O čia tai peiliai! Įspūdingi, aukščiausios kokybės, pagaminti iš Damasko plieno - ašmenys iš 67 plieno sluoksnių, testuoti Šveicarijos akredituotoje tyrimų agentūroje - aštrumas ne kaip peilio, o kaip skustuvo (Video)  (4)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Aukščiausios kokybės, iš Damasko plieno pagaminti peiliai - „67-layer steel V gold 10 Damascus kitchen knife chef Knives Gyuto Santoku Cleaver Paring Steak Slicing Utility Boning Salmon“;

- Puikiai vertinami, iš nerūdijančio plieno pagaminti virtuvės peiliai - „Kitchen Knives Japanese Chef Knife 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel 6 Pieces Set Utility Santoku Slicer Bread Meat Cleaver“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausios kokybės, iš Damasko plieno pagaminti peiliai

  • Dabar jie parduodami nuo 41,03 €;
  • 44 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šiuos peilius renkasi dažnas Aliexpress pirkėjas ir turime net 4,9 balų įvertinimą. 

Čia tikriausiai per daug ir nereikėtų stebėtis, nes gerai yra žinoma, jog peiliai, pagaminti iš Damasko plieno, pasižymi puikiomis savybėmis.

Kas gi tas Damasko plienas?

Tai viena iš aukštos kokybės raštuoto plieno rūšių. Gaunamas kalviškojo suvirinimo būdu. Plačiai naudotas kardų ir kt. ginklų gamyboje.

Skirtingai įanglintos juostelės suteikia šiam plienui savybių, panašių į bulato: didelį tvirtumą, tamprumą, atsparumą deformacijai.

Paviršiaus tekstūra taip pat panaši į bulato tekstūrą, tačiau raštas visuomet pasikartoja (tai lengvai pastebi ir neįgudusi akis), nepaisant kalvių pastangų kaitalioti smūgių kryptį ir jėgą, naudojant daugybę skirtingo įanglinimo juostelių ar net plonų vielų.

Pavadinimas kilo nuo Damasko miesto Sirijoje, kur šio plieno gamyba ypač buvo išvystyta viduramžiais ir iš dalies naujaisiais laikais.

Europoje viduramžiais labai vertinti damasko plieno kalavijai, ypač su užrašu ULFBEHRTH. Vėliau kalavijų šerdys buvo tik padengiamos šio plieno juostele. XIX a.-XX a. pr. iš šio plieno buvo daromi šautuvų vamzdžiai.

Tad ir čia turime iš Damasko VG10 plieno pagamintus virtuvinius peilius. Kiekvienam jų panaudota po 67 plieno sluoksnius, kas užtikrina peilių ilgaamžiškumą, tvirtumą, kietumą ir aštrumą.

Šie Damasko peiliai atitinka HRC60±1 tvirtumo klasę, yra itin aštrūs ir šiuos teiginius patvirtina Šveicarijos akredituota tyrimų agentūra, atlikusi šių peilių testavimus.

Taip pat nustatyta, kad šių Damasko peilių aštrumo rodiklis siekia mažiau kaip 100N - kas jau praktiškai yra skustuvo lygis - kai tuo tarpu įprastų virtuvinių peilių aštrumo lygis siekia 200N.

Pirkėjai šiais Damasko peiliais yra itin patenkinti ir patvirtina visus gamintojo teiginius bei džiaugiasi puikia peilių išvaizda, kokybiškomis medinėmis rankomis ir stebėtinu aštrumu.

Štai kelios peilių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Puikiai vertinami, iš nerūdijančio plieno pagaminti virtuvės peiliai

  • Dabar jie parduodami nuo 7,52 €;
  • 50 %​ nuolaida;
  • 0,35 € už pristatymą į Lietuvą.

Damasko plieno peiliai nėra patys pigiausi ir ieškantiems kažko pigesnio - štai šie nerūdijančio plieno peiliai yra puiki alternatyva.

Pirkėjai jais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad ašmenys pagaminti iš aukščiausios kokybės 7CR17 440C nerūdijančio plieno lydinio bei pasižymi 58 HRC tvirtumo klase.

Peilių rankenos taip pat pagamintos iš 304 plieno lydinio.

Pasiūloje galite rinktis konkretų norimą peilį, keletą jų ar visą rinkinį. Peilių pasirinkimas yra ganėtinai platus ir už labai gerą kainą tikrai rasite sau tinkamą peilį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(18)
(0)

Komentarai (4)