Nuo tokio anonso konkurentams beliks tik slėptis po lapais: tai praktiškai išmanusis telefonas ant riešo - Android 9.1 operacinė, dvi kameros, skambučių palaikymas, milžiniška baterija, daugybė sporto režimų ir tiesiog neprilygstamas funkcionalumas už juokingą kainą („KOSPET Prime S“ išmanusis laikrodis, kuponas)  ()

„KOSPET Prime S“ - karščiausia kompanijos naujiena. Stebėtino funkcionalumo išmanusis laikrodis. Čia net galima sakyti, kad ant riešo turėsime išmanųjį laikrodį. Sunku ir surasti funkciją, kurios nepalaikytų naujasis „KOSPET Prime S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KOSPET Prime S“ išmanusis laikrodis:

  • Gearbest - 79,99 $;
    • kuponas W685BF4ABAD53001 (galioja iki 05-28 d.);
    • anonso pasiūlymas;
    • 1,31 € už pristatymą į Lietuvą Registruotu oro paštu;
    • pristatys per 12-30 d.d.

Iškart norime pažymėti, kad tokia gera kaina (79,99 $ arba 65 €) tik pirmiesiems 5 dienos pirkėjams. Tad kasdien - iki gegužės 28 d. - Gearbest pirmiems 5 pirkėjams suteiks unikalią galimybę naujausią kompanijos laikrodį įsigyti už juokingai žemą kainą.

Net ir be papildomo kuponu „KOSPET Prime S“ šiuo metu parduodamas už specialią anonso kainą ir peržvelgus jo galimybes, akivaizdu, jog laikrodis tikrai brangs.

Kuo gi pasižymi „KOSPET Prime S“?

Pradėkime nuo to, kad „KOSPET Prime S“ yra labai simpatiško dizaino ir dar labiau kompaktiškas, lyginant su jo ankstesniais modeliais, išmanusis laikrodis.

 

Dabar „KOSPET Prime S“ taip pat turi metalo bei keramikos korpusą, keičiamą silikoninį dirželį, tačiau pats laikrodis tapo kompaktiškesnis ir plonesnis. Vadinasi jis puikiai atrodys ir ant plonesnio riešo.

„KOSPET Prime S“ aprūpintas net dviem lustais, kurių kiekvienam skiriamos skirtingos užduotis ir taip pasiekiamas dar sklandesnis paties laikrodžio ir palaikomų funkcijų veikimas bei energijos naudojimo efektyvumas.

Įdomu yra tai, kad „KOSPET Prime S“ palaiko ir dvigubą operacinės sistemos režimą.

Laikrodis gali darbuotis su Android 9.1 operacine sistema - aktyvuojamas Android režimas. Tuo metu „KOSPET Prime S“ yra tarsi išmanusis laikrodis, su visomis jam priskiriamomis funkcijomis, kaip SMS žinučių gavimas bei atrašymas, skambučiai, naršymas internete, Google Maps ir apskritai visos Google paslaugos bei norimų programėlių atsisiuntimas bei įdiegimas ir t.t.

P.S. „KOSPET Prime S“ turi 1GB operatyviosios ir 16GB vidinės atminties. Jos padidinti galimybės nėra.

O jei tuo metu to nereikia ir ketinate „KOSPET Prime S“ naudoti tik sportavimo reikmėms - aktyvuojame Sport režimą.

 

Tokiu atveju laikrodis pereis į energijos taupymo režimą ir turėsime prieigą prie sporto režimų ir pagrindinių fizinės veiklos stebėjimo rezultatų. Išties patogus dalykas.

Taigi, „KOSPET Prime S“ dirba su Android 9.1 operacine sistema, dėl ko turime visas Google paslaugas, norimas programėles beliks atsisiųsti ir įsidiegti, tuo pačiu galima pasirinkti norimą kalbą ir daryti kone viską, ką darote su savo išmaniuoju telefonu.

Norint skambinti, į „KOSPET Prime S“ beliks įdėti nanoSIM kortelę. Ir taip, šis išmanusis laikrodis palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Žemiau pateiktoje lentelėje galite matyti ir tai, kokius dažnius palaiko kitose šalyse.

Tad su „KOSPET Prime S“ pilnai galėsite skambinti ir priimti skambučius. Jame yra integruotas mikrofonas bei garsiakalbis. Čia net nereikės su savimi pasiimti išmanaus telefono. „KOSPET Prime S“ yra kone išmanusis telefonas ant riešo.

Šaunu ir tai, kad „KOSPET Prime S“ aprūpintas didžiuliu, net 1,6 colių įstrižainės ir 400 x 400 raiškos ekranu, kurio PPI rodiklis siekia 354, o tai netgi geresnis, nei rinkos standartu laikomo Retina ekrano rodiklis - 326PPI.

 

Tad „KOSPET Prime S“ ekranas yra puikios kokybės ir vaizdas bus ryškus, sodrių spalvų ir puikiai matoma informacija bet kokiu paros metu.

Prie viso to pridėkime ir tai, kad „KOSPET Prime S“ turi net dvi integruotas kameras.

Priekyje turime 5MP kamerą asmenukėms bei palaikomam Face ID. Tikrai taip, čia yra net ir veido atpažinimo technologija ir laikrodis atrakinamas vos per 0,1 sek.

O štai laikrodžio priekinėje dalyje turime 8MP kamerą, su kuria galima nufotografuoti bei nufilmuoti aplinkui esančius vaizdus. Stebėtinas funkcionalumas.

Taip pat „KOSPET Prime S“ palaiko GPS/GLONASS/A-GPS/Beidou navigacijos sistemas ir atitinka IP67 standartą - tad nebijo dulkių ir vandens.

Nepamirškime, kad visgi čia ne telefonas, o išmanusis laikrodis, tad jis prie visų jau paminėtų gėrybių dar palaiko ir 9 sporto režimus: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas ir kt.

„KOSPET Prime S“ taip pat stebi ir kitus fizinės veiklos rodiklius, kaip miego kokybę, širdies ritmą bei deguonies kiekį kraujyje. Svarbūs privalumai.

„KOSPET Prime S“ palaiko ir WiFi 2.4 bei 5Ghz ryšius, kaip ir Bluetooth 4.1, o su įdėta nanoSIM kortele turėsime ir mobilųjį ryšį bei internetą.

Dėka 16GB vidinės atminties, tai čia į laikrodį galima įsikelti norimos muzikos ir suporavus su Bluetooth ausinėmis klausytis muzikos.

 

„KOSPET Prime S“ turi ir net 1050 mAh talpos bateriją, kurią per 2 valandas įkrausime su pakuotėje esančius magnetiniu įkrovikliu. Sunku pasakyti, kiek laiko jos užteks, bet čia tinka banali ir teisinga frazė - viskas priklauso nuo naudojimo intensyvumo.

Jei „KOSPET Prime S“ bus nuolat aktyvuota navigacija, mobilūs duomenys ir daugybė kitų funkcijų - tikėtina, kad jo energijos užteks 2-3 dienoms. Čia sprendžiant pagal ankstesnių modelių rodiklius.

O jei „KOSPET Prime S“ bus naudojamas nuosaikiau, tai baterijos gali užtekti ir dvigubai ilgesniam laikui. Bet kuriuo atveju - už tokio funkcionalumo ir kainos išmanųjį laikrodį net ir dažnesnis baterijos įkrovimas yra visiškas menkniekis. O ir baterija įkraunama greitai, kas irgi yra gerai.

Apibendrinus, „KOSPET Prime S“ yra praktiškai išmanusis telefonas ant riešo. Stebėtino funkcionalumo laikrodis. Ir dabar dar parduodamas už puikią kainą. Konkurentai už tokią kainą nepasiūlo nė pusės tiek, kiek sugeba „KOSPET Prime S“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()