Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: išparduodami labai simpatiško dizaino, itin pigūs ir net kūno temperatūrą išmatuojantys „K21“ laikrodžiai, apžvalgininkų giriami ir beveik 2 kartais pigiau nei pas konkurentus „WLtoys“ automobiliai bei trijų ašių gimbalai stabilizatoriai telefonams (Video)  ()

Geriausi Cafago.com pasiūlymai:

- Itin funkcionalus išmanusis laikrodis su širdies ritmo, kraujo spaudimo ir net kūno temperatūros matavimu - „K21 1.3-Inch IPS Screen Smart Watch Sports Watch“;

- Dvigubai pigiau nei pas konkurentus, puikios išvaizdos ir 70 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „WLtoys A959-B 1:18 2.4GHz RC Car 4WD 70KM/H Off Road RC Trucks High Speed Vehicle RC Racing Car“;

- Trijų ašių gimbalas stabilizatorius telefonams - „Godox ZP1 Handheld 3-Axis Smartphone Gimbal Stabilizer Zoom Focus APP Auto-tracking Panorama Time-Lapse“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin funkcionalus išmanusis laikrodis su širdies ritmo, kraujo spaudimo ir net kūno temperatūros matavimu - „K21“

  • Dabar jis parduodamas už 17,84 €;
    • 63 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos ir sidabrinės.

„K21“ išmanusis laikrodis stebina savo kaina ir funkcijų gausa. Vos už 18 eurų gauname labai funkcionalų ir puikios išvaizdos išmanųjį laikrodį.

Gamintojas tvirtina, kad „K21“ pagamintas labai kokybiškai ir čia turime keičiamą, standartinio dydžio dirželį, kas yra labai gerai. Bet kada galėsime uždėti tokį dirželį, kokį norėsime.

„K21“ ekranas yra spalvotas, 1,3 colių dydžio bei 240 x 240 raiškos ir reaguojantis į prisilietimus. Ir laikrodis atitinka IP68 standartą, kas reiškia, jog jis yra atsparus dulkėms ir vandeniui.

Šauniausia dalis yra „K21“ palaikomų funkcijų gausa. Šis išvaizdus ir pigus išmanusis laikrodis seka širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir netgi išmatuoja kūno temperatūrą. Išties šaunu ir labai naudinga.

Verta pažymėti ir tai, kad „K21“ seka miego kokybės rodiklius, skaičiuoja nueitą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas ir palaiko 8 sporto režimus: bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas, stalo tenisas ir kt.

„K21“ daug informacijos parodo savo dideliame ekrane, o dar daugiau jos rasime išmaniojoje programėlėje. Tereikia „K21“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su išmaniaisiais iOS ir Android telefonais.

 

„K21“ palaiko ir tokias naudingas funkcijas, kaip informavimą apie gautas SMS, socialinių tinklų žinutes, gaunamus skambučius (atsakyti į juos galimybės nėra), yra žadintuvas, priminimas apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, kada metas išgerti vandens, kada suplanuotas susitikimas, galima nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir t.t.

Išmanusis laikrodis aprūpintas 230 mAh talpos įkraunama baterija. Magnetinis įkroviklis jau yra pakuotėje. Ir net labai intensyviai naudojant „K21“ laikrodį, šios baterijos energijos užtenka savaitei laiko, o budėjimo režime - 30 dienų. Puikūs rezultatai. Už tokią kainą „K21“ yra labai šaunus išmanusis laikrodis.

Dvigubai pigiau nei pas konkurentus, puikios išvaizdos ir 70 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „WLtoys A959-B“

  • Dabar ji parduodama už 47,29 €;
    • 71 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,45 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Šis 1/18 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana jūsų vaikams.

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis „WLtoys A959-B“ yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

 

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 70 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4 GHz radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens. Aišku, geriau pliaupiant lietui su šiuo automobiliu lauke nežaisti.

Pats automobilis yra 1/18 mastelio, o kalbant suprantamiau: 24 x 18 x 8,2 cm. Sveria 934 gramus.

Pats automobilis turi 7.4V 1500 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 2 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 8-15 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 4 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

 

Apžvalgininkai teigia, kad „WLtoys A959-B“ yra labai smagus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas beveik dviem kartais brangiau nei šiuo metu siūlo Cafago, tad jei ieškote kažko panašaus į „WLtoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

Trijų ašių gimbalas stabilizatorius telefonams - „Godox ZP1“

  • Dabar jis parduodama už 94,99 €;
    • 43 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas.

„Godox ZP1“ gimbalas stabilizatorius yra labai kokybiškai pagamintas, su patogiu valdymu ir gerai veikiančiais varikliukais, užtikrinančiais didelį kamerų pasukimo kampą, atliekamo proceso stabilumą ir greitį.

„Godox ZP1“ pasižymi daugybe naudingų savybių:

  • geba sekti paskui objektą;
  • tuo pačiu metu priartina ir sufokusuoja vaizdą;
  • gali telefoną pasukti vertikaliai bei horizontaliai;
  • panoraminis režimas;
  • valdomos priekinės ir galinės telefonų kameros;
  • „time lapse“, „slow motion“ ir kitos funkcijos.

 

Akivaizdu, jog toks daiktas labai pravers mėgstantiems su telefonu filmuoti bei fotografuoti.

„Godox ZP1“ palaiko „Godox Action“ programėlę ir ji yra suderinama su iOS bei Android telefonais, tad joje iškart galėsite redaguoti padarytas nuotraukas bei vaizdo įrašus.

Kalbant apie kitas „Godox ZP1“ savybes, tai verta paminėti, kad jis sveria 590 gramus, prie jo pritvirtinamas trikojis - jau yra pakuotėje, ir stabilizatoriaus išmatavimai yra tokie: 33 x 12 x 5,5 cm. Pačio telefono laikiklis palaiko nuo 64 iki 85 mm dydžio telefonus.

„Godox ZP1“ gali darbuotis nuo -5℃ iki 40℃ temperatūroje ir turi dvi 2600 mAh talpos baterijas. Jos įkraunamos su pakuotėje esančiu USB laidu, tai trunka apie 3,5 val ir tada „Godox ZP1“ dirbs iki 15 val.

Čia verta paminėti ir tai, kad „Godox ZP1“ gali būti maitinamas su išorine baterija. Taip pat prie „Godox ZP1“ galima prijungti tą patį telefoną ir įkrauti jo bateriją. Tad tuo metu, kai filmuosite, galite ir įkrauti telefoną.

„Godox ZP1“ yra šaunus ir naudingas daiktas. Ypatingai mėgstantiems daug filmuoti bei fotografuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()