Beveik 2 kartus pigiau „Xiaomi“ belaidis garinis lygintuvas, kuris net neturi baterijos: kaip tai įmanoma ir kodėl pirkėjai sako - „net negalvojau, kad taip gali būti. Super“ (Video, „Xiaomi Lofans YD-012V“ atsiliepimai)  ()

Beveik 2 kartus pigiau, nei AliExpress

Galioja iki 2021-12-20

Iš Čekijos sandėlio

2000W, 280 ml vandens talpa, 3 režimai, reguliuojama temperatūra

Tinka įvairaus tipo audiniams

Belaidis ir neturi baterijos

Aukščiausia pagaminimo kokybė

Patys geriausi pirkėjų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Lofans YD-012V“ garinis lygintuvas:

  • Banggood - 38€;
    • 16 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-15 d.d.

 

  • AliExpress - 45€;
    • 34 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio 21,15€ siuntimas.

Šiuo metu šis puikiai pirkėjų vertinamas „Xiaomi Lofans YD-012V“ garinis lygintuvas yra parduodamas už labai gerą kainą.

Banggood jį parduoda beveik dvigubai pigiau nei AliExpress, kadangi iš pastarosios parduotuvės siuntimas į Lietuvą yra itin brangus.

Užsisakę iš Banggood ne tik ženkliai sutaupysite, bet ir gausite šį lygintuvą per 10-15 d.d.

Ką sugeba „Xiaomi Lofans YD-012V“?

Turbūt labiausiai visus intriguoja tas klausimas: kaip šis lygintuvas gali veikti, jei yra belaidis ir neturi integruotos baterijos?

Sprendimas yra genialiai paprastas. 2000W galios „Xiaomi Lofans YD-012V“ turi prie 220V elektros tinklo prijungtą specialią stotelę. Į ją pastatomas šis garinis lygintuvas, kuris vandenį užkaitina vos per 35 sek., ir pasiėmę lygintuvą į rankas jau galime laisvai ir be laidų lyginti drabužius.

Žinoma, jei tik norite, tai galite tą laidą atjungti nuo stotelės, prijungti tiesiai prie lygintuvo ir jį naudoti, kaip įprastą, prie 220V tinklo prijungtą garinį lygintuvą.

„Xiaomi Lofans YD-012V“ pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Visas korpusas yra malonus liesti ir atsparus karščiui. Naudotis lygintuvu absoliučiai saugu. O jo įkaistanti lyginimo plokštelė yra keraminė.

Tai vienas populiariausių šios dienos lygintuvų sprendimų: maksimali kokybė, greitas įkaitimas, kokybiškas lyginimas.

Verta pažymėti, kad su „Xiaomi Lofans YD-012V“ gariniu lygintuvu galima lyginti įvairaus tipo ir audinio drabužius.

Belieka tik su ant korpuso esančiais valdymo mygtukais pasirinkti garų padavimo stiprumą - yra 3 režimai. Tuo pačiu galima nustatyti temperatūrą, kas maksimaliai išplečia garinio lygintuvo naudojimo galimybes.

„Xiaomi Lofans YD-012V“ garinį lygintuvą jau yra įsigiję šimtai pirkėjų ir įvertinimai yra patys aukščiausi - 4.9 balai iš 5. Štai keletas atsiliepimų, kurie geriausiai atspindi bendrą nuotaiką:

Iš Čekijos pristatė super greitai - vos per 5 dienas. Labai saugiai supakuotas. Dailus lygintuvas. Puikiai pagamintas. Tą belaidžio lygintuvo idėja yra super. Man labai patinka. Patogu, greitai įkaista. Šaunus dalykas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Iš Čekijos atkeliavo labai greitai. Viskas tvarkingai. Įdėjo EU adapterį. Išbandžiau lygintuvą - viskas veikia, kaip ir aprašyme. Labai greitai įkaista ir galima lyginti. Kokybiškas daiktas. Tikrai veiks ilgus metus - 1 foto, 2 foto.

Negalvojau, kad lygintuvas gali būti toks. Ilgai naudojau tradicinį, seną, prie elektros tinklo jungiamą lygintuvą. O čia visai kitas lygis. Nepalyginamai išvaizdesnis, lengvesnis, funkcionalesnis ir galima naudoti be jokių laidų ir baterijų. Man tai visiška naujiena. Esu labai patenkintas ir rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„Xiaomi Lofans YD-012V“ vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()