Tik kartą per metus pasitaikanti proga: GeekBuying skelbia 9-ojo gimtadienio išpardavimą ir fantastiškus pasiūlymus - $99 vertės kuponai už Ačiū, rekordiškai atpigę „Xiaomi JIMMY H8 Pro“ siurbliai, „Kugoo Kirin S1“ el. paspirtukai, el. dviračiai, dronai, garso įranga ir gausybė kitų puikių produktų (iš Lenkijos ir Vokietijos, kuponai, Video)  (1)

Geriausi pasiūlymai:

- „9th Anniversary“ išpardavimas, akcijos, kuponai;

- „Xiaomi JIMMY H8 Pro“ - naujausias, lengvas, galingas ir puikios baterijos belaidis siurblys, iš Lenkijos sandėlio;

- „ACGAM ET225E“ dar labiau atpigęs elektroninis darbo stalas, iš Vokietijos sandėlio;

- „Tronsmart Apollo Air+“ - naujausios ir pažangiausiais sprendimais aprūpintos TWS ausinės, iš Vokietijos sandėlio;

- „Tronsmart Element T6 Plus“ - labai stilinga ir visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė, iš Vokietijos sandėlio;

- „Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas - 350 W galios, 6 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 25 km nuvažiuojamas atstumas, iš Lenkijos sandėlio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-06-11 Tik kartą per metus pasitaikanti proga: GeekBuying skelbia 9-ojo gimtadienio išpardavimą ir fantastiškus pasiūlymus - $99 vertės kuponai už Ačiū, rekordiškai atpigę „Xiaomi JIMMY H8 Pro“ siurbliai, „Kugoo Kirin S1“ el. paspirtukai, el. dviračiai, dronai, garso įranga ir gausybė kitų puikių produktų (iš Lenkijos ir Vokietijos, kuponai, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying praneša apie ką tik prasidėjusį 9-ojo gimtadienio „9th Anniversary“ išpardavimą.

Tai yra išskirtinis internetinės parduotuvės išpardavimas ir garantuojama, kad šio išpardavimo metu prekės yra parduodamos už pačias mažiausias kainas, kokios tik kada nors yra buvusios.

Dar prie didžiulės pasiūlos ir specialių nuolaidų, GeekBuying papildomai dovanoja nuolaidų kuponus.

Belieka užsiprenumeruoti jų naujienlaiškį ir iškart gausite $5 dolerių kuponą, pirkdami už daugiau kaip $50. Plius, papildomai dar į el. paštą atsiųs ir $95 dolerių kuponą, tad iš viso vien už naujienlaiškio prenumeratą gausime $99 vertės kuponų.

Ir dar perkant už daugiau kaip $50, suteikiama papildoma $5 nuolaida, pasinaudojus GKB9THAN kuponu. Tad papildomų nuolaidų gausybė.

Prekių pasiūla yra labai didelė: nuo robotų siurblių, iki dronų ir kompiuterių, nuo sporto įrangos ir elektrinių paspirtukų bei dviračių, iki išmaniųjų apyrankių, žaislų ir 3D spausdintuvų. 

GeekBuying taip pat informuoja, kad absoliuti prekių dauguma atkeliaus iš Europos sandėlių, tad jokių muito mokesčių, o ir pristatys per 3-7 d.d.

Visą papildomą informaciją rasite  „9th Anniversary Shopping Guide“.

O dabar pasižiūrėkime į keletą išties dėmesio vertų pasiūlymų, kuriems dar papildomai taikomi ir nuolaidų kuponai.

„Xiaomi JIMMY H8 Pro“ - lengvas, galingas ir puikios baterijos belaidis siurblys

  • Geekbuying - 221,53 €;
    • kuponas - GKBHOME10;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-7 d.d.

„JIMMY H8 Pro“ - naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys, kurio Lietuvoje dar net nerasite.

Dabar GeekBuying jį parduoda iš Vokietijos sandėlio už ypatingai gerą kainą.

Taip pat pažymime, kad ir mes jau spėjome išbandyti šį siurblį, ir mums jis labai patiko. Galingas, puikiai pagamintas siurblys. Mūsų apžvalgą rasite čia.

 

Siurblys sveria 1,51 kg, turi patentuotą horizontalaus ciklono technologiją, papildomai ir HEPA filtrą, kas užtikrina maksimalų ir smulkiausių dulkių sulaikymą.

„JIMMY H8 Pro“ turi 500W galios bešepetėlinį elektros variklį, siurbimo slėgis siekia net 25kPa, o siurbimo galia 160AW. Puikūs rezultatai.

Siurblys palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu dirba 15, 30 ir 70 minučių. Viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo galios.

„JIMMY H8 Pro“ turi LED ekranėlį, kuriame rodoma baterijos energijos likutis, pasirinktas siurbimo režimas.

Beje, siurblys automatiškai reaguoja į grindų tipą ir taip užvažiavus ant kiliminės dangos automatiškai padidinama siurbimo galia.

„JIMMY H8“ pakuotėje rasime daugybę keičiamų antgalių bei motorizuotas pagrindinę bei baldams skirtas siurbimo galvas ir kt.

Beje, 3000 mAh talpos ir per 4-5 valandas įkraunama baterija yra išimama, kas yra didelis privalumas. Jei tik bus poreikis, ją bet kada galima bus galima pasikeisti. Dulkių talpa yra 0,5 l, kas taip pat labai normalu.

„ACGAM ET225E“ elektroninis darbo stalas (be stalviršio)

  • Geekbuying - 229,73 €;
    • kuponas - ACGAMET225​;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-7 d.d.

Šiuo metu, tai yra pati mažiausia kaina. Įprastai šis stalas kainuoja bent 70 eurų brangiau.

„ACGAM ET225E“ yra tikrai neeilinis darbo stalas. Jis jungiamas prie elektros tinklo. Kam to reikia?

 

Tam, kad šis tvirto aliuminio korpuso stalas būtų pilnai kontroliuojamas ir valdomas.

Čia turime du elektros varikliukus ir galima greitai bei patogiai keisti stalo aukštį. Taip iš esmės prie tokio stalo gali darbuotis bet kokio ūgio žmogus, o ir darbuotis galima tiek sėdint, stovint ar net tuo pačiu metu einant ėjimo takeliu.

Jis turi štai tokią valdymo panelę ir galima patiems pasirinkti norimą stalo aukštį bei išsaugoti savo pasirinkimus.

Mėgstate dirbti stovėdami - vienas stalo aukštis. Sėdėdami - jau kitas. Taip galima į atmintį įrašyti 3 stalo aukščius, kas yra labai patogu.

Plačiau apie šį stalą galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Tronsmart Apollo Air+“ - naujausios ir pažangiausiais sprendimais aprūpintos TWS ausinės

  • Geekbuying - 65,63 €;
    • kuponas - GKBAPOAIRP​;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą už 0,5 € pristatys per 2-7 d.d.

Esame išbandę ne vienas „Tronsmart“ kompanijos ausines (apžvalgas rasite čia) ir galime drąsiai patvirtinti, kad ši kompanija už labai geras kainas gamina aukščiausios klasės ausines.

Štai ir čia turime jų karščiausią naujieną - „Tronsmart Apollo Air+“ belaides ausines, kurios aprūpintos naujausiu Qualcomm QCC3046 lustu.

Dėka šio lusto ir 10mm grafeno diafragmų turime aukščiausios kokybės garsą. Puiku ir tai, kad be tradicinio SBC, AAC garso kodavimo, ausinės palaiko aptX, kas garantuos dar aukštesnę grojamos muzikos kokybę.

Svarbu ir tai, kad čia turime TWS ausines ir šias ausines galime naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat ausinės su telefonais poruojamos naujausiu Bluetooth 5.2 ryšiu, tad užtikrinamas maksimalus duomenų perdavimo stabilumas ir greitis.

Plius, į kiekvieną ausinę duomenys yra perduodami atskirai - priešingai nei daugelio kitų įprastų ausinių atvejų, kai signalas keliauja į vieną ausinę, o paskui dubliuojamas į sekančią - tad čia ir turime realų TWS, tikrą Stereo garsą ir galimybę naudoti po vieną ausinę.

 

Kitas didžiulis šių „Tronsmart Apollo Air+“ ausinių privalumas yra palaikomas ANC (pašalina iki 35dB).

Kiekviena ausinė turi po 6 mikrofonus ir dar papildomai cVc 8.0 techninį sprendimą. Pastarasis ypač pageriną pokalbių kokybę.

O dėka tokios hibridinės aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo technologijos - galima visiškai blokuoti pašalinius garsus, išjungti ANC arba aktyvuoti ausines taip, kad jos papildomai praleistų išorės garsų.

Patogus dalykas. Pavyzdžiui, apsiperkant nereikės išsiimti ausinių ir sustabdyti muzikos grojimo, kad girdėtumėte, ką jums sako kasininkė (-as).

„Tronsmart Apollo Air+“ ausinės valdomos liečiant jų išorinę dalį: pilnai valdoma muzika, garso lygis, iškviečiamas balso asistentas.

Ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuke turima baterija - 20 val. Geri rezultatai.

Beje, abiem atvejais pilnas įkrovimas trunka po 2,5 val. Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį. Palaikomas ir belaidis įkrovimas.

„Tronsmart Apollo Air+“ ausinės palaiko ir dedikuotą išmaniąją programėlę, kurioje galima papildomai valdyti šias ausines. Modifikuoti ausinių valdymą, rinktis iš anksto įdiegtus muzikos klausymo žanrų tipus.

Mėgstantys gilius žemus tonus renkasi Deep Bass, klasikinės muzikos mėgėjai - Classical, ir t.t.

„Tronsmart Apollo Air+“ yra šaunios belaidės ausinės. Apie jas plačiau šioje apžvalgoje:

„Tronsmart Element T6 Plus“ - labai stilinga ir visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė

  • Geekbuying - 32,97 €;
    • kuponas - NNN21EUT6P;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą už 2,63 € pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Element T6 Plus“ yra atspari vandeniui - IPX6 standartas, bei aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nutolę toliau.

 

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh.

„Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kortelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

„Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas

  • Geekbuying - 221,53 €;
    • kuponas - GKB804S;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-7 d.d.

Tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 300 €.

„Kugoo Kirin S1“ yra būtent tai, kai už mažiausią kainą ieškome maksimumo. Reikia pripažinti, kad už tokią kainą būtų labai sunku rasti jam alternatyvą.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

 

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)