Puikiai lietuvių vertinamas belaidis siurblys ir pūstuvas viename - „gera kaina, galingas ir tik pažiūrėkite į bandymų rezultatus“ (Video, „ATENGE TAD05“ atsiliepimai)  ()

Aliexpress Winter Sale pasiūlymas

2in1 - belaidis siurblys ir pūstuvas viename

Iki 8000Pa

75W, 60000RPM

6000mAh įkraunama baterija

Keičiami antgaliai

Plaunamas filtras ir atliekų dėžutė

1300 užsakymų, 4.8 įvertinimas ir puikūs atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ATENGE TAD05“ belaidis siurblys ir pūstuvas viename:

Atkreipiame dėmesį, kad galima įsigyti pilną komplektą, į kurį įeina belaidis dulkių siurblys ir pūstuvas viename + keičiami antgaliai ir įkroviklis, arba konkrečiai pūstuvą, arba siurblį.

Geriausias variantas gaunasi iškart įsigyjant pilną komplektą. Taip ir pigiau, nei perkant kiekvieną įrenginį atskirai, ir kur kas naudingiau.

Su „ATENGE TAD05“ galima nupūsti visas dulkes ir nešvarumus nuo nešiojamų bei stacionarių kompiuterių ir kitos elektronikos, ventiliacinių grotelių, staklių, automobilyje ir kt. vietose.

Tai yra belaidis įrenginys, ant korpuso turintis perjungimo mygtuką - aktyvuojant siurbimą arba pūtimą. Ir vienas įjungimo/išjungimo mygtukas. Viskas labai paprasta.

„ATENGE TAD05“ naudingas ir kaip belaidis siurblys, kurio maksimalus siurbimo slėgis siekia 8000Pa.

Taip pat pakuotėje yra skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai.

Šaunu ir tai, kad „ATENGE TAD05“ atliekų dėžutė, antgaliai ir filtras yra plaunami. Belieka tik juos išplovus išdžiovinti ir vėl sudėjus į jiems skirtas vietas - naudotis šiuo prietaisu.

„ATENGE TAD05“ aprūpintas 6000mAh talpos įkraunama baterija, kuri įkraunama per maždaug 3 val., ir šiuo prietaisu galima darbuotis iki 30 min. Geras rezultatas.

„ATENGE TAD05“ - naudingas ir geros kainos įrenginys, kurį jau įsigijo 1300 pirkėjų ir turime aukštą 4.8 balų įvertinimą.

Pirkėjų atsiliepimai yra labai geri ir štai ką sako pirkėjas iš Lietuvos:

Kokybiškas produktas. Labai geros kainos. Į Lietuvą pristatė per 21 d. Užsakiau lapkričio 28 d., o atsiėmiau Omniva paštomate gruodžio 18 d. Dėkui, išties geras daiktas.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra patenkinti „ATENGE TAD05“ prietaisu:

Labai puikus įrenginys. Ypač, kai namuose yra mažų vaikų ir augintinių, kurie nuolat kur nors palieka  nešvarumų. Su tokiu daikčiuku itin patogu ir greita viską sutvarkyti - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Naudingas prietaisas. Šaunu, kad viename įrenginyje ir siurblys, ir pūstuvas. Pastarasis man ypač patinka. Galingai pučia. Nupūsti nešvarumams nuo elektronikos įrenginių, staklių ir panašiai galios yra užtektinai - 1 foto, 2 foto.

Puikus daiktas. Siurbimo ir pūtimo galia didelė. Veikimo režimų ir galios perjungimo mygtukai - 1 foto, 2 foto, 3 foto. Štai pažiūrėkite į bandymų rezultatus. PC valymui naudojau tik šį įrenginį ir darbą jis atliko puikiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()