Iš Čekijos už mažiausią kainą pati populiariausia belaidė CCTV saugumo kamerų sistema su aukščiausiu lietuvių vertinimu ir patarimu - „puikios kameros. Vaizdo kokybė geresnė nei tikėjausi ir pajungimas paprastas. Tik nespauskite šių mygtukų“ („Jooan“ CCTV sistemos pirkėjų atsiliepimai, mažiausia kaina, kuponas, Video)  ()

Čia turime pačią populiariausią saugumo kamerų sistemą - „Jooan“ belaidę CCTV saugumo kamerų sistemą. Ją yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir lietuviai „Jooan“ vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Jooan“ belaidė CCTV saugumo kamerų sistema:

 

„Jooan“ kamerų sistemai skirtas WiFi ryšio stiprintuvas (užtikrina stipresnį signalą ir išplėčia jo perdavimo diapazoną):

„Jooan“ belaidė CCTV saugumo kamerų sistema pateko tarp AliExpress Awards 2020 prizininkų ir tai yra perkamiausias tokių kamerų komplektas.

Turime beveik 1 600 užsakymų, virš 700 atsiliepimų ir stebėtinai aukštą 4,8/5 balų įvertinimą. Daugiau nei puiki statistika.

Taip pat labai norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų „Jooan“ belaidės CCTV saugumo kamerų sistemos komplektų variantų.

Įsigyti be HDD disko arba papildomai įsigyti su 1TB arba 2TB HDD disku. Jei jo neturite, tai iš tikrųjų ir paprasčiau, ir pigiau įsigyti iškart su HDD disku.

Kitas svarbus momentas, kad čia turime 8 kanalų CCTV kamerų sistemą. Tai reiškia, kad prie vaizdo įrašymo įrenginio galima prijungti iki 8 skirtingų kamerų. Ir pasiūloje galite įsigyti 4 arba 8 kameras. 

Jei manote, kad užteks 4 kamerų, tiek galima ir įsigyti. Jei tik laikui bėgant matysite, kad tų 4 kamerų per mažai, tai čia bet kada galėsite jų įsigyti papildomai.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje matote pagrindines kamerų savybes ir čia turime metalinio korpuso 3MP (1440P raiškos) kameras.

Jos taip pat turi IR jutiklius ir palaiko naktinį matymą. Nakties metu geba užfiksuoti iki 30 metrų esantį vaizdą. Plius, čia turime ir automatinį persijungimą iš dienos į naktinį filmavimą bei judesio daviklius.

Svarbu ir tai, kad šios 3MP kameros turi integruotus mikrofonus, tad tuo pačiu įrašo ir garsą.

Taip pat kameros yra pilnai atsparios vandeniui bei dulkėms - atitinka IP66 standartą. Be to, joms nebaisios ir kitos orų sąlygos, kaip: karštis, šaltis (nuo -25℃ iki 50℃) ir kt. Tad jas galima naudoti tiek patalpų viduje, tiek ir lauke.

Tikriausiai jau pastebėjote, kad tiek kameros, tiek ir jų užfiksuoto vaizdo įrašymo (NVR) įrenginiai yra su aiškiai matomomis antenomis.

Taip, čia turime belaidę CCTV saugumo kamerų sistemą. Pačios kameros tėra prijungiamos prie elektros maitinimo, o visus duomenis belaidžiu ryšiu perduoda į štai tokį pakuotėje esantį NVR įrenginį (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.).

Iš tiesų toks sprendimas yra labai patogus. Ženkliai sumažėja laidų ir tereikia pačias kameras tik pajungti prie maitinimo šaltinio (prie kameros yra 3 metrų ilgio maitinimo laidas aut. past.). Visi duomenys belaidžiu būdu perduodami į NVR įrenginį.

Čia svarbu, kad kameros nuo NVR įrenginio gali duomenis perduoti iki 500 metrų atstumu. Žinoma, čia jau nurodoma maksimali riba, kai nėra jokių kliūčių. Patalpų viduje, kur yra sienos ir kitos kliūtis, realiai duomenys perduodami esant iki 50 metrų atstumui, kas taip pat yra labai gerai.

Pats NVR įrenginys turi visas reikalingas jungtis ir prie jo galima prijungti garso įrangą, monitorius ar tiesiog visą sistemą prijungti prie televizoriaus ir taip jo ekrane matyti ką kiekviena kamera tuo metu filmuoja, peržiūrėti į HDD diską įrašytą medžiagą ir t.t.

Prie NVR įrenginio prijungiamas ir namuose esantis WiFi maršrutizatorius, kas iškart suteiks dar daugiau galimybių.

Štai žemiau pateikta schema, kaip visą tai pajungti ir tereikia atsisiųsti į telefoną dedikuotą programėlę, ją įsidiegti, susikurti paskyrą, pridėti savąją CCTV kamerų sistemą ir taip tiesiog telefone galėsite būdami bet kuriame pasaulio krašte matyti, kas dedasi aplink jūsų namus, sodybą, darbovietę ar kitą vietą, kurią stebės šios kameros.

Ir telefone galėsite matyti ne tik tai, kas vyksta realiu metu, bet ir peržiūrėti anksčiau nufilmuotą medžiagą, ją pilnai valdyti taip pat gausite informacinius pranešimus, kai tik kameros užfiksuos judėjimą ir t.t.

Na, o darbuojantis prie monitoriaus, tai ši CCTV kamerų sistema turi anglų bei kitomis kalbomis dirbančią programinę įrangą ir čia taip pat galėsite pilnai valdyti šią sistemą.

Svarbus momentas ir tas, kad ši CCTV kamerų sistema naudoja H.265+ vaizdo įrašų suspaudimo formatą. Tai yra ženkliai pažangesnis formatas, palyginus su vis dar plačiai naudojamu H.264. Tai reiškia, kad „Jooan“ sistema sugeba išsaugoti aukščiausios kokybės vaizdo įrašus ir tam reikia mažiau vietos HDD diske. Akivaizdus privalumas.

„Jooan“ belaidė CCTV saugumo kamerų sistema yra ypatingai populiari ir pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalius įvertinimus bei tvirtina, kad tai aukščiausios kokybės produktas: puikiai pagamintos, tvirto korpuso, lengvai pritvirtinamos, stabiliai perduodančios filmuojamą medžiagą.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos kamerų sistemą pirko iš Čekijos ir teigia, kad jos atkeliavo per savaitę laiko.

Vienas pirkėjas tvirtina, kad užsakytas HDD diskas atkeliavo kitoje pakuotėje ir iš pradžių buvo sunerimęs, nes galvojo, kad viskas atkeliaus vienoje pakuotėje. Panašu, kad pardavėjas iškart pamiršo HDD diską įdėti į pagrindinę pakuotę, tad pirkėjas pataria nufilmuoti pakuotės atidarymo momentą, kad paskui būtų paprasta įrodyti, jei kartais pritrūktų HDD disko.

Pora kitų pirkėjų taip pat teigia, kad užsakytos prekės iki jų neatkeliavo, tačiau pardavėjas be jokių papildomų diskusijų grąžino visus sumokėtus pinigus.

  • I***i (pirkėjas iš Rusijos): Tikrai geros kameros. Metalinis korpusas ir tie 3MP užtikrina gerą kokybę. Kaip už tokią kainą, tai net labai gera kokybė. Nakties metu fiksuojamo vaizdo kokybė man taip pat patinka. Ryškus vaizdas. Pačios kameros automatiškai persijungia nuo dienos į naktinį filmavimą. Palaikomas ir judesio aptikimas bei konkrečių zonų sekimas. Taip pat įrašomas garsas. Naudojimosi instrukcija yra anglų kalba, o ir iš pateiktų paveikslėlių suprasite ką ir kaip čia pajungti bei naudotis. Pakuotėje yra visi reikalingi įrankiai ir HDD diską reikės patiems įdėti į NVR įrenginį. Procesas paprastas ir nesudėtingas. Programinėje įrangoje palaikomos įvairios kalbos, yra anglų bei rusų. Kameros su NVR įrenginiu belaidžiu būdu susiporuoja momentaliai. Jau per pirmą pajungimą ekrane vaizdas atsirado vos po 10 sekundžių. Labai svarbu: tik nespauskite ant kamerų esančių mygtukų. Tai Reset mygtukas ir tada visas vaizdas dings, nes atstatysite kamerų nustatymus. Tiesiog pajungiate ir iškart naudojatės. Pats čia prispaudžiau tų mygtukų, tai dėkui pardavėjui, kad paaiškino, kaip viską sutvarkyti. Esu labai patenkintas šia CCTV saugumo kamerų sistema. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • M***n (pirkėjas iš Rusijos): Siunta atvyko puikios būklės. Viskas vienoje vietoje ir saugiai supakuota. Pardavėjas visada atsako į užduotus klausimus ir pataria. Puikus aptarnavimas. Pati sistema aukščiausios kokybės ir vaizdo kokybė man labai patinka. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Vaizdai dienos metu 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Keletas „Jooan“ belaidės CCTV saugumo kamerų sistemos nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto. Vaizdai dienos metu 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Vaizdai nakties metu 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išsami Video instrukcija, kaip pajungti ir naudotis šia „Jooan“ belaide CCTV saugumo kamerų sistema:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: