Lietuvių puikiai vertinami konstruktoriai su APP + programavimu: „stebėtinas konstruktorius ir dar už tokią kainą. Mano sūnus sužavėtas“ (Video, „KAIYU“ specifikacijos, atsiliepimai)  ()

Super gera kaina

Galioja iki 2022-02-09

Iš Belgijos

„KAIYU“ iki 561 dalių konstruktoriai su APP + programavimu

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-07 Lietuvių puikiai vertinami konstruktoriai su APP + programavimu: „stebėtinas konstruktorius ir dar už tokią kainą. Mano sūnus sužavėtas“ (Video, „KAIYU“ specifikacijos, atsiliepimai)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KAIYU“ atsiliepimai - „stebėtinas konstruktorius ir dar už tokią kainą“

„KAIYU“ konstruktoriaus galimybės puikiai pademonstruojamos šiame vaizdo įraše.

Šiuo metu šie konstruktoriai parduodami iš Belgijos ir už super geras kainas. Plius, ir pristatymas į Lietuvą labai greitas ir saugus.

Patikrinome, ką apie „KAIYU“ konstruktorius kalba jau įsigiję daugybė pirkėjų - jie duoda itin aukštą 4.8 balų įvertinimą, o atsiliepimai labai pozityvūs. 

Pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako „Super“:

Puikiai pagamintas automobiliukas. Labai kokybiškas. Itin smagus valdyti. Surinkimui reikia pasukti galvą, bet su instrukcija viskas pavyksta kuo puikiausiai - 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto.

Geras mašiniukas. Puikus rinkinys. Sklandžiai važiuoja, gerai reaguoja į valdymo pulteliu duodamas komandas. Smagus daiktas. Gal kiek sudėtingas surinkti jaunesniam vaikui, bet su tėčio pagalba viskas pavyksta. Rekomenduoju.

Labai kietas automobilis. Instrukcija išsami ir aiškiai suprantama, tad surinkimas ganėtinai paprastas. Puikiai valdomas su pulteliu ir APP. Išbandyta, viskas veikia, kaip ir deklaruoja gamintojas. Puiki dovana vaikui. Daug smagių akimirkų ir pačiam tėčiui :) Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Automobiliukas padarytas labai kokybiškai. Tvirtos detalės. Surinkus, viskas savo vietose, niekas nekliba. Išties geras žaislas. Instrukcija aiški, mano 7-erių metų sūnus pats pilnai surinko automobilį. Smagus konstruktorius, atrodo ir veikia puikiai - 1 foto, 2 foto.

„KAIYU“ konstruktoriai su APP + programavimu

„KAIYU“ specifikacijos trumpai:

  • 561 dalių (žalias); 16,6 x 32,5 x 10 cm dydžio
  • 557 dalių (mėlynas); 20 x 33,6 x 9,6 cm dydžio
  • USB laidu įkraunamos baterijos
  • Valdymas pulteliu 2.4GHz, APP (telefonu)
  • Galima programuoti  - STEA programavimas
  • Pultelis 9,2 x 8,5 x 3,2 cm; maitinamas 3 AAA baterijomis
  • 4 važiavimo režimai
  • Papildomi triukai: važiavimas šonu, 360 laipsnių apsisukimas vietoje

Šiuo atveju galima rinktis iš dviejų modelių ir šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti jų išmatavimų, spalvų ir kitus skirtumus.

Šie konstruktoriai geba atlikti papildomų triukų, kaip: važiavimas šonu, 360 laipsnių apsisukimas vietoje.

Funkcionalūs konstruktoriai-automobiliai, kurie valdomi su pulteliais, programėlėmis ir taip pat galima susipažinti su programavimo pagrindais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()