Išardė masiškai šluojamą „Anker“ kolonėlę iš AliExpress ir parodė kaip darbuojasi jos garsiakalbiai: tiesiog užburiantis vaizdas, kurio nematote po grotelėmis („Anker Soundcore Motion+“, net 16 000 užsakymų, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„Anker Soundcore Motion+“ yra pati perkamiausia kompanijos Bluetooth kolonėlė ir štai kaip darbo metu atrodo jos garsiakalbiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Motion+“ pati perkamiausia kompanijos kolonėlė:

  • Aliexpress - 71,87 €;
    • 34 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

„Anker Soundcore Motion+“ yra įspūdingai populiari belaidė garso kolonėlė. Tai pati populiariausia kompanijos kolonėlė.

Turime virš 16 200 užsakymų, 7 000 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. 

Pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad iki 100 dolerių, tai yra geriausia garso kolonėlė.

 

Apie puikią „Anker Soundcore Motion+“ belaidės kolonėlės garso kokybę kalba tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Taip pat pabrėžiama ir tai, kad kolonėlės korpusas yra labai tvirtas, metalas ir kokybiška guma, kolonėlė atspari vandeniui (IPX7) ir aprūpinta net 6700 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 12 val., o tai yra labai geras rodiklis.

Šias kolonėles įsigijusiems taip pat patinka, kad „Anker Soundcore Motion+“ yra suporuojama Bluetooth 5.0 ryšiu su telefonais ir taip iš jų galima groti muziką.

Palaikoma ir specialiai kolonėlei skirta programėlė ir turime keletą jau įdiegtų muzikos grojimo režimų bei garso vienodintuvą (EQ), tad galime leidžiamą garsą reguliuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Šias kolonėles įsigiję žmonės iškart pabrėžia tai, kad „Anker Soundcore Motion+“ belaidė kolonėlė aprūpinta visa gausa garsiakalbių. Čia jų turime net 6: du pasyvūs garsiakalbiai, 2 neodimio žemų dažnių garsiakalbiai ir dar du atsakingi už aukštus dažnius.

 

Ir taip, „Anker Soundcore Motion+“ atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją ir galia siekia 30W. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės garsą.

Štai įspūdingas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip darbuojasi „Anker Soundcore Motion+“ kolonėlės garsiakalbiai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()