Karščiausios „Xiaomi“ naujienos iš EU ir už mažiausias kainas: fantastiški GeekMaxi „International Labor Day“ išpardavimo pasiūlymai - nuostabiai geros kainos „Trouver Power 10“ bei „Trouver Power 11“ siurbliai ir masiškai apžvalgininkų giriamas „Xiaomi Trouver Finder“ robotas (Video)  ()

Naujausi GeekMaxi pasiūlymai:

- „International Labor Day“ išpardavimas, akcijos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi Trouver Power 10“ belaidis siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Trouver Power 11“ belaidis siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Trouver Finder“ - puikios kainos, sausai ir drėgnai valantis bei su lazerine navigacijos sistema robotas siurblys, iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „International Labor Day“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas - iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis - išparduodama daugybė puikios sporto įrangos, belaidžiai ir robotai dulkių siurbliai, įvairi kita namų įranga.

Dar taikomi papildomi kuponai:

  • NEWGEEKMAXI kuponas duoda 3 % nuolaidą;
  • 10EUROFF kuponas duoda 10 € nuolaidą;
  • BEG67K6F kuponas duoda 15 € nuolaidą.

GeekMaxi tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „International Labor Day“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi Trouver Power 10“ belaidis siurblys:

  • GeekMaxi - 114,99 €;
    • nuolaidos kuponas m6E9tsvN;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 30-40 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2 metų garantija.

 

„Xiaomi Trouver Power 11“ belaidis siurblys:

  • GeekMaxi - 139,99 €;
    • nuolaidos kuponas SiAKzxzZ;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 30-40 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2 metų garantija.

 

„Trouver Solo 10“ ir „Trouver Power 11“ panašumai bei skirtumai?

Kaina. Tai yra akivaizdus skirtumas. Ir čia laimi pigesnis „Trouver Solo 10“ modelis. Visgi, jis nusileidžia kai kuriais parametrais, tad dėl to „Trouver Power 11“ yra ne tik brangesnis, bet ir galingesnis bei įdomesnis modelis.

Pakuočių skirtumai. Iš šių dviejų paveikslų galite matyti, kad „Trouver Power 11“ yra pranašesnis siurblys. Jis papildomai turi baldams skirtą siurbimo galvą, kuri darbuojasi labai įdomiai ir prisitaiko prie baldų kontūrų. Tą puikiai pademonstruoja ši apžvalgininkė - nuo 1:54 min.

Kitas skirtumas yra tas, kad „Trouver Power 11“ turi štai tokią stovėjimo aikštelę - siurblio laikymo bazę. 

Apžvalgininkė tvirtina, kad ši aikštelė yra pilnai metalinė, su guminėmis kojelėmis, tvirtai laiko siurblį bei jo priedus ir stabiliai būna vienoje vietoje.

„Nereikia nieko nei klijuoti ar gręžti. Pastatei aikštelę norimoje vietoje ir siurblys su priedais bus ten, kur norite. O jei nusibodo ar pradeda trukdyti, paprasta pakeisti laikymo vietą. Tereikės šią stotelę pernešti ir viskas“, - teigia apžvalgininkė.

Specifikacijų skirtumai. Trumpai tariant, „Trouver Power 11“ yra tiesiog galingesnis siurblys. Visus šių modelių parametrus galite matyti žemiau pateiktuose paveiksluose.

 

Taigi, „Trouver Power 11“ turi 400W elektros variklį ir maksimalus siurbimo slėgis siekia 20kPa. Puikūs rezultatai už tokią kainą. 

Tuo tarpu „Trouver Solo 10“ turi 300W elektros variklį ir maksimalus siurbimo slėgis siekia 18kPa. Nusileidžia „Trouver Power 11“ modeliui, tačiau ir kainuoja pigiau, tad viskas yra logiška.

Beje, svarbus momentas. „Trouver Solo 10“ aprūpintas Trouver AERO 3.0 bešepetėliniu varikliu su 80 000 RPM rodikliu, o štai „Trouver Power 11“ aprūpintas Trouver AERO 4.0 bešepetėliniu varikliu su 100 000 RPM rodikliu. Tad „Trouver Power 11“ yra galingesnis siurblys.

Baterijų ir valymo laiko skirtumai. Šiuo klausimu vėlgi privalumų daugiau turi „Trouver Power 11“ modelis.

„Trouver Power 11“ baterija yra išimama, o štai „Trouver Solo 10“ neišimama. Tai yra rimtas privalumas, nes jei kas ir atsitiks baterijai ar galų gale bėgant laikui ir intensyviai naudojant jai praradus buvusią talpą nereikės pirkti naujo siurblio - užteks tik įsigyti naują bateriją.

Baterijų talpos taip pat skiriasi. „Trouver Power 11“ turi 2500 mAh bateriją, kurią įkrausime per 4 valandas, o „Trouver Solo 10“ turi 2000 mAh bateriją, kurią įkrausime per 3,5 val.

Didesnė talpa atsispindi ir valymo laike. Abu modeliai palaiko po 3 valymo režimus ir maksimaliai „Trouver Solo 10“ darbuosis 48 minutes, o „Trouver Power 11“ visas 60.

LED ekranai. Nauji belaidžiai dulkių siurbliai jau turi tokius LED ekranus. Ir čia abu modeliai turi vienodus ekranus bei rodo vienodą informaciją: pasirinktą siurbimo režimą, baterijos energijos likutį, informuoja apie kokias nors klaidas.

 

Beje, čia turime ir užrakto funkciją. Ją aktyvavus, nebereikia nuolat laikyti nuspaudus siurblio mygtuko ir taip lengviau valyti didesnes patalpas. Labai šaunus dalykas, kurį pademonstruoja apžvalgininkė nuo 5:53 min.

Kas dar svarbu? Abu modeliai turi po 400 ml atliekų dėžutes. Jos lengvai nuimamos, ištuštinamos ir pilnai plaunamos. Kaip ir turimi HEPA filtrai, korio tipo ciklonai, siurbimo volelis. Tai akivaizdūs privalumai, nes plaunami priedai leis sutaupyti. Tiesiog nereikės pirkti atsarginių filtrų ir pan.

Gamintojas pabrėžia ir siurblių 5 lygių filtravimo sistemą, į kurią įeina ir korio tipo ciklonas bei HEPA filtrai, tad sulaikomos ir pačios smulkiausios dalelės.

Apžvalgininkė, išbandžiusi „Trouver Power 11“ siurblį, pabrėžia ir tai, kad jis yra labai lengvas - sveria vos 1,5 kg - itin patogus naudotis.

„Nors pakuotėje yra naudojimosi instrukcija įvairiomis kalbomis, bet net ir be jos čia viskas daugiau nei paprasta. Net ir tiems, kam tai bus pirmas siurblys, čia nėra kur klaidžioti ar ko nesuprasti. O jei ir kils klausimų, į visus juos atsakymus ras labai išsamioje instrukcijoje, kurioje paaiškinta viskas.

Po savaitės naudojimosi galiu atvirai sakyti, kad Trouver Power 11 yra puikus siurblys. Lengvas, išvaizdus, patogus naudotis, labai protingai pagamintais ir paprastai keičiamais antgaliais ir už puikią kainą. Labai rekomenduoju.“

„Xiaomi Trouver Finder“ robotas siurblys:

  • GeekMaxi - 210,99 €;
    • nuolaidos kuponas fe7W8QJG;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 60-70 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2 metų garantija.

 

Tai yra dar vienas ir visai neseniai rinkoje pasirodęs kitos „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos robotas dulkių siurblys - „Xiaomi Trouver Finder“. Ir už tokią kainą jis pasižymi fantastiškomis savybėmis.

Pradėkime nuo to, kad „Xiaomi Trouver Finder“ aprūpintas lazerine navigacijos sistema (LDS) bei SLAM algoritmu. Kaip daugelis tikriausiai puikiai žinote, tai yra geriausias techninis sprendimas, užtikrinantis puikią roboto navigaciją ir orientavimąsi patalpose.

Kitas „Xiaomi TROUVER Finder“ pliusas yra didelė, net 570 ml sausų atliekų talpa. Didesnė talpa reiškia, kad rečiau reikės ją tuštinti.

„Xiaomi Trouver Finder“ palaiko 4 sauso siurbimo režimus bei dar 3 grindų plovimo režimus.

Čia turime 270 ml vandens talpą ir gamintojas tvirtina, kad robotas vienu metu gali ir sausai valyti, ir tuo pačiu plauti. Tokiu atveju robotas gali išvalyti iki 120 m2 plotą.

„Xiaomi Trouver Finder“ aprūpintas bešepetėliniu varikliu (33W) ir maksimalus siurbimas siekia 2000Pa. Kaip tokioje kainoje net labai geri rezultatai.

Verta paminėti ir tai, kad robotas turi 2600 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 90-120 minučių. Viskas priklauso nuo pasirinkto valymo režimo. Kaip minėjome, čia turime 4 sauso siurbimo galios keitimo režimus ir 3 grindų plovimo režimus. 

 

Jei robotui pritrūksta užbaigti savo užduočiai energijos, jis pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą.

„Xiaomi Trouver Finder“ taip pat yra išmanus robotas dulkių siurblys ir jį galima valdyti balso komandomis bei išmaniosiomis programėlėmis. Tarp jų ir Mi Home.

Programėlėse galima matyti valymo statistiką, rinktis siurbimo galią, vandens padavimo lygį, matyti kur yra robotas, kambarių nupieštus žemėlapius, juos suskirstyti į norimas zonas ir taip priskirti valymo tvarkaraščius bei valymo būdus.

Taip pat programėlėje galima nurodyti virtualias sienas bei no-go zonas, kas irgi daugeliui labai pravers.

„Xiaomi Trouver Finder“ yra dar vienas šaunus, labai gerų specifikacijų ir puikios kainos robotas dulkių siurblys. Youtube galima rasti bent keletą jo apžvalgų, kurios jau peržiūrėtos dešimtis ar net 280 tūkstančių kartų. Ir apžvalgininkai šį, mums dar mažiau žinomą robotą, vertina labai pozityviai.

Pati populiariausia roboto apžvalga - 295 000 peržiūrų:

Štai čia dar viena itin populiari „Xiaomi TROUVER Finder“ apžvalga:

Ir šioje apžvalgoje galima rasti daug naudingos informacijos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: