Fantastiški daikčiukai užves automobilį net ir visiškai numirus jo akumuliatoriui - štai ką sugeba unikalios „Xiaomi“ išorinės baterijos ir starteriai viename su iki 18000mah ir 1000A („Xiaomi 70mai Jump Starter“ ir „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“, iš Lenkijos sandėlio, Video)  (4)

Jau ir pirmosios šalnos parodė, kad dalies automobilių akumuliatoriai pasiekė savo eksploatacijos pabaigą ir juos reikia keisti. Tačiau atėjus rimtesniems šalčiams - lakstymas su laidais ir kaimynų prašymas pagelbėti užvesti automobilį tampa ne tokiu jau retu reiškiniu. Ir atrodo, kad akumuliatorius apynaujis, ir automobilis tvarkingas, bet ima kartais automobilis ir neužsiveda. Štai tokiomis ir ne tik situacijomis pagelbės šie puikūs bei funkcionalūs įrenginiai iš „Xiaomi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai Jump Starter“:

  • Aliexpress45,84 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,75 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • papildomai paspaudę „Get Coupons“ gausite €1,73 nuolaidą.

 

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“:

  • Aliexpress - 76,12 €;
    • 56 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,19 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • papildomai paspaudę „Get Coupons“ gausite €1,73 nuolaidą.

„Xiaomi 70mai Jump Starter“ yra vienas populiariausių automobilio užvedimo prietaisų. Juos masiškai perka Aliexpress ir kitose parduotuvėse. Tai yra puikūs bei labai funkcionalūs prietaisai.

 

Štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė „Xiaomi 70mai Jump Starter“ ir jo bandymai parodė, kad praktiškai net mirus automobilio akumuliatoriui, „Xiaomi 70mai Jump Starter“ pajėgus užvesti automobilį.

„Xiaomi 70mai Jump Starter“ apžvalgą rasite čia:

Įspūdingas testas, kaip užvesti automobilį, jei jo akumuliatorius visiškai išsikrovęs ir rodo vos 6V: štai ką gali „Xiaomi“ išorinė baterija („70mai Jump Starter“ apžvalga, testavimas, Video, Išpardavimas iš Lenkijos sandėlio)

Įdomu yra tai, kad šiais metais kompanija pristatė atnaujintą „Xiaomi 70mai Jump Starter“ versiją - „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“.

Vien jau iš pavadinimo galime spręsti, kad tas MAX žodelis turėtų įrenginiui suteikti kažkokių privalumų. Ir tikrai taip, „Xiaomi 70mai Jump Starter“ turi akivaizdžių pliusų.

Abiejų įrenginių panašumai ir skirtumai yra labai aiškiai ir patogiai pateikiami štai šioje lentelėje.

 

Iš esmės čia turime kiek kitokio dizaino, bet tas pačias funkcijas suteikiančius įrenginius: su integruotais žibintuvėliais, baterijų įkrovos indikatoriais, veikiančiais kaip išorinės baterijos ir kaip starteriai, besidarbuojančiais nuo -10 iki +60 laipsnių temperatūroje, turinčiais daugybę apsaugų, tarp kurių yra ir neteisingo pajungimo prie automobilio apsauga, ir t.t.

Tai kuo jie skiriasi? Be dydžio, svorio ir dizaino yra du esminiai skirtumai:

  • „Xiaomi 70mai Jump Starter“ talpa siekia 11000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 600A (startinė srovė yra 250A).
  • „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“  tveju talpa siekia 18000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 1000A (startinė srovė yra 450A).

Didesnė baterijos talpa yra visad gerai. Taip bus galima daugiau kartų įkrauti savo įrenginius - telefonus, planšetes, fotoaparatus ir kt. - o ir žibintuvėlis švies ilgiau bei tuo pačiu daugiau kartų užvesime automobilį.

Didesnės talpos „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ vienu įkrovimu galima užvesti automobilį daugiau kartų - 50 prieš „Xiaomi 70mai Jump Starter“ 30 kartų. Čia žinoma priklauso nuo automobilio litražo ir kiek jo akumuliatoriui reikės papildomos energijos.

 

O štai papildomai didesnė srovė jau leidžia tokį jump starter'į panaudoti ir didesnio litražo automobiliuose.

Jei „Xiaomi 70mai Jump Starter“ tinka iki 4 litrų benzininėms ir 2 litrų dyzelinėms transporto priemonėms, tai „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ atitinkamai 8 ir 3,5 litrų.

Beje, abu variantai tinka tik 12V transporto priemonėms.

Apibendrinus, „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ paaugo talpa ir srovė, tad jis tinkamas galingesnėms, didesnio litražo transporto priemonėms.

O įprastesnėms transporto priemonėms pilnai užteks ir „Xiaomi 70mai Jump Starter“. Ir kaip galite įsitikinti šiose apžvalgose, abu šie kompanijos įrenginiai puikiai atlieka savo funkcijas.

„Xiaomi 70mai Jump Starter“ apžvalga:

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (4)