Geriausi Aliexpress pasiūlymai: išskirtinai plona belaidė klaviatūra su pele bei keičiamu DPI, pačios einamiausios „Xiaomi“ kuprinės kiekvienai dienai išvykoms po miestą  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išskirtinai plona ir moderni belaidė klaviatūra su belaide pele - „Russia/Spain/USA/France/Italy/Germany Layout 2.4 GHz Ultra Thin Portable Wireless Keyboard Mouse, Full Size 2400 DPI Mouse,Black“;

- „Xiaomi“ miesto, kelionių kuprinė vyrams bei moterims - „Xiaomi Mens Womens Waterproof Backpack Laptop Notebook Travel School Casual Bag“;

- Labai geros kainos klasikinė „Xiaomi“ miesto kuprinė - „100% Original Xiaomi Fashion School Backpack 600D Polyester Durable Waterproof Suit For 15.6 Inch Laptop Computer“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinai plona ir moderni belaidė klaviatūra su belaide pele

  • Dabar jos parduodamos už 23,54 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Aliexpress šias belaides kompiuterines klaviatūras bei peles pirkėjai yra įvertinę itin aukštu 4,9 balų įvertinimu.

Pirkėjams patinka tai, kad klaviatūra yra labai plona ir drauge su pele patogi gabentis su savimi.

Taip pat pasiūloje galima rinktis skirtingiems regionams pritaikytas klaviatūras: standartinę US klaviatūrą, su rusiška, ispaniška, prancūziška, itališka arba vokiška abėcėle.

Šios klaviatūros ir kompiuterinės pelės yra belaidės ir pakuotėje drauge atkeliaus 2.4 GHz imtuvas bei maitinimui reikalingos baterijos.

Jei klaviatūra bus nesinaudojama ilgiau nei 8 minutes, ji pati išsijungs ir taip taupys energiją. 

Gamintojas tvirtina, kad klaviatūros mygtukai ištvers milijonus paspaudimų ir jos pagamintos labai tvirtai. Klaviatūra yra 36,8 x 14,3 x 2,03 cm išmatavimų, tad čia yra labai kompaktiška klaviatūra.

Kompiuterio pelė suprojektuota simetriškos formos ir galima keisti optinio jutiklio DPI rodiklį: nuo 800 iki 2400. Tai reiškia, kad to pilnai užtenka ne tik biuro užduotims, bet ir kompiuteriniams žaidimams.

Pirkėjai šiais produktais yra patenkinti ir štai kaip jie atrodo realybėje: 1 foto2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Xiaomi“ miesto, kelionių kuprinė vyrams bei moterims

  • Dabar jos parduodamos už 15,61 €;
  • 5 % nuolaida;
  • 3,15 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi“ nuolat gamina stilingus daiktus ir čia turime puikų to pavyzdį - stilingą miesto ir kelionių kuprinę, tinkančią tiek vyrams, tiek ir moterims.

„Xiaomi“ kuprinė sveria tik 320 gramus, yra išvaizdi ir štai tokių išmatavimų: 27 x 42 x 13 cm.

Kuprinė turi keletą skyrių, reguliuojamus diržus, kokybiškus užtrauktukus ir patogią rankeną.

Į šią „Xiaomi“ kuprinę tilps nešiojamas kompiuteris, planšetė, užrašų knygutė, skėtis, telefonas, gertuvė ir kiti svarbiausi daiktai.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi“ kuprinė yra atspari vandeniui ir įvairiems įbrėžimams. Kitaip tariant, čia turime ilgaamžį produktą, o ne vienai vasarai skirtą kuprinę.

Dideliu kuprinės privalumu reikia laikyti ir specialios konstrukcijos diržus. Jų forma yra tokia, kad maksimaliai prisitaiko prie žmogaus nugaros ir taip paskirsto nešamą svorį. Ilgose kelionėse tai yra ypač svarbus aspektas.

„Xiaomi“ kuprinė yra būtent tai, kas keliaujant po miestą ir kitas vietas leis jaustis patogiai ir visada šalia savęs turėti reikiamus daiktus. Šauni ir kokybiška kuprinė.

Labai geros kainos klasikinė „Xiaomi“ miesto kuprinė

  • Dabar jos parduodamos už 15,49 €;
  • 38 % nuolaida;
  • 4,67 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra klasikinės išvaizdos „Xiaomi“ miesto kuprinė. Puikios pagaminimo kokybės, atspari vandeniui, talpi ir stilinga.

Galima rinktis iš trijų kurpinės spalvų modelių: mėlynos, juodos ir pilkos.

Kuprinės yra labai išvaizdžios, su keletų skirtingo dydžio skyrių ir mažesnių kišenėlių. Tvirti metaliniai užtrauktukai, kuprinės nešimui skirta rankena, reguliuojami ir paminkštinti diržai.

Kuprinė yra 31 x 14 x 43 cm dydžio ir labai talpi. Jos talpa siekia iki 26 litrų ir galima lengvai įdėti 15,6 dydžio nešiojamą kompiuterį, planšetę, telefoną, piniginę, užrašų knygutes ir kitus svarbius daiktus. Iš viso net iki 20 kg svorio.

Su vandeniui ir subraižymams atsparia ir stilinga „Xiaomi“ miesto kuprine bus patogu keliauti po miestą ir visada po ranka turėti svarbiausius daiktus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()