Super geras telefono priedas iš AliExpress, Ispanijos sandėlio: net 6 in 1 kabeliai, 6 TF ir 2 nanoSIM kortelių dėklai, galima naudoti, kaip telefono laikiklį ir viskas vos už 16,91€ (Video, „Multi-functional Cable Stick“)  ()

Aliexpress pasiūlymas

Iš Ispanijos dar pigiau, nei iš Kinijos

6in1 kabeliai: C-tipo, A-tipo, microUSB, Lightning

6 TF kortelių nuskaitymas

2 nanoSIM kortelių dėklai

Galima naudoti, kaip telefono laikiklį

Super kompaktiškas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Multi-functional Cable Stick“ (modelis M8J516)

„Multi-functional Cable Stick“ - išskirtinis daikčiukas, kurį labai pravartu turėti po ranka. Kompaktiškas, maksimaliai daugiafunkcis ir šiuo metu iš Ispanijos netgi pigiau, nei iš Kinijos, ir dar su greitu pristatymu į Lietuvą. Puiki Kalėdų dovanėlė.

„Multi-functional Cable Stick“ savo kompaktiškame korpuse: 29 x 16 x 132 mm ir vos 70 gr. slepia galimybę įvairių galimybių.

Jame turime integruotą laidą ir papildomus adapterius, tad prie šio prietaiso galima prijungti praktiškai bet kokį elektronikos įrenginį. Čia galimos net 6 pajungimo kombinacijos.

„Multi-functional Cable Stick“ savo korpuse turi net 6 TF atminties kortelių dėklus bei dar du papildomus nanoSIM kortelių dėklus. Maksimalus funkcionalumas.

Taip per šį prietaisą galima prijungti įvairias korteles ir iš jų, arba į jas, perkelti norimus duomenis.

Kaip minėjome, prie „Multi-functional Cable Stick“ galima prijungti bet kokį elektronikos įrenginį: telefonus, planšetes, nešiojamus/stacionarius kompiuterius ir t.t.

„Multi-functional Cable Stick“ yra net labai naudingas įrenginys greitai perkelti duomenis. Viskas yra viename kompaktiškame įrenginyje: tiek reikiami laidai su adapteriais, tiek kortelių skaitytuvai. 

Tad šis puikios kainos prietaisas leidžia išvengti daugybės įvairių laidų ar atskirų kortelių skaitytuvų naudojimo. Viskas yra viename simpatiško dizaino įrenginyje. Puikus prietaisas, kuris dar papildomai gali būti panaudojamas ir kaip telefono laikiklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()