„Už tokią kainą tobulas: jau perku 5-ą tokį ir apdovanojau visus draugus - lengvas, patogus, gera baterija, šviečia super ryškiai, daug režimų ir reagavimas į rankos mostą yra kažkas tokio“ (Video, „Bikight LX200“ atsiliepimai)  ()

Ypatingai gera kaina

Daugybė pirkimų, net 4.9 įvertinimas

Atsparus smūgiams ir vandeniui

COB ir XPE spinduoliai

Šviečia iki 200 metrų

10W; 350 liumenų; 270° švietimo kampas

5 švietimo režimai

Reaguoja į rankos mostą - švietimo įjungimas/išjungimas/padidinimas

3.7V/1200mAh - švies iki 20 val.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Bikight LX200“

30,25€ -13€ 30,25€

17,25€

Imu!

iš Čekijos

43% nuolaida

už 5,30€ į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šie žibintuvėliai parduodami tiesiai iš Čekijos sandėlio ir už gerą kainą. Tuo pačiu vienu metu galite įsigyti 2 žibintuvėlių komplektą už 29,43€, tad sutaupysite dar daugiau.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

„Bikight LX200“ atsiliepimai ir kodėl tai yra fantastiškas pasiūlymas

„Bikight LX200“ - super geros kainos, funkcionalumo ir tobulai pirkėjų vertinamas, ant galvos dedamas žibintuvėlis.

„Bikight LX200“ jau įsigijo daugybė pirkėjų, turime arti 1500 atsiliepimų ir net 4.9 balų įvertinimą. Tiesiog stebėtina statistika. Įprastai tokios kainos žibintuvėlių vertinimai retai kada perkopia 4.7- 4.8 balus.

Patikrinome, ką apie „Bikight LX200“ kalba jau įsigiję daugybė pirkėjų. Juos puikiai vertina ir pirkėjai iš Lietuvos. Štai keletas išsamiausių atsiliepimų apie „Bikight LX200“ žibintuvėlius:

Jis toks puikus, kad būtent sau užsisakiau dar vieną. Pirmasis buvo skirtas, kaip dovana. Tiesiog neįtikėtinai sėkmingas pirkinys. Labai patogus ir paprastas dėvėjimas. Viską galite matyti mano nuotraukose: 1 foto, 2 foto, 3 foto. Šviečia ryškiai. Deja, nuotraukos to pilnai neperteikia. Bet garantuoju 100%, šviečia ryškiai. Pirmoje foto esu visiškoje tamsoje, antroje foto įjungtas priekinis švietimas, trečioje foto įjungtas šoninis švietimas. Visais atvejais maksimali švietimo galia. Pakuotėje yra įkrovimo laidas, C tipo. Bendrai, esu labai patenkintas šiuo žibintuvėliu ir rekomenduoju 100%: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Tobulas žibintuvėlis. Išbandžiau ir šviečia ryškiau, nei tikėjausi. Jau planuoju įsigyti dar vieną tokį dovanų. Kadangi aprašyme nėra informacijos, kiek baterija laiko kiekvieno švietimo režimu, tai įdedu foto. Ant pakuotės tai surašyta, tai daugeliui bus pravartu - 1 foto.

Labai kokybiškas žibintuvėlis. Tokia LED juosta leidžia turėti net 270° švietimo kampą. Puikiai apšviečia didelį plotą. Šone esantis spinduolis leidžia gauti koncentruotą šviesą. Taip pat šone yra jutiklio įjungimo/išjungimo mygtukas. Rankos mostu galima suaktyvinti švietimą. Baterijos įkrovimas per C tipo jungtį. Laidas yra, bet pačio įkroviklio nėra, tai arba reikia naudoti telefono įkroviklį, arba prijungti prie kokio kompiuterio. Man pačiam tai visiškai netrukdo. Vis tiek tų įkroviklių namuose pilna. Dėvėti žibintuvėlį patogu. Korpuso medžiaga yra maloni liesti. Šviečia labai ryškiai. Puikus žibintuvėlis - 1 foto, 2 foto.

Ką aš daugiau galiu pasakyti, jei ne - PIRKITE! Nusipirkau išbandyti ir negaliu atsidžiaugti. Jau išimtas iš pakuotės švietė ryškiai, o kai baterija pilnai įkroviau, tai ryškumas dar didesnis. Jau užsisakiau 5-ą tokį žibintuvėlį. Apdovanojau visus draugus. Šviečia ryškiai, lengvas, patogus nešioti ir priekyje neturi išsikišusio lęšio, kaip kad būna įprastai. Ir tada tokie lęšiai visur kliūva. Korpusas guminis, lankstus, galima tiesiog įsidėti šį žibintuvėlį į kišenę. Reagavimas į judesį yra įjungiamas/išjungiamas. Puikus dalykas, kuris itin praverčia, kai tenka darbuotis ir stipriai išsipurvinti rankas. Tokiu atveju net labai praverčia, nes nereikia liesti žibintuvėlio. Apibendrinus, puikus produktas. Už tokią kainą išvis tobulas. Rekomenduoju.

Kuo gi pasižymi „Bikight LX200“?

„Bikight LX200“ specifikacijos trumpai:

  • Rinkoje pasirodė 2021 metų rugpjūčio mėn.
  • COB ir XPE spinduoliai
  • Šviečia iki 200 metrų
  • 10W; 350 liumenų; 270° švietimo kampas
  • 5 švietimo režimai
  • Reaguoja į rankos mostą - švietimo įjungimas/išjungimas/padidinimas
  • 3.7V/1200mAh baterija, įkraunama per USB-C jungtį maždaug 3,5 val.
  • Švies iki 20 val. (minimaliu režimu); naudojant normaliu režimu iki 8 val.; maksimaliu iki 2,5 val.
  • Atsparus smūgiams (kritimui iš 1 metro aukščio) ir vandeniui - IPX4
  • 72gr. svorio

Štai ką sugeba „Bikight LX200“

Iškart akcentuojama, kad už tokią kainą gaunamas labai kokybiškai pagamintas žibintuvėlis.

Tvirto korpuso, atsparus smūgiams (kritimui iš 1 metro aukščio), vandeniui (IPX4), yra 55*35*100mm dydžio ir 72 gr. svorio. Kompaktiškas, tvirtas ir lengvas žibintuvėlis.

„Bikight LX200“ ant savo korpuso turi COB ir XPE spinduolius, kurie apšviečia net iki 200 metrų atstumu esančius objektus.

10W galios žibintuvėlis užtikrina 350 liumenų ryškumą ir 5 skirtingus švietimo režimus.

Ant korpuso yra valdymo mygtukai ir indikatoriai bei jutikliai į mostą. Taip, rankos mostu galima aktyvuoti švietimą, jį sustiprinti arba išjungti.

Fantastiškai patogi funkcija, pavyzdžiui, dirbant prie automobilio, kai abi rankos tepaluotos. Švietimas bus pakeičiamas paprastu rankos mostu.

„Bikight LX200“ aprūpintas per USB C tipo jungtį įkraunama 3.7V/1200mAh baterija. Ji yra įkraunama per maždaug 3,5 val., o energijos maksimaliai užteks iki 20 val.

Apibendrinus, puikus žibintuvėlis. Tvirtas, kokybiškai pagamintas, labai patogus naudoti, itin funkcionalus ir už stebėtinai žemą kainą.

Toks žibintuvėlis pravers daugeliui: tiek dirbant prie automobilio, nutikus nelaimei kelyje, turistaujant, žvejojant, išėjus pasivaikščioti ar pavedžioti šuns, ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()