Iš Lenkijos ir už geriausią kainą, populiariausi bei lietuvių puikiai vertinami multimetrai: AC/DC įtampos, varžos, dažnio matavimas, paslėptų laidų radimas, integruoti žibintuvėliai, LCD ekranai ir kitos naudingos bei praktiškos savybės („GVDA GD118B“ multimetro atsiliepimai, Video)  ()

„GVDA GD118B“ - puikios kainos ir įspūdingo populiarumo multimetras. Jis tapo šių metų AliExpress Awards 2020 prizininku ir pirkėjų iš Lietuvos vertinimas aukščiausiu 5 balų įvertinimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„GVDA GD118B“ multimetras:

  • Aliexpress - 17,31 €;
    • 53 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Kinijos sandėlių;
    • už 4,85 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„GVDA GD118B“ multimetras yra ypatingai populiarus Aliexpress ir jį jau įsigijo virš 2 100 pirkėjų, turime virš 800 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9/5 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „GVDA GD118B“ multimetrams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir dalijasi keliomis prietaisų nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Kitų šalių pirkėjai šiais multimetrais taip pat yra labai patenkinti ir tvirtina, kad nesvarbu, kokios spalvos modelį pasirinksime, visi jie užtikrina tas pačias funkcijas. Tad čia tik grožio klausimas, kurį modelį pasirinkti.

Taip pat pakuotėse jau yra įdėtos 4 sagos formos CR2302 baterijos, skirtos multimetro maitinimui.

Plius, pakuotėje yra ir štai toks medžiaginis dėkliukas (nuotrauka žemiau aut. past.), kuriame patogiai laikysime matavimams atlikti reikalingus laidus bei patį multimetrą.

Su „GVDA GD118B“ multimetru galima atlikti daugybę įvairių matavimų: išmatuoti DC ir AC įtampą ir srovę; tuo pačiu atlikti dažnio testą; True RMS; nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV), randa sienoje paslėptus laidus ir kt.

Verta pažymėti, kad „GVDA GD118B“ multimetras išsaugo atmintyje iki 6000 matavimų rezultatų, tad visada galima peržiūrėti matavimų pokyčius.

Tą itin patogu bus padaryti ryškiame ir dideliame 2,88 colių įstrižainės ekrane.

Taip pat čia palaikomas automatinis prietaiso išsijungimas. Jei kartais atlikę matavimą patys pamiršime jį išjungti, tą „GVDA GD118B“ padarys pats. Naudinga savybė, taip taupoma baterijų energija.

 

„GVDA GD118B“ turi integruotą LED žibintuvėlį. Taip pat naudingas priedas, praversiantis darbuojantis tamsesnėse patalpose.

Dažnas pirkėjas pažymi ir tai, kad „GVDA GD118B“ yra lengvas ir kompaktiškas multimetras, kas besidarbuojant yra ne ką mažiau svarbūs dalykai. Jis tėra 1,88 cm storio ir sveria vos 150 gr.

Štai išsamiausias pirkėjų atsiliepimas ir keletas jų padarytų multimetrų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto.

  • D***v: Išbandžiau jį praktiškai ir galiu pasakyti, kad tikrai gerai veikia. Matuoja greitai ir tiksliai. Ekranas ryškus ir taip pat čia yra papildomas ekrano apšvietimas, tad ryškumo sočiai. Dirba su 4 pakuotėje esančiomis baterijomis. Tereikia nuimti nugarėlės dangtelį ir jas įdėti. Pristatymas taip pat buvo greitas. Kas nepatiko? Silpnokas tas žibintuvėlis. Jis dirba, šviečia, bet norėtųsi ryškesnio. Bendrai, profesionalams tai čia per paprastas prietaisas ir jiems jo tikrai nepakaks, bet mėgėjams ir mėgstantiems namie pasidarbuoti - pats tas. Ir dar už tokią žemą kainą. Rekomenduoju.

 

Labai išsami „GVDA GD118B“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()