Labai ribotas „Xiaomi“ el. paspirtukų pasiūlymas! Aukščiausia klasė ir geriausi lietuvių vertinimai - „Puikūs paspirtukai, pirkome iškart 3 vnt. Važinėjimui po miestą pilnai užtenka“ (Video, „Xiaomi Mijia 1S“ atsiliepimai)  ()

Specialus išpardavimas!

Ribotas kiekis!

Iš Vokietijos

Dovanų elektrinė pompa

„Xiaomi“ produktas

Puikūs lietuvių atsiliepimai

Aliuminio lydinio rėmas | atlaiko iki 100 kg | sulankstomas

280Wh | 30 km | 25 km/h

250W (maks 500W) | 14° | 8,5 colio ratai | diskiniai ir E-ABS stabdžiai

Energijos regeneravimo sistema | informacinis ekranas | LED žibintai

IP54 | nuo -20 iki +40

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas:

„Xiaomi Mijia 1S“ - vienas populiariausių kompanijos elektrinių paspirtukų.

Galima sakyti, kad tai pagerinta populiariojo „M365“ versija ir dabar dar parduodama už puikią kainą. 

„Xiaomi Mijia 1S“ elektriniai paspirtukai yra pagaminti lygiai taip pat kokybiškai, kaip ir anksčiau rinkoje pasirodę kompanijos paspirtukai. Rėmas pagamintas iš orlaivių konstrukcijoje naudojamo aliuminio lydinio, kas užtikrina šių paspirtukų ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

Jais gali važiuoti iki 100 kg ir iki 200 cm ūgio žmogus. Paspirtukai yra lengvai sulankstomi ir sveria 12,5 kg. Išlankstyti yra tokių išmatavimų: 108 x 43 x 114 cm, o sulankstyti - 108 x 43 x 49 cm. „Xiaomi Mijia 1S“ lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Didelis naujųjų elektrinių paspirtukų privalumas yra ir turimas prietaisų skydelis. Jis valdomas vienu mygtuku ir čia galėsite pasirinkti važiavimo režimą bei matysite pagrindinę statistiką: greitį, atstumą, baterijos energijos likutį ir kt.

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat palaiko išmaniąją programėlę ir jos papildomas funkcijas, kaip Kruizo režimo aktyvavimą.

Bendrai, vienu įkrovimu su šiuo paspirtuku galima nuvažiuoti iki 30 km, o maksimalus greitis siekia 25 km/h. Kaip ir minėjome, čia turime 3 važiavimo režimus: 25 km/h, 20 km/h ir 15 km/h.

Baterija 280Wh, tad tokios pat talpos, kaip ir turi populiarusis „M365“. Tuo pačiu čia turime ir naujos kartos energijos regeneravimo sistemą. Ši sistema kinetinę energiją, kuri atsiranda stabdymo metu, paverčia elektros energija ir ją kaupia baterijoje. Taip nuvažiuojamas atstumas dar pailgės.

Beje, baterija nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per 4 val. Geras rodiklis.

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms - IP54 standartas; įveikia iki 14 proc. įkalnes; turi diskinius ir elektroninius (E-ABS) stabdžius - stabdymo kelias siekia iki 4 metrų; turi 8,5 colio dydžio pripučiamus ratus; atnaujintus ir dar ryškesnius žibintus; 250W (maksimaliai 500W) elektros variklį; ir su juo galima važinėtis nuo -20 iki +40 laipsnių oro temperatūroje.

„Xiaomi Mijia 1S“ yra šaunus elektrinis paspirtukas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą. Štai keletas Lietuvos pirkėjų atsiliepimų:

Vilma: Tiesiog puikus, jokio diskomforto, važiuoja minkštai, tyliai, valdymas labai paprastas, tik sunkiau buvo pirmą kartą pasijungti. Bet viską padarius teisingai, pirkiniu tikrai nenusivyliau ir rekomenduoju.

Andrius: Puikus ir patvarus paspirtukas. Lengvai susirenka, kokybiškas. Važinėjimui po miestą pilnai užtenka.

Donatas: Puikūs paspirtukai, pirkome iškart 3 vnt. Vienintelis niuansas - gan sudėtinga pripūsti priekinę padangą. Daugiau niekas neužkliuvo. Nuvažiuojame apie 35-40 km su vienu įkrovimu.

Apžvalga anglų kalba:

Apžvalga rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()