Skelbiama akcija patogiam bekontakčiam termometrui su 2 režimais - matuoja žmogaus temperatūrą, o perjungus kitą režimą - bet kokių kitų paviršių temperatūrą  ()

Ergonomiškas, labai tikslus ir dar parduodamas už puikią kainą. Su šiuo bekontakčiu buitiniu „KKMOON“ termometru bus labai lengva išmatuoti kūno ir paviršių temperatūras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu bekontaktis buitinis „KKMOON“ termometras parduodamas už 18,61 €;
  • 40 % nuolaida;
  • 1,56 € už siuntimą į Lietuvą.

„KKMOON“ - tai paprastas buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams ir suaugusiems.

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką.

Po sekundės LCD ekrane pasirodys reikšmė. „KKMOON“ leidžia išsaugoti matavimų rodmenis, tad galima matyti temperatūrų pokytį.

Taip pat su šiuo modeliu galima išmatuoti ir paviršių temperatūrą. Tam tereikia ant korpuso spustelėti mygtuką ir aktyvuoti paviršių matavimo režimą.

„KKMOON“ veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad dėka vokiško jutiklio pasiekiama vos 0,2 ℃ paklaida.

Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

Bendrai, „KKMOON“ gali išmatuoti nuo 32 ℃ iki 42 ℃ laipsnių temperatūrą.

„KKMOON“ yra labai patogus ir praktiškas termometras. Jis naudoja 9V bateriją, kurios pakaks ilgam - jokių įkroviklių jums nereikia. Naudingas ir praktiškas įrankis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()