Išskirtinis pasiūlymas tik technologijos.lt skaitytojams: gerų parametrų, super lengvas, itin žemos kainos ir dar su dovanomis - išparduodami „XIDU Tour Pro“ nešiojami kompiuteriai (Video)  (1)

„XIDU“ kompanija skuba pranešti, kad paruošė specialiai technologijos.lt skaitytojams skirtų pasiūlymų ir dabar „XIDU Tour Pro“ nešiojamą kompiuterį galima įsigyti už labai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Šiuo metu vyksta specialus „XIDU Summer Sale“ išpardavimas ir iki rugpjūčio 2 dienos galima „XIDU Tour Pro“ nešiojamą kompiuterį įsigyti už labai gerą kainą.

Taip pat gamintojas specialiai technologijos.lt skaitytojams papildomai padovanos naudingų priedų. Apie viską detaliau.

  • Perkant iš Amazon (JAV) parduotuvės - 339,99 $ arba 290 €;
  • Amazon (Italijos) parduotuvės - 399,99 ;
  • Amazon (Prancūzijos) parduotuvės - 399,99 €;
    • perkant iš visų šių parduotuvių, papildomai dovanų - belaidė kompiuterio pelė.

 

  • Perkant iš Aliexpress - 365,36 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos sandėlio;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • papildomai dovanų - krepšys kompiuteriui.

Kaip gauti tas dovanas?

Kai užsisakysite kompiuterį, bus suformuotas unikalus užsakymo numeris. Beliks jį nusiųsti „XIDU“ komandai šiuo adresu: support@xidu-e.com. Ir taip suderinę detales, gausite dovaną.

Primename, kad ši „XIDU“ parduotuvės akcija vyks iki rugpjūčio 2 dienos.

„XIDU Tour Pro“ yra lengvas, išvaizdus ir funkcionalus nešiojamas kompiuteris. Tokie dar dažnai vadinami „Ultrabook“ ir tikrai ne veltui. 

„XIDU Tour Pro“ nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel 3867U procesoriumi (iki 1,8 GHz darbinis dažnis), 8 GB (LPDDR3) RAM, 128 GB SSD atminties kaupikliu ir dirba su jau įdiegta originalia Windows 10 operacine sistema. Tai yra kasdieniams darbams ir pramogoms skirtas nešiojamas kompiuteris.

Šaunu yra ir tai, kad „XIDU Tour Pro“ kompiuteris turi 12,5 colių įstrižainės 2K arba 2560 x 1440 raiškos ekraną.

Jis reaguoja į prisilietimus ir ekranas gali būti nulenkiamas net 180 laipsnių kampu. Tad „XIDU Tour Pro“ galima naudoti kone kaip planšetę.

Efektą sustiprina ir tai, kad „XIDU Tour Pro“ ekrano kraštinės yra labai plonos, dėl ko viso ekrano santykis su kraštinėmis siekia net 85 proc.

Smagi detalė yra ir ta, kad „XIDU Tour Pro“ kompiuteryje yra integruotas pirštų atspaudų skaitytuvas, kas leidžia papildomai apsaugoti kompiuteryje saugomus duomenis.

O integruotas papildomas klaviatūros apšvietimas yra ne tik gražu, bet ir labai praktiška.

Menkiau apšviestose vietose tai leis patogiai darbuotis šiuo dailiu nešiojamu kompiuteriu.

„XIDU Tour Pro“ aprūpintas 5000 mAh talpos baterija, kurios energijos darbuotis užtenka iki 8 valandų.

Taip pat „XIDU Tour Pro“ turi integruotą kamerą ir pagrindines jungtis: 3,5 mm audio - galima prijungti ausines; USB 3.0; C-tipo USB; papildomai atminties kortelei skirta jungtis.

„XIDU Tour Pro“ nešiojamas kompiuteris palaiko WiFi (5 ir 2,4 GHz) bei Bluetooth 4.2, tad su šiuo kompiuteriu lengvai prisijungsite prie interneto ir suporuosite su kitais įrenginiais, kaip belaide pele, išmaniuoju telefonu ir pan.

„XIDU Tour Pro“ yra ne tik funkcionalus, bet labai kompaktiškas bei lengvas nešiojamas kompiuteris. Jis yra 29 x 20 x 1,6 cm išmatavimų ir sveria tik 1,23 kg. Puikus kelionių palydovas.

Plačiau apie „XIDU Tour Pro“ kompiuterį, jo galimybes, pliusus ir minusus - šioje apžvalgoje. Jos autorius liko patenkintas „XIDU Tour Pro“ kompiuteriu ir pagrindinis trūkumas jam tuo metu atrodė kompiuterio kaina. Apžvalgos darymo metu ji siekė virš 450 eurų. Šiuo metu jį galima įsigyti bent 100 eurų pigiau, tad pasiūlymas tampa labai patrauklus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(17)
(-12)

Komentarai (1)