Už mažiausią kainą toks 3D spausdintuvas apie kurį apžvalgininkas sako - „Tiesiog smagus įrenginys, iš pakuotės praktiškai surinktas ir labai draugiškas vartotojui“ (Video, „Artillery Hornet“)  ()

AliExpress pasiūlymas

Mažiausia kaina

Akcija galioja iki 2021-12-11

Iš Lenkijos, Čekijos, Vokietijos, Prancūzijos, Ispanijos

Puikiai vertinamas patyrusio apžvalgininko


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Artillery Hornet“ 3D spausdintuvas:

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu Aliexpress šį „Artillery Hornet“ 3D spausdintuvą parduoda už mažiausią kainą.

Kitose parduotuvėse jis ir su akcijomis kainuoja bent 200 eurų, tad pasiūlymas yra ypatingai geras.

Be to, nemokamai „Artillery Hornet“ atsiųs į Lietuvą iš Europos sandėlių + greitas pristatymas + visi mokesčiai jau sutvarkyti.

Svarbu: papildomai iškart galima užsisakyti ir spausdinimo medžiagos. Pridės 1 kg PLA spausdinimo medžiagos ritinį.

Kuo pasižymi „Artillery Hornet“ 3D spausdintuvas?

Aukščiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti visas „Artillery Hornet“ savybes, išmatavimus, spausdinimo parametrus ir t.t. Visa aktuali informacija yra pateikiama viename paveiksle.

Bendrai, „Artillery Hornet“ - labai geros kainos ir kokybės 3D spausdintuvas. Čia turime labai gero dydžio, spausdinimo erdvės, tikslumo ir kokybės 3D spausdintuvą.

Ir kaip tvirtina galybę 3D spausdintuvų išbandęs apžvalgininkas, tai „yra puikus variantas pradedantiesiems, ieškantiems antrojo 3D spausdintuvo ar norintiems atsinaujinti ir pakeisti savo senesnį bei mažesnį 3D spausdintuvą.“

„Artillery“ savo gaminių paletėje turi ne vieną 3D spausdintuvą, bet kiti modeliai yra brangesni ir skirti profesionalams. O čia turime turbūt geriausią, ką galima gauti už tokią kainą.

Žinoma, čia trūksta tam tikrų dalykų, kuriuos rasime prabangesniuose modeliuose, bet esminiai dalykai yra ir šiame „Artillery Hornet“ spausdintuve.

„Artillery iki šiol gamino kiek brangesnius 3D spausdintuvus, skirtus jau pažengusiems. Ir šis modelis yra puikus kompanijos būdas žengti į ieškančių pirmojo 3D spausdintuvo segmentą.

Jis praktiškai jau iš pakuotės išėmus yra surinktas, kas daugeliui patiks. Paprastai valdomas, stiklo+aliuminio kaitinimo padėklas labai greitai įkaista, o ir jo aušinimas čia itin protingai įrengtas.

Labai patogus ir paprastas naudojimas. Draugiškas nepatyrusiam vartotojui. Tiesiog smagus įrenginys. Geras 3D spausdintuvas, tikrai galiu rekomenduoti“, - teigia apžvalgininkas.

Labai rekomenduojame pasižiūrėti šią „Artillery Hornet“ 3D spausdintuvo apžvalgą. Pateikiama itin daug naudingos informacijos:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: