Specialus Kalėdų pasiūlymas - įsigykite „Redroad V17“ su didžiule nuolaida (Video, „Redroad V17“)  ()

Ar Kalėdos, ar įprasta diena - gražus ir kokybiškas produktas visada populiarus.

Azijos kompanija „Redroad“ visame pasaulyje vis labiau garsėja, kaip gaminanti būtent tokius prietaisus ir „Redroad V17“ yra pats perkamiausias 2021-ųjų metų kompanijos belaidis dulkių siurblys.

Puikios išvaizdos, modernaus dizaino ir kokybišką įrenginį šiuo metu galite įsigyti su specialia nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Redroad V17“ belaidis dulkių siurblys - tikslių įsigijimo sąlygų ieškokite gamintojo svetainėje žemiau:

Padarykite šias Kalėdas šventiškesnes

Nesvarbu, ar tai bus skirta jūsų tėvams, geriausiam draugui ar gyvenimo partneriui, ši naudinga ir išvaizdi kalėdinė dovana bus didžiulė staigmena.

„Redroad“ siekia įgyvendinti „protingo ir gražaus gyvenimo“ idėją. Ir išvaizda yra esminė išmaniojo buitinės technikos įrenginio dalis, glaudžiai susijusi su bendru namų dekoru. Išskirtinė ir kokybiška įrenginio išvaizda padarys jo naudojimą dar malonesniu.

„Redroad V17“ dulkių surinkimo talpa pagaminta iš atsparios dilimui ir labai skaidrios medžiagos, tad talpa yra skaidri kaip krištolas.

Belaidžio dulkių siurblio korpuso medžiaga panaudota iš geriausių pasaulyje prekių ženklų, tokių kaip Musashi ir PPG. Pačios detalės pagamintos naudojant preciziškai tikslų pjovimo procesą, taip dulkių siurbliui suteikiant menišką išvaizdą. „Redroad V17“ yra daugiau nei pakankamai graži Kalėdų dovana.

Dvigubas ritininis šepetys ir didžiulė siurbimo galia

Dovana turi būti net ik išvaizdi, bet ir praktiška. O kalbant apie belaidį dulkių siurblį, tai yra kaip niekad svarbu. Ir šiuo aspektu „Redroad V17“ taip pat turi kuo pasigirti.

„Redroad V17“ pasižymi belaidžių dulkių segmente pirmaujančiu siurbimu. „Redroad“ variklis dirba esant 125 000 aps./min. ir, dėka optimizuotos ortakio konstrukcijos, sukuria 155AW siurbimo galią bei 26 500Pa siurbimo slėgį, o tokioje kategorijoje, tai yra didžiausias rodiklis. Tad šis siurblys nuo grindų ir storų kilimų susiurbs absoliučiai visas atliekas.

„Redroad V17“ taip pat iškart naudoju 2 volelius. Į standartinį pakuotės turinį įeina 2 kilimų voleliai ir 2 kietų grindų voleliai, kuriuos galite laisvai sujungti 3 skirtingais būdais. Tad juos derinant tarpusavyje galima pasiekti maksimalų kilimų bei kietų grindų valymo efektyvumą.

Tylesnis darbas ir švaresnis oras

Nors „Redroad V17“ yra labai galingas siurblys, tačiau tai nereiškia, kad jis triukšmingas. Netgi priešingai. „Redroad V17“ aprūpintas Mantolo 9 pakopų triukšmo mažinimo sistemą. 65dB garsas vartotojui visiškai netrukdys.

„Redroad“ kompanija šį „Redroad V17“ siurblį tuo pačiu aprūpino dvigubais HEPA filtrais. Oro įsiurbimo angoje yra H12 HEPA filtras, kuris išvalo iš aplinkos įsiurbiamą orą, taip apsaugodamas variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą 99,97% efektyvumu.

Oro išleidimo anga su H13 HEPA sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes. HEPA filtrai išvalo orą chirurgiškai preciziškai ir taip išvengiama antrinės taršos.

Ilgas veikimo laikas ir universalumas, gilus valymas bet kur ir bet kada

„Redroad V17“ turi įkraunamą 2500 mAh ličio jonų bateriją. Baterija išimama, kas yra pliusas, kaip ir tai, kad Eco režimu siurblys gali veikti 60 minučių ir vienu metu išvalyti 200 m2 plotą.

„Redroad V17“ gali būti naudojamas ne tik namuose. Kiekvienam, turinčiam automobilį, šis galingas siurblys tikrai patiks. Siauras antgalis su LED švietimu gali būti puikiai panaudojamas išvalyti sunkiai pasiekiamiems automobilio salono kampams, dulkių šepetėlis sėdynėms, o platus antgalis su žarna susiurbti atliekoms, esančioms po sėdynėmis.

Nepraleiskite šios kalėdinės nuolaidos. Palengvinkite gyvenimą savo artimiesiems. Jie tai įvertins.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: