„Super kietas ilgintuvas. Tos APP galimybės tiesiog nuostabios“: ypatingai funkcionalus išmanusis ilgintuvas, kurio tikrai norėsite („Gosund P1“ aprašymas)  ()

Labai funkcionalus išmanusis ilgintuvas

Laikmačio ir Tvarkaraščio funkcijos

Prietaisų suvartojamos energijos stebėjimas

APP bei Amazon Alexa ir Google Home balso asistentai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Trumpai

  • Panaudojimas: idealiai tinka namuose turimų prietaisų valdymui, energijos suvartojimo rodiklių stebėjimui
  • Galia ir jungtys: 3680W; 16A; 3USB jungtys - bendra 3.1A; 3 standartinės EU jungtys
  • Valdymas: su ant korpuso esančiu mygtuku; Gosund/Tuya/Smart life APP (WiFi 2.4GHz) ir Amazon Alexa bei Google Home balso asistentais
  • Funkcijos: įprastas prietaisų maitinimas; telefonų/planšečių ir kt. įkrovimas; suvartojamos energijos kiekio stebėjimas; Laikmačio ir Tvarkaraščio funkcijos; prie įrenginio gali prisijungti keli šeimos nariai
  • Savybės: pilnai ugniai atsparaus plastiko korpusas; 1,5 metro ilgio laidas su EU kištuku; apsauga nuo perkrovos

„Gosund P1“ - labai šaunus išmanusis ilgintuvas. Šauniausia dalis yra ta, kad su APP galima valdyti kiekvieną atskirą standartinę EU jungtį, kas reiškia, kad galima valdyti ir prie šio ilgintuvo prijungtą įrenginį.

Pavyzdžiui, APP nurodote, kad konkrečiu laiku ryte automatiškai įjungtų kavos gaminimo aparatą ir Jums atsikėlus - karšta kava jau garuoja. Ir taip APP belieka sudaryti tvarkaraštį, nurodant kokiu laiku kiekvieną savaitės dieną norite, kad įrenginys būtų įjungtas/išjungtas. Puikumėlis.

Taip pat APP galima aktyvuoti Laikmačio funkciją, kas itin pravers, pavyzdžiui, įkraunant telefonus. Visiems puikiai žinoma, kad nuolat tinkle laikyti prijungtų telefonų negalima - tai labai kenkia jų baterijoms.

Tad belieka įkrovimui prijungti telefoną, kad ir tai pačiai nakčiai, APP nurodyti laiką, kada jis turi būti atjungtas - ir šis išmanusis ilgintuvas tuo laiku automatiškai atjungs energijos padavimą. Labai geras dalykas.

Net ir išėjus iš namų ir pamiršus išjungti prietaisą - tą galima padaryti tiesiog telefone. O prieš grįžtant į namus įjungti šildytuvą, vasaros metu - kondicionierių ir t.t.

Dar vienas smagus dalykas, kad galima stebėti - kiekvieno prijungto prietaiso atskirai - sunaudojamus energijos rodiklius. Ir išsamu, ir tuo pačiu galima imtis energijos taupymo priemonių.

Puikus daiktas ir pirkėjai duoda maksimalų 5.0 balų įvertinimą:

Super kietas ilgintuvas. Tos APP galimybės tiesiog nuostabios. Viską išbandžiau ir galiu patvirtinti, kad ilgintuvas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Pagaminimo kokybė nepriekaištinga. Funkcionalumas stebėtinas. Labai informatyvi ir patogi APP. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()