Karščiausia Aliexpress naujiena ir turbūt pats geriausias rankinis siurblys už tokią kainą - iš Prancūzijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame V11 SE“ ir štai kodėl jis dar pigesnis už perkiamiausią „Dreame V11“ („Dreame V11 SE“ ir „Dreame V11“ palyginimas, iš Lenkijos/Prancūzijos, Video)  ()

„Dreame V11 SE“ - ką tik rinkoje pasirodęs naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys. Dar pigesnis ir už populiarųjį „Dreame V11“. Ir kuo jie skiriasi? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dreame V11 SE“ siurblys:

  • Aliexpress 247,86 €;
  • Aliexpress 247,86 €;
    • 25 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos, tad jokių muito mokesčių;
    • už 3,54 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„Dreame V11“ siurblys:

  • Aliexpress - 264,86 €;
  • Aliexpress 264,60 €;
  • 27 % nuolaida;
  • iš Lenkijos ir Prancūzijos, tad jokių muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

  • GeekBuying - 270,76 €;
    • 16 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 1-5 darbo dienas.

 

  • Banggood227 €;
    • nuolaidos kuponas - BGCZDSPU;
    • kuponų kiekis ribotas;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 5-7 darbo dienas.

„Dreame V11“ yra labai populiarus belaidis dulkių siurblys, kurį lyginome su kitais modeliais bei rašėme jo apžvalgą. Visą informaciją apie šį siurblį rasite čia.

Verta pažymėti ir tai, kad „Dreame V11“ labai greitai išperka ir šiame tekste pateikiame geriausius pasiūlymus, kuriuos galima rasti iš Europos sandėlių.

O kuo gi pasižymi naujausias „Dreame V11 SE“?

Gana akivaizdu, kad „Dreame V11 SE“ yra pigesnis už populiarųjį „Dreame V11“, tad galima spėti, kad gamintojas pristatė kuklesnę modelio versiją? Pasižiūrėkime įdėmiau.

 

Pakuotės turiniu, tai tarp šių siurblių nematyti jokių skirtumų: skirtingi priedai įvairioms valymo sąlygoms, yra lanksčios žarnos, priedų bei siurblio laikymo stotelė kuri tuo pačiu naudojama ir siurblio įkrovimui. Šiais aspektais viskas analogiškai.

Pirmasis skirtumas yra pagrindinėse siurbimo galvose. Štai „Dreame V11 SE“ turi kitokio tipo didįjį šepetį. V formos šepetys jau yra geriau pritaikytas išvalyti gilesnius sluoksnius, pakelti stambesnes atliekas ir geriau dirbs ant kiliminės dangos.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kad „Dreame V11“ turi standartinio tipo šepetį, kuris puikiai dirba ant kietų grindų, bet jo veikimo efektyvumas sumažėja, kai reikia išvalyti kiliminę dangą.

Tad „Dreame V11 SE“ šiuo aspektu turi rimtą privalumą. Tuo pačiu gamintojas pabrėžia ir tai, kad naujo dizaino „Dreame V11 SE“ siurblio šepetys yra atsparus plaukų bei šerių apsivyniojimui, kas taip pat yra privalumai.

Nors abu siurbliai aprūpinti tos pačios klasės bešeptėliniais varikliais bei užtikrina tą pačią 150AW siurbimo galią, tačiau „Dreame V11 SE“ siurbimo slėgis yra truputi mažesnis: 24kPa prieš 25kPa.

 

Skirtumas yra visiškai minimalus ir realiomis darbo sąlygomis vargiai ar ką pajausite. Juolab, kad „Dreame V11 SE“ turi geriau stambesnes atliekas ir kiliminę dangą išvalantį šepetį, tad su „Dreame V11 SE“ dirbti turėtų būti netgi maloniau ir paprasčiau.

Baterija? Čia jau „Dreame V11 SE“ nusileidžia su savo turima 2500 mAh talpos baterija, kuri įkraunama per 3,5 val. Tokios baterijos užtenka maksimaliai darbuotis iki 60 min. Iš viso palaikomi 3 siurbimo režimai.

„Dreame V11“ tuo tarpu turi 3000 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime per 4 val. ir vienu įkrovimu galima darbuotis iki 90 min. Taip pat palaikomi 3 siurbimo režimai.

Apibendrinus, „Dreame V11 SE“ baterijos bei veikimo trukmės klausimais nusileidžia brangesniam „Dreame V11“. Nors ir ne kritiškai, bet visgi „Dreame V11“ yra pranašesnis.

Abu modeliai yra labai kompaktiški ir lengvi - sveria iki 1,6 kg, tad su jais patogu išvalyti namus nuo lubų iki grindų.

„Dreame V11“ turi OLED informacinį ekranėlį, o „Dreame V11 SE“ - LED tipo ekranėlį. Truputi nusileis ryškumu, spalvų sodrumu, bet čia jau tikriausiai visai menkas dalykas, kalbant apie siurblį.

 

Na, o kitais klausimais abu šie siurbliai yra identiški: plaunami priedai ir HEPA filtras, 5 lygių oro valymo sistema su savaime išsivalančiu iš 12 kūgių sudarytu ciklonu - oras išvalomas iki 99,99 proc., 7 lygių triukšmo slopinimo sistema, patogiai ištuštinamos 0,5 l talpos atliekų dėžutės ir kt.

Tad pokyčiai yra ganėtinai minimalūs ir belieka tik patiems nuspręsti, kuris siurblys geriau patenkins asmeninius poreikius.

„Dreame V11“ apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()