Lietuvos pirkėjai rekomenduoja! Iš Lenkijos paskutiniai vienetai masiškai perkamų ausinių: žvėriška baterija, nuostabi garso kokybė ir pirkėjų pagyros - „ausinės labai nustebino, geresnės negu tikėjausi, vertos kiekvieno cento“ („Anker Soundcore Life Q10“ ausinių atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  (1)

„Anker Soundcore Life Q10“ - įspūdingai populiarios puikiai žinomo gamintojo ausinės. Bluetooth 5.0, 3,5mm jungtis, sulankstomos, su Hi-Res Audio sertifikatu bei BassUp technologiniu sprendimu, net 60 val. atlaikančia baterija bei super greitu jos įkrovimu ir tobulais lietuvių įvertinimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Life Q10“ ausinės:

„Anker Soundcore Life Q10“ - ypatingai populiarios labai gerai žinomo garso įrangos gamintojo ausinės. Puikių techninių sprendimų, pagaminimo kokybės ir kainos produktas.

Šias ausines vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jau įsigijo virš 3 700 pirkėjų, turime 1 820 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Kuo pasižymi „Anker Soundcore Life Q10“ ausinės?

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi puikią ausinių garso kokybę.

„Anker Soundcore Life Q10“ ausinės turi 40mm diafragmas ir Hi-Res Audio sertifikatą, tad garso kokybė yra puiki.

Taip pat gamintojas daug dėmesio skiria ir žemiems tonams - šiose ausinėse įdiegtas BassUp technologinis sprendimas, dėl ko dar labiau sustiprinami žemi tonai.

Pliusas ir tas, kad ausinės palaiko EQ (garso vienodintuvą), tad galima patiems reguliuoti grojamos muzikos parametrus ir juos pasirinkti taip, kad muzika būtų maloniausia būtent Jūsų ausims.

Gamintojas ir pirkėjai pabrėžia ir puikią ausinių pagaminimo kokybę: labai dailus dizainas; reguliuojamas lankelio ilgis; minkšti, pilnai ausis apgaubiantys ir sulankstomi kaušeliai.

Taip ausinės tampa labai kompaktiškos ir jas patogu pasiimti su savimi į kelionę.

Visi valdymo mygtukai yra įrengti ant ausinių korpuso.

Svarbu ir tai, kad „Anker Soundcore Life Q10“ ausines prie įrenginių galima prijungti 3,5mm audio laidu arba Bluetooth 5.0 ryšiu ir taip duomenis perduoti iki 15 metrų atstumu.

Itin didelis „Anker Soundcore Life Q10“ ausinių pliusas yra integruota baterija, kurios, pasak gamintojo, užtenka net iki 60 val. muzikos klausymui.

Taip pat palaikomas greitasis baterijos įkrovimas ir vos 5 min. trukmės įkrovos užteks muzikos klausytis net iki 5 val. Fantastiškai geras rezultatas. Pilnai baterija nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per 2 val.

Kas dar svarbu? „Anker Soundcore Life Q10“ nepalaiko ANC (aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo), tačiau pirkėjai tvirtina, kad ir absoliučioje daugumoje atvejų užtenka to pasyvaus aplinkos triukšmo slopinimo. Muzikos malonu klausytis ir važiuojant viešuoju transportu ar būnant kitose triukšmingesnėse vietose.

Integruotas mikrofonas dirba kokybiškai ir čia jau turime papildomą aplinkos triukšmo slopinimą, tad su pašnekovu kalbėtis yra malonu.

Ką apie šias ausines sako lietuvaičiai?

„Anker Soundcore Life Q10“ ausines jau yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir dešimtys pirkėjų iš Lietuvos, kurie duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad ausinės yra labai patogios, puikiai priglunda, komfortiškos, itin geras garsas. Taip pat rekomenduojama rinktis Lenkijos sandėlį.

Štai keletas išsamiausių mūsų tautiečių atsiliepimų:

  • R***g: Buvo daug malonių netikėtumų. Pristatė kurjeris į namus ir tai labai netikėta. Pačios ausinės, tai kažkas nerealaus. Jau paėmus į rankas neatrodo, kad būtų pigios. Nors atrodo nedidelės, bet ausis apgaubia pilnai, labai maloniai priglunda, nerealiai patogios. Dar pakankamai gerai garsą izoliuoja, bet svarbiausia garso kokybė. Viskas subalansuota pagal mano skonį, žemų (bass) užtektinai, kas irgi buvo labai netikėta, tokio tipo ausinėms, o dar bass boost funkcija, tai mėgėjams patiks. Žodžiu, ausinės labai nustebino, geresnės negu tikėjausi, vertos kiekvieno cento!
  • E***s: Ausinės labai gražios, minkšti kaušeliai, gerai priglunda, garso kokybė labai gera ir be žemų tonų papildomo aktyvavimo. Ausinės nėra per daug rėkiančios, kas man patinka. Rekomenduoju.
  • L***e: Prekės negavau (pirko iš Kinijos aut. past.), bet gal tai pašto problema, ne pardavėjo. Pardavėjas nuvylė tik tuo, kad neatsako į žinutes. Atsakymo sulaukiau tik atidaręs disputą. Bet kuriuo atveju, pinigų grąžinimą patvirtino iškart, tą pačią dieną, todėl priekaištų tikrai neturiu. Pabandžiau tas pačias ausines užsakyti iš Lenkijos sandėlio, pažiūrėsim ar pavyks pristatyti. Iš Lenkijos sandėlio gavau. Labai geros ausinės. Nesigailiu, kad išsirinkau šitas. Patogios, gerai priglunda, geras garsas.

Youtube taip pat galima rasti daugybę „Anker Soundcore Life Q10“ ausinių apžvalgų ir absoliuti apžvalgininkų dauguma jas vertina labai gerai ir net puikiai, tvirtindami, kad tokioje kainų kategorijoje, tai yra geriausias variantas.

Štai kelios įdomios „Anker Soundcore Life Q10“ ausinių apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)