Pasaulyje įsibėgėjant koronaviruso protrūkiai, parduotuvėse tampa vis sunkiau rasti apsaugos priemonių. Tačiau Banggood.com skelbia turinti visko, ko tik gali prireikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood.com informuoja, kad jų internetinėje parduotuvėje rasime įvairaus tipo apsauginių kaukių, respiratorių, apsauginių akinių, pirštinių, dezinfekcinio skysčio ir taip toliau.

Taip pat garantuojama, kad šių prekių sandėliuose yra užtektinai ir pirkėjai tikrai ras reikiamą prekę.

Be to, šiuo metu daugeliui prekių yra taikomos iki 74 proc. nuolaidos bei naudingų produktų galima įsigyti su nuolaidos kuponais.

Visą pasiūlą rasite apsilankę oficialioje Banggood.com interneto svetainėje, o dabar apžvelkime keletą naudingų produktų, kuriems Banggood taiko ženklias nuolaidas.

Kompaktiškas, nešiojamas oksimetras

  • Dabar jis kainuoja tik 8,46 €;
  • 12 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra nedidukas, kompaktiškas, 2 AAA tipo baterijomis maitinamas oksimetras. Jie yra naudojami medicinos įstaigose, sporto centruose ir kt.

Šiuo prietaisu galima nustatyti kraujo įsotinimą deguonimi (SpO2). Jis taip pat parodys ir širdies ritmą.

Tereikia į tokį daikčiuką įkišti savo pirštą, įjungti patį matuoklį ir jis savo ekranėlyje parodys SpO2 rezultatą bei širdies ritmą. Beje, matuoklis išsijungia automatiškai.

Jis yra labai kompaktiškas - 6 x 3,5 x 3,5 - sveria vos 50 gr. ir juo galima naudotis būnant tiek namuose, tiek kelionėje. Baterijų energijos užteks jam darbuotis net 50 valandų, tad su tokiu prietaisu nėra jokių apribojimų.

P.S. Sveikam žmogui normalus arterinio kraujo įsotinimo deguonimi (SpO2) lygis turėtų būti nuo 94 proc. iki 99 proc. Asmenims, sergantiems nesunkiomis kvėpavimo takų ligomis, SpO2 gali būti 90 proc.

Jei arterinio kraujo įsotinimo deguonimi lygis nukrenta žemiau 90 proc., asmeniui turėtų būti tiekiamas papildomas deguonis ir tokiu atveju reikia nedelsiant kviesti medicinos pagalbą.

„KALOAD 130Y“ oksimetras

  • Dabar jis kainuoja tik 10,89 €;
  • 42 % nuolaida ir BGISSAMOM nuolaidos kuponas;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Čia taip pat turime oksimetrą, bet jau kiek kitokio dizaino. Jis atlieka tas pačias funkcijas ir matuoja kraujo įsotinimo deguonimi lygį bei širdies ritmą, tik tuo pačiu dar pateikia grafinę ritmo kitimo išraišką.

Pokytį galima matyti 0,96 colių dydžio OLED ekranėlyje

„KALOAD 130Y“ oksimetras taip pat labai kompaktiškas - 5,8 x 3,6 x 3 - sveria vos 27 gr., ir maitinamas 2 AAA tipo baterijomis.

„BOXYM oFit-2“ oksimetras

  • Dabar jis kainuoja 12,99 €;
  • 19 % nuolaida ir BGty995w nuolaidos kuponas;
  • 1,88 € už siuntimą į Lietuvą.

Šis oksimetras daro lygiai tą patį, kaip ir anksčiau paminėti, yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, turi OLED ekraną, gali atvaizduoti duomenis tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai.

Taip pat jis automatiškai išsijungia ir pasigirsta įspėjamasis signalas, kai širdies ritmo ir kraujo įsotinimo deguonimi lygis yra nenormalus.

„VICTOR RUOSHUI 303R“ bekontaktis termometras

  • Dabar jis kainuoja 37,62 €;
  • 17 % nuolaida;
  • 1,88 € už siuntimą į Lietuvą.

Puikus prietaisas, padėsiantis greitai išmatuoti kūno temperatūrą. Jis matuoja nuo 32 iki 42,9 laipsnių diapazone, su 0,2/0,3 laipsnio paklaida. Galima rinktis Celsijaus ir Farenheito laipsnius.

„VICTOR RUOSHUI 303R“ bekontaktis termometras padės palaikyti higieną ir be didelių pastangų pamatuoti sergančiųjų bei mažų vaikų kūno temperatūrą.

Tam tereikės šį termometrą prinešti kelių centimetrų atstumu (5-10 cm) prie kaktos ir spustelėti mygtuką. Per mažiau nei sekundę ekrane pasirodys rezultatas.

Pats LCD ekranas turi ir papildomą apšvietimą, kas taip pat yra privalumas. Be to, „VICTOR RUOSHUI 303R“ bekontaktis termometras automatiškai išsijungia ir yra maitinamas 9V baterijomis.

Respiratorius su oro vožtuvu bei keičiamais filtrais + apsauginiai akiniai

  • Dabar jis kainuoja 14,76 €;
  • 1,88 € už siuntimą į Lietuvą.

Čia turime viską viename: ir respiratorių ir apsauginius akinius. Toks komplektas padės apsisaugoti nuo virusų, įvairių nuodingų dujų, benzino kvapo, pesticidų, aliejų, dažų, dulkių ir visų kitų sveikatai pavojingų medžiagų.

Respiratorius turi reguliuojamus dirželius, šonuose matome dėžutes, kuriose yra oro filtrai, o priekyje oro vožtuvas. Jis padės lengviau kvėpuoti.

Tokį respiratorių galima naudoti praktiškai bet kur. Ne vien tik siekiant apsisaugoti nuo virusų, bet ir darbo vietoje: statybose, dirbant su įvairiais dažais ir lakais, dažant namus ar automobilį, dirbant su kitomis cheminėmis medžiagomis ir t.t. Naudingas daiktas įvairiais gyvenimo atvejais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (1)