Su tokia kamera nebus gėda prieš draugus ir kolegas - išparduodama „Logitech C270“ PC vaizdo kamera: galima reguliuoti pakreipimo kampus, automatiškas pašviesinimas ir patamsinimas, integruotas mikrofonas (Video)  (2)

„Logitech C270“ internetinę kamerą galima prijungti prie nešiojamo kompiuterio, monitoriaus ar kito įrenginio. Tai puikus priedas visiems, kurių nebetenkina turimo įrenginio internetinė kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Logitech C270 HD 720p Widescreen Video Webcam Computer Laptop PC Camera for Video Calling and Recording“ internetinė kamera parduodama už 38,25 €;
  • taikoma 32 % nuolaida;
  • 4,01 € už pristatymą į Lietuvą;
  • ribotas prekių pasiūlymas.

Šiuo metu nešiojami kompiuteriai dominuoja rinkoje ir jau įpratome naudoti juose integruotas vaizdo kameras.

Vis dėlto, nešiojamą kompiuterį dažnas iš mūsų perka penkeriems ar net daugiau metų, todėl juose integruotos vaizdo kameros jau yra morališkai pasenusios.

Pavyzdžiui, jeigu nuotoliniu būdu tektų dalyvauti darbo pokalbyje, darbdaviui gero įspūdžio su sena nešiojamo kompiuterio kamera tikrai nepaliktumėte.

Dėl tos priežasties kiekvienam vertėtų dar iš anksto pasirūpinti kokybiška vaizdo kamera, kuri jūsų žiūrovus ar pašnekovus džiugins ne tik gera vaizdo, bet ir garso kokybe. Būtent tokiomis savybėmis pasižymi „Logitech C270“ vaizdo kamera.

„Logitech C270“ vaizdo kamera filmuoja 720p raiška ir užtikrinamas 30fps rodiklis. Tai reiškia, kad turime 30 kadrų per sekundę ir dėl to filmuojamas vaizdas yra tolygesnis, sklandesnis, nei įprastų nešiojamų kompiuterių kamerų.

Be to, kamera automatiškai paryškina bei pašviesina vaizdą, jei esame menkai apšviestoje vietoje. Tai taip pat yra didelis privalumas.

Verta paminėti ir tai, kad kamerą galima palenkti aukštyn/žemyn ir jos matymo laukas siekia 60 laipsnių. To pilnai užteks kokybiškiems vaizdo pokalbiams per Skype ir kitas programas.

„Logitech C270“ taip pat turi integruotą mikrofoną, tad viskas yra vienoje vietoje ir nieko papildomai pirkti nereikės.

Tiesiog išimame kamerą iš pakuotės, ją pritvirtiname prie monitoriaus, prie kompiuterio prijungiame su USB laidu ir jau galime skambinti bei bendrauti su draugais, kolegomis, artimaisiais, mokytis nuotoliniu būdu ir taip toliau.

Na, o jei jūsų kompiuteris kartais neatpažintų „Logitech C270“ internetinės kameros, tada tereikės iš gamintojo svetainės atsisiųsti nemokamai prieinamas tvarkykles ir jas įsidiegti.

„Logitech C270“ darbuojasi su Windows 7, Windows 8, Windows 10 ir naujesnėmis, macOS 10.10 ir naujesnėmis, Chrome OS, Android v 5.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Plačiau apie šią „Logitech C270“ internetinę kamerą, tvarkyklių įdiegimą ir kaip gi ji filmuoja sužinosite šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(20)
(-11)

Komentarai (2)