Fantastiško laikrodžio anonsas AliExpress iš Lenkijos sandėlio: nuolatinis kūno temperatūros ir širdies ritmo matavimas, pastoviai tikrina SpO2 ir net tai, kaip kvėpuojame - tokių dalykų neturi net gerokai brangesni modeliai („Ticwatch GTH“ išmanusis laikrodis, iš Lenkijos, Video)  ()

„Ticwatch“ - pristatė savo naujausią išmanųjį laikrodį „Ticwatch GTH“. Puikus dizainas, aukščiausia pagaminimo kokybė, labai platus funkcionalumas ir naujieji laikrodžiai jau yra Lenkijos sandėlyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ticwatch GTH“ - naujausias išmanusis laikrodis ir iš pradžių gali pasirodyti, kad jo kaina yra ne tokia jau ir maža anonso metu kainavo 80€

Visgi, čia reikia pabrėžti, kad kalbame ne apie eilinį ultra biudžetinį išmanųjį laikrodį. „Ticwatch GTH“ sugeba kur kas daugiau.

Gamintojas ir pirmieji apžvalgininkai labai akcentuoja „Ticwatch GTH“ palaikomus jutiklius ir tai, kad šis laikrodis 24/7 režimu matuoja tiek daug fizinės veiklos rodiklių.

„Ticwatch GTH“ nuolat matuoja kūno temperatūrą, kas tokioje kainų kategorijoje yra ganėtinai retas arba išvis unikalus dalykas.

Tuo pačiu gausime pranešimus, kai kūno temperatūra peržengs normalias reikšmes. Tad „Ticwatch GTH“ labai pagelbės sekti šį kūno rodiklį.

Be to, kad „Ticwatch GTH“ nuolat matuoja širdies ritmą, jis tuo pačiu sugeba įvertinti ir deguonies kiekį kraujyje.

Vėlgi, čia būtina pabrėžti, kad tą „Ticwatch GTH“ daro 7/24 režimu. Tokios kainos, netgi brangesni, jau nekalbant apie pigesnius išmaniuosius laikrodžius, SpO2 rodiklį matuoja tada, kai aktyvuojama ši funkcija.

Tuo tarpu „Ticwatch GTH“ šį rodiklį matuoja nuolatos, o tai mums suteiks kur kas detalesnį ir išsamesnį vaizdą apie deguonies kiekio kraujyje pokyčius.

Beje, „Ticwatch GTH“ taip pat nuolat vertina ir kvėpavimo rodiklį, kas yra dar viena šauni naujovė.

„Ticwatch GTH“ korpusas yra metalinis, su TPU medžiagos keičiamu dirželiu ir į prisilietimus reaguojančiu, spalvotu 1,55 colių dydžio TFT (360 x 360 raiškos) ekranu. Korpuso šone yra ir papildomas valdymo mygtukas.

Išmanusis laikrodis yra pilnai atsparus vandeniui - atitinka 5ATM standartą - tad su juo galima drąsiai plaukioti baseine ar vandens telkinyje.

Čia turime ir 14 sporto režimų, tarp kurių yra bėgimo bei važiavimo dviračiu variacijos, plaukimas, krepšinis, futbolas, joga, gimnastika ir kt.

Apžvalgininkas akcentuoja ir tai, kad „Ticwatch GTH“ darbuojasi su originalia RTOS operacine sistema ir ji yra labai intuityvi, patogi naudotis, o vartotojo sąsaja labai simpatiško dizaino.

„Ticwatch GTH“ su telefonais ir kitais įrenginiais poruojamas Bluetooth 5.1 ryšiu. Programėlėje rasime visą išsamią fizinės veiklos ir kitą informaciją.

Tuo pačiu čia galima rinktis iš daugybės ekrano atvaizdavimų (Watch Faces) bei susikurti individualų ekrano variantą.

„Ticwatch GTH“ taip pat informuoja apie gaunamus SMS, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus, skambučius - deja, bet atsakyti į juos galimybės nėra.

Taip pat laikrodis informuoja apie svarbius įvykius, kada metas pajudėti, nes jau per ilgai užsisėdėta vienoje vietoje. Tuo pačiu turime ir nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, kas daugeliui irgi yra labai pravarti funkcija. Kaip ir kvėpavimo treniruotė, leisianti sumažinti streso lygį.

„Ticwatch GTH“ aprūpintas 260 mAh talpos įkraunama baterija, kurios energijos užtenka iki 10 dienų. Turint galvoje ryškų ir ganėtinai didelį ekraną, platų funkcionalumą ir tai, kad „Ticwatch GTH“ nuolat matuoja širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, kvėpavimo rodiklius, miego kokybę, kūno temperatūrą ir dar palaiko kitas funkcijas - rodiklis net labai geras.

Plačiau apie naująjį „Ticwatch GTH“ išmanųjį laikrodį ir ką jis dar sugeba bei kaip darbuojasi realiomis sąlygomis - štai šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()