2022 m. naujiena iš „Xiaomi“: ką tik pristatė stilingo dizaino, 5 mygtukų, 5 lygių ir geros kainos kompiuterinę žaidimų pelę (Video, „Xiaomi Gaming Mouse Lite“)  ()

„Xiaomi“ kompanija vis drąsiau žengia į žaidėjams skirtų produktų segmentą ir pristato įvairias naujoves - nuo kompiuterių, tokių kaip „Redmi G“, iki priedų, tokių kaip naujausia bendrovės pristatyta pelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš pagrindinių bet kuriam žaidėjui reikalingų aksesuarų yra kompiuterio pelė, kuri patenkintų visus jo poreikius. Geriausių šiam tikslui sukurtų pelių kainos paprastai yra ganėtinai didelės.

Dėl šios priežasties „Xiaomi“ nusprendė sukurti tokią žaidimų pelę, kurį užpildytų šią spragą ir žaidimų mėgėjams pasiūlyti ne tik gerų savybių, bet ir kainos įrenginį.

„Xiaomi Gaming Mouse Lite“ atkeliauja iškart su 5 jautrumo lygiais: 400, 800, 1600, 3200 ir 6200 DPI.

Be to, ji turi ir RGB apšvietimą, kurį vartotojas gali prisitaikyti pagal savo skonį, kas yra labai būdinga tokio tipo įrenginiams.

„Xiaomi Gaming Mouse Lite“ yra lengva pelė, sverianti tik 72 gramus ir tokių išmatavimų: 125 x 63 x 39mm.

Kompiuterinė pelė yra su penkiais mygtukais: dešinysis, kairysis, mygtukas ant pelės ratuko ir du, esantys nykščio aukštyje, pastarąjį galima konfigūruoti priklausomai nuo žaidimo poreikių.

„Xiaomi Gaming Mouse Lite“ prie kompiuterių (Windows 7/MACOS 10.13 ir naujesnių OS) jungiama per laidinę USB A jungtį. Tai yra „Plug&Play“ principas, tad beliks tik ją prijungti ir iškart galima darbuotis.

Šiuo metu „Xiaomi Gaming Mouse Lite“ AliExpress galima įsigyti už €27

O ką Jūs manote apie naująjį „Xiaomi“ produktą? Pasidalinkite savo nuomone komentarų skiltyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()