Tikra „Xiaomi“ fanų šventė: iš Lenkijos sandėlio išparduodami „Xiaomi Mijia Pro“ elektriniai paspirtukai, populiariausi pasaulyje „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotai dulkių siurbliai ir išskirtinės „Xiaomi“ RGB LED lemputės (Video)  (5)

Geriausi DHgate.com pasiūlymai:

- Galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio - „Xiaomi Mijia Pro“;

- 800lm, E27 cokolis, pilnas valdymas per išmanųjį telefoną ir vos 14€ - išskirtinė išmanioji RGB „Xiaomi Mijia Yeelight 1S YLDP13YL“ LED lemputė;

- Vis dar labai populiarus, pirmos kartos „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys iš Lenkijos sandėlio - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio - „Xiaomi Mijia Pro“

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 362 €;
  • nuolaidos kuponas DHPLM365Pro​;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Mijia Pro“ arba „Xiaomi M365 Pro“ yra galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas. O dabar dar siūlomas iš Lenkijos sandėlio už puikią kainą.

Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis „Pro“ modelis.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo patrauklesnio dizaino. Bet apie viską pakalbėkime kiek detaliau.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus.

Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer. Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra truputi sunkesnis (maždaug 1,5 kg) ir sveria 14,2 kg.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą bei turi valdymo ekraną. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos, tačiau už tai gauname papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir akivaizdu, jog jis savo populiarumu pralenks „M365“ elektrinį paspirtuką.

800lm, E27 cokolis, pilnas valdymas per išmanųjį telefoną ir vos 14€ - išskirtinė išmanioji RGB „Xiaomi Mijia Yeelight 1S YLDP13YL“ LED lemputė

  • Šiuo metu ji kainuoja tik 14 €;
  • nuolaidos kuponas DHY5​;
  • iš Kinijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

LED suteikia itin daug privalumų. Nuo šiol net ir pati paprasčiausia lemputė gali pasiūlyti tokį funkcionalumą apie kurį dar prieš gerą dešimtmetį negalėjome net pasvajoti.

Jog paprasta E27 cokolį turinti LED lemputė gali nustebinti šiuo atveju puikiai įrodo „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ pavyzdys.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ LED lemputės galingumas siekia vos 8,5 W, tačiau sukuriamas šviesos srautas atitinkamai yra lygus 800 liumenų.

Pilną valdymą turinčiom lempoms tai labai geras rodiklis – dažniausiai šviesos srautas siekia 550-650 liumenų.

Be to, kadangi „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ yra RGB tipo, tai reiškia, jog ši LED lemputė gali išgauti net 16 milijonų skirtingų patalpos apšvietimo atspalvių.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ pirkėjui siūlo 1700 – 6500 K ribose kintančią spalvinę temperatūrą.

Įdomu ir tai, kad esant poreikiui „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ LED lemputę galima valdyti balsu. Vis dėlto, šia funkcija galėsite naudotis tik tuomet, jeigu namuose turėsite „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ išmanųjį asistentą.

Jeigu valdymas balsu dažnam gali pasirodyti visiškai nereikalingas, tai galimybė „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ valdyti per taikomąją programą tampa tikrai dideliu privalumu. Šis funkcionalumas itin pravers tiems, kurie ruošiasi naudoti išankstinius tvarkaraščius.

Pavyzdžiui, naudodami taikomąją programą esant poreikiui galėsite sudaryti tvarkaraštį, kuris leis automatiškai įjungti ar išjungti „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ numatytu laiko momentu. Įdomu ir tai, kad sudarant tvarkaraščius taip pat galima individualiai parinkti ne tik laiką, bet ir apšvietimo spalvą bei ryškumą.

Naudojantis ta pačia taikomąja programa galima parinkti ir vieną iš gamintojų paruoštų „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ darbo režimų. Trumpai tariant, šiuo atveju jums pakaks vos kelių paspaudimų taikomojoje programoje ir patalpos apšvietimas bus automatiškai pritaikomas skaitymui, poilsiui, darbui ar miegui.

Ši LED lemputė tikrai patiks ir mėgstantiems rengti vakarėlius, nes gamintojas „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ taip pat integravo specialų muzikos režimą. Pastarasis režimas ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia dinamiškai keisti patalpos apšvietimą atsižvelgiant į tuo metu grojamą muziką.

Galiausiai gamintojas pabrėžia dar ir tai, jog „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ yra itin paprasta paruošti darbui.

Viskas ko reikia, tai tiesiog parsisiųsti „Mijia“ taikomąją programą bei įjungti LED lemputę ją įsukus į jai tinkamą E27 cokolį. Tuomet taikomoje programoje tereikės įvesti WiFi slaptažodį ir nuo to momento „Xiaomi Mijia Yeelight 1S“ LED lemputės valdymas pilnai pereis į jūsų rankas.

Vis dar labai populiarus, pirmos kartos „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys iš Lenkijos sandėlio - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 198 €;
  • nuolaidos kuponas DHXMVC​;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Galima drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra vienas populiariausių jei tik ne pats populiariausias robotas dulkių siurblys pasaulyje.

Taip. Jis pasirodė rinkoje 2017 metais, tačiau susidomėjimas šiuo puikiu namų pagalbininku tikrai nenumenko.

Vien tik pasižiūrėjus kiek yra Youtube „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgų ir peržiūrų skaičiai jau perkopę milijonus, galima suprasti, jog čia yra išskirtinus produktas.

Per šiuos metus atsirado ne vienas „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ konkurentas ir mums nuo to tik geriau. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kaina labai stipriai nukrito ir ieškantiems aukščiausios kokybės roboto dulkių siurblio - dabar yra geriausia proga tokį įsigyti.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis.

Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės. 

Prie papildomų šluotelių yra ir pagrindinis šepetys. Jis pasižymi tuo, kad jo aukštis yra automatiškai reguliuojamas. Taip šepetys prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus. Visą smulkmę susiurbia galingas, bet tylus variklis.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 5200 mAh bateriją. Ji užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą, per kurias, teoriškai šis įrenginys gali išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Aišku, ne didelė problema net jei baterijose sukaupta energija artės prie minimumo - tuomet robotas pats sugrįš prie įkrovimo stotelės. Jums tereikės patikrinti dulkių talpą.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją.

Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Galima sakyti, kad būtent „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ šias technologines naujoves ir atnešė į robotų dulkių siurblių pasaulį. Dabar tai tapo kokybiško roboto dulkių siurblio standartu.

Visi šie siurblio sukaupti duomenys padės ir jums, nes išmaniojo telefono programėlėje galėsite matyti, kur konkrečiu metu yra jūsų dulkių siurblys.

Čia taip pat galėsite valdyti skirtingas jo funkcijas, pasirinkti valymo režimą, laiką, reguliarumą. Aišku, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ galėsite įjungti net nepakilę nuo sofos ar darbo stalo - valymo funkciją galima aktyvuoti programėle. Joje galima pasirinkti anglų kalbą.

Galiausiai, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra labai patvarus. Kiekvienas mygtukas, durelės, bamperiai - viskas buvo išbandyta tūkstančius kartų, norint įsitikinti, kad šis dulkių siurblys tarnaus ilgus metus. Tikriausiai dėl to jį taip gerai vertina tiek pirkėjai, tiek ir masė apžvalgininkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(19)
(7)

Komentarai (5)