To dar nėra buvę - rekordiškai žema kaina ir pirmą kartą EU sandėlyje apdovanojimus šluojančios „Xiaomi“ ekosistemos ausinės, apie kurias lietuviai sako - „TOP lygis! Viršijo visus mano lūkesčius. Super rekomenduoju!“ (Video, „1More Comfobuds Pro“ atsiliepimai)  ()

2022 02 16 papildyta išsamiomis specifikacijomis

Rekordiškai žema kaina!

Pirmą kartą EU sandėlyje!

Anonsuotos CES21, labai daug teigiamų apžvalgų ir atsiliepimų

Apžvalgininkų vadinamos „AirPods Pro žudikėmis“ ir geriausiomis ANC TWS ausinėmis iki $100

Daugybė apdovanojimų už belaidį veikimą/duomenų ir garso perdavimą bei kokybę

Ausines sukūrė net 4 GRAMMY apdovanojimus pelnęs inžinierius Luca Bignardi


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo išskirtinės „1More Comfobuds Pro“ ausinės? (papildyta 2022 02 16)

„1More Comfobuds Pro“ specifikacijos trumpai:

  • Metai: Rinkoje pasirodė 2021 kovo mėn.
  • Ausinių tipas ir ryšys: TWS; Bluetooth 5.0; ACC; suderinamos su Android ir iOS
  • Draiveriai: 13.4mm dinaminiai draiveriai su metaline diafragma
  • Pagalvėlės: 4 dydžių keičiamos ausinių pagalvėlės
  • Triukšmo slopinimas (ANC): Hibridinė QuietMax ANC (40dB) aplinkos triukšmo slopinimo technologija
  • Režimai: 3 ANC režimai - ANC Strong, ANC Mild, Wind Noise Resistant | Pass-Through | ANC išjungtas
  • Mikrofonai: kiekvienoje ausinėje po 3 mikrofonus puikios kokybės pokalbiams
  • Baterija: išjungus ANC - 8 val., su dėkliuko baterija iki 28 val.; įjungus ANC - 6 val., su dėkliuko baterija 20. Greitasis įkrovimas per C-tipo jungtį: 15 min įkrovos - 2 val. muzikos klausymo | C-tipo įkrovimo jungtis; belaidžio įkrovimo nepalaiko
  • Atsparumas aplinkos poveikiui: IPX4 - atsparios prakaitui ir vandens purslams
  • Valdymas ir indikacija: Jutiklinis ausinių valdymas - galima perprogramuoti komandas | slėgio jutikliai - ausines išėmus iš ausų, automatiškai sustoja grojusi muziką, ausines įstačius į ausis vėl muzika paleidžiama | Indikatoriai ant ausinių ir dėkliuko
  • Papildomos savybės: APP; 22 studijinio lygio EQ režimų - sukurti panaudojant pasaulinio lygio Sonarworks technologiją | palaiko balso asistentę | ausines kūrė net 4 GRAMMY apdovanojimus pelnęs inžinierius Luca Bignardi

Ką apie šias ausines sako apžvalgininkai ir pirkėjai? (skelbta 2022 11 21)

„1More Comfobuds Pro“ ausinės jau spėjo būti įvertintos daugybe apdovanojimų ir susilaukė milžiniško susidomėjimo, kai buvo pristatytos per didžiausią pasaulyje technologijų parodą CES21.

Be to, kad „1More Comfobuds Pro“ pripažintos, kaip geriausią ANC sprendimą turinčios ausinės tarp TWS modelių, jos taip pat įvertintos ir už belaidį veikimą/duomenų ir garso perdavimą bei jo kokybę.

„1More Comfobuds Pro“ jau ir dabar daugelio apžvalgininkų vadinamos „AirPods Pro žudikėmis“ ir geriausiomis ANC ausinėmis iki $100.

„Tai geriausią triukšmo slopinimo technologiją turinčios TWS ausinės 2021-aisiais. Ir tai dar ne viskas“, - tvirtina štai šis apžvalgininkas savo apžvalgoje:

„Kalbant apie garso kokybę, tai labai gerai padirbėta su žemais tonais, jie tokie gilūs, stiprūs, bet ir tuo pačiu nepamiršti vidutiniai bei aukšti tonai. Akcentas sudėliotas į žemus tonus, bet bendra garso kokybė puiki. Manau, kad 1More Comfobuds Pro tokioje kainų kategorijoje yra vienos geriausių ausinių, kurias bandžiaus šiais metais. O pasirinkimas rinkoje yra milžiniškas ir kiekvienas gali rinktis tiek pagal finansus, tiek pagal kitus kriterijus.

Bendrai, 1More – tai ne koks neaiškus kiniškas gamintojas. Bet ir tuo pačiu ne tas jau super-mega-duper premium prekės ženklas. Sakyčiau, kad tai yra aukso viduriuko pasirinkimas.

Jei patinka toks ausinių dizainas, gilūs žemi tonai, puikiai veikiantis ANC, kokybiški mikrofonai ir veikimas kaip laisvų rankų įrangos, apsauga nuo vandens ir kiti privalumai – tai 1More Comfobuds Pro net labai vertos dėmesio.

Minusai? Dėkliukas be aiškių baterijos indikatorius. Nors iš kitos pusės visa informacija pateikiama telefone įdiegtoje programėlėje.

Nėra belaidžio įkrovimo, kas kai kam gali būti trūkumas. Dydis, išvaizda, spalva ir panašiai – skonio reikalas, bet tą ir patys puikiai suprantate.“

Ir tokių pozityvių apžvalgų galima rasti bent kelias dešimtis. Tiek patyrę ausinių apžvalgininkai, tiek ir mėgėjai „1More Comfobuds Pro“ vertina super pozityviai. Ir tikrai yra už ką.

Ausinės palaiko 4 ANC režimus (35-40dB) ir taip labai patogu priderinti ausines prie skirtingų aplinkybių. Yra visiškas aplinkos triukšmo slopinimas, šiek tiek jo praleidžiama, atskirai skirtas slopinti vėjo keliamam triukšmui.

Prie ausinių aukščiausios garso kokybės prisideda 13.4mm dinaminės diafragmos ir tikro meistro, 4 GRAMMY apdovanojimų laimėtojo, inžinieriaus Luca Bignardi ilgametės patirties įgyvendinti sprendimai.

Su „1More Comfobuds Pro“ ausinėmis kompanija žengė į visiškai naują lygį.

„1More Comfobuds Pro“ apžvalgininkų bei pirkėjų giriamos už ANC veikimo sklandumą ir plačias jo panaudojimo galimybes, fantastiškai gerą garso kokybę, puikiai veikiančius mikrofonus ir palaikomą programėlę, kurioje gausime Luca Bignardi parengtus 22 EQ nustatymus.

Tad iš esmės kiekvienas galėsime vos vieno mygtuko paspaudimu iškart gauti norimą muzikos leidimo stilių.

Šaunu ir tai, kad galima patiems susiprogramuoti ausinių valdymą.

Taip pat ausinės atsparios vandeniui - IPX4 standartas ir turi žaibiškai greitai įkraunamą bateriją.

Vos 15 min. įkrovos užteks muzikos klausytis 2 val., o pilnai įkrautos baterijos energijos užteks net iki 28 val.

Gana akivaizdu, kad tokioje kainų kategorijoje „1More Comfobuds Pro“ ausinės yra nepralenkiamos.

Jos už mažesnę kainą siūlo kur kas daugiau nei garsių kompanijų ženkliai brangesnės ausinės.

Ir „1More Comfobuds Pro“ belaidės ausinės labai gerai vertinamos pirkėjų - 4,8 iš 5 balų, o pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia:

TOP lygis! Į Lietuvą pristatė per 10 dienų. Produktas viršijo visus mano lūkesčius. Super rekomenduoju!

Kitų šalių pirkėjai taip pat itin patenkinti „1More Comfobuds Pro“ ausinėmis:

Įsigijau šias ausines pasižiūrėjęs bent keletą Youtube apžvalgų. Kiek tik jų mačiau, tai visi apžvalgininkai gyrė šias ausines, tad nusprendžiau įsigyti. Ir labai džiaugiuosi tą padaręs! Ausinės yra fantastiškai geros. Puiki pagaminimo kokybė. Absoliučiai jokių priekaištų. Viskas tvarkingai supakuota, tad drąsiai galima dovanoti artimam žmogui. Dėkliukas patogus, kaip ir ausinės. Garsas nerealus. Kur kas geresnis, nei kitų tokios kainos ausinių. ANC veikia idealiai. Tiesiog tobulos ausinės. Pirkau per išpardavimą ir mokėjau 80 eurų. Viską įvertinus, sakyčiau, kad jos vertos bent 140 eurų. Rekomenduoju 1000% - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Superinės ausinės. Labai greitas pristatymas, saugiai supakuotos, itin graži ir tvarkinga pakuotė. Viduje yra dėžutė su ausinėmis, įkrovimo laidas, instrukcija, laikymo maišelis ir papildomos trijų dydžių pagalvėlės. Labai patiko pačių ausinių ir dėkliuko spalva - mėlyna matinė. Ausinės itin patogios ir garso kokybė neprilygstama. Užsidedi ausines, paleidi muziką ir pilnai į ją pasineri. Aplinkiniai nieko negirdi, ką klausai. Taip pat ir dėka keleto ANC režimų nieko nesigirdi, kas vyksta aplinkui. Tik švari muzika. Labai patogus ir gerai reaguojantis jutiklinis valdymas. Išėmus iš ausies vieną iš ausinių, muzikos ar YouTube vaizdo įrašo atkūrimas pristabdomas, o tai itin patogu. Aš šias ausines dievinu, tai mano mėgstamiausias naujas dalykas. Ypatingas Ačiū pardavėjui už operatyvų pristatymą ir puikią prekių kokybę - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Ausinės labai patiko. Garso kokybė puiki. Triukšmo slopinimas veikia gerai – pašalina vėjo ir visokių kondicionierių ūžesį, automobiliai tampa daug tylesni, šalia kalbančius prislopina. Mikrofonai puikiai veikia pokalbiuose – pašnekovas mane gerai girdėjo, net kai vėjuotu oru ėjau šalia judraus kelio. Ausinės tikrai patogios – ausyse net nesijaučia, einant neiškrenta (bėgti su jomis nebandžiau). Baterija super: visiškai įkrovęs klausiausi 1,5 valandos vidutiniu garsu ir dar liko 80% įkrovos. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()