„Samsung“ pristatė didžiausią „Galaxy FE“ seriją: su galingomis ausinėmis debiutavo nauji planšetiniai kompiuteriai ir išmanusis telefonas (Video)  ()

Spalio 4 d. technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy FE“ serijos įrenginius – aukštos kokybės garso ausines „Galaxy Buds FE“, kurios puikiai slopina aplinkos triukšmą, planšetinius kompiuterius „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9+ FE“ bei išmanųjį telefoną „Galaxy S23 FE“. Su naująja „Galaxy FE“ linija siekiama, kad naujausios technologijų rinkos inovacijos būtų prieinamos didesnei daliai žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šių metų „Fan Edition“ (FE) serija, kuria atsidėkojame ištikimiausiems gerbėjams, yra kaip niekada gausi. Ją sudaro ne tik naujasis išmanusis telefonas, du planšetinių kompiuterių modeliai, bet ir pirmąkart linijos istorijoje debiutuojančios „Buds FE“ belaides ausinės. Tikime, kad prieinamos kainos flagmanai vartotojams leis patirti „premium“ segmento privalumus ir sklandžiai bei patogiai naudotis visa „Galaxy“ ekosistema“, – pranešime spaudai sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

„Galaxy Buds FE“: aukštos kokybės garsas ir ergonomiškas dizainas

Galingi „Galaxy Buds FE“ žemieji dažniai kuria gilų ir sodrų garsą, padedantį muziką išgirsti taip, kaip norėjo jos kūrėjas. Aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) ir „Ambient Sound“ funkcijos kovoja su visais nepageidaujamais aplinkos garsais. Jas papildo pažangi trijų mikrofonų sistema, kuri skambučių metu atskiria vartotojo balsą nuo aplinkinio triukšmo ir leidžia jį geriau girdėti pašnekovui.

„Galaxy Buds FE“ taip pat pasižymi visoje „Buds“ serijoje geriausia baterijos ištverme, suteikiančia 8,5 valandos klausymo vienu įkrovimu, o įskaitant dėkle esančios baterijos rezervą, bendra klausymo trukmė pailgėja iki 30 valandų. Tam, kad ilgos klausymo sesijos pernelyg nenuvargintų ausų, „Galaxy Buds FE“ dizainas buvo sukurtas maksimaliam komfortui, kurį kiekvienas asmuo gali prisitaikyti pasirinkęs vieną iš trijų pridedamų guminių pagalvėlių.

„Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9+ FE“: produktyvus laisvalaikis su dideliu ekranu ir „S-Pen“ rašikliu

 

Šiemet iki dviejų modelių išaugusi „Galaxy Tab S9 FE“ planšetinių kompiuterių serija atveria galimybes dar platesniam vartotojų ratui suprasti ir išnaudoti „Galaxy Tab S“ serijos universalumą. Skaitmeninio turinio kūrėjai, verslininkai, užsiėmę studentai, menininkai ar žaidimų mėgėjai įvertins smarkiai išaugusį „Galaxy Tab S9 FE“ bei „Tab S9+ FE“ veikimo greitį ir našumą, lyginant su jų ankstesniu FE linijos pirmtaku.

Su „Galaxy Tab S9 FE“ 10,9 colio ir „Tab S9+ FE“ 12,4 colio ekranais, vos atėjus įkvėpimui, idėjas realizuosite bet kur: namie, darbe, universitete ar net parke. 90 Hz atsinaujinimo dažnis bei ryškioje saulės šviesoje spalvas ir kontrastą optimizuojanti „Vision Booster“ funkcija užtikrina aiškų vaizdą, kad ir kur būtumėte. Kaip ir naujoji „Galaxy Tab S9“ serija, abu „Tab S9 FE“ turi IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatą, suteikiantį daugiau užtikrintumo keliaujant. „Tab S9+ FE“ taip pat gali pasigirti ilgai tarnaujančia baterija, kuri vienu įkrovimu garantuoja iki 20 valandų trunkančią vaizdo turinio peržiūrą.

 

Idėjas ir užrašus fiksuoti paprasčiau ir su IP68 atsparumą turinčiu tradiciniu „Galaxy“ įrenginių aksesuaru – „S-Pen“ rašikliu. Kaip ir „Galaxy Tab S9“, „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9+ FE“ siūlo daugybę kūrybinių įrankių ir programėlių, įskaitant vartotojų pamėgtas „Goodnotes“, „LumaFusion“ ir „Clip Studio Paint“. Visus konspektus, eskizus ir vaizdo įrašus galima išsaugoti iki du kartus nei anksčiau didesnėje vidinėje atmintyje arba išorinėje iki 1 terabaito talpos „microSD“ kortelėje.

„Galaxy S23 FE“: profesionali kamera ir nestringantys žaidimai

„Galaxy S23 FE“ išlaikė klasika tapusį „Galaxy S“ serijos siluetą, išsaugodamas kameros dizainą ir patvarų korpusą, kurio atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtina IP68 sertifikatas. Išmaniojo telefono gamyboje ir pakuotei naudojamos perdirbtos medžiagos suderina tvirtumą bei tvarumą, o naujos ryškios spalvos leidžia įrenginį priderinti prie savo stiliaus.

Išmaniajame telefone įmontuota profesionalaus lygio kamera kasdienes akimirkas leidžia užfiksuoti aukštos kokybės nuotraukose ir vaizdo įrašuose. 50 megapikselių raiškos jutiklis ir 3-ijų kartų priartinimas dieną įamžins net ir smulkiausias detales, o nusileidus saulei, naktinio fotografavimo režimas padės fiksuoti kokybiškas asmenukes ir  portretus. Pagrindinėje kameroje įdiegtas pažangus optinis vaizdo stabilizavimas ryškiais kadrais pasirūpins net ir tada, kai telefonu fotografuosite judėdami, o redagavimo funkcijų rinkinį išplečia įdiegti dirbtinio intelekto (DI) įrankiai, kurie padeda be didelių pastangų savo fotografijos šedevrams suteikti naują kokybę.

 

Su žaidimų ir jų transliavimo užduotimis „Galaxy S23 FE“ padeda susitvarkyti našus procesorius, kuris kartu su „garų kameros“ (ang. vapor chamber) aušinimo sistema užtikrina sklandų žaidimo procesą net ir žaidžiant ilgesnį laiką be pertraukų. Ištverminga 4500 mAh baterija automatiškai pritaiko energijos taupymą prie vartotojo įpročių, o jos įkrovimas iki 50 proc. su 25W įkrovikliu trunka tik 30 min. Visa ši galia atgyja 6,4 colio „Dynamic AMOLED 2X“ ekrane, kurio spalvas „Galaxy S23 FE“ gali automatiškai pritaikyti prie apšvietimo sąlygų, išlaikydamas flagmanams būdingą vaizdo kokybę.

Sklandus suderinamumas ir rūpinimasis planeta

Su naujaisiais įrenginiais lengva naudotis „Galaxy“ ekosistemos suteikiamais pranašumais. „Multi Control“ funkcionalumas vartotojui leidžia turinį lengvai perkelti į kitą „Galaxy“ įrenginį. Prireikus išmaniajame telefone suredaguoti nuotrauką ar vaizdo įrašą, patogu pasinaudoti „Sparčiuoju bendrinimu“, persiųsti failą iš telefono į didesnį ekraną turinčią planšetę ir tęsti redagavimą.

 

Ekosistemos privalumai nesibaigia ir pramogaujant. „Galaxy Buds FE“ gali automatiškai persijungti tarp išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ir televizoriaus – priklausomai nuo to, kurį įrenginį tuo metu naudojate.

Naujieji „Galaxy FE“ produktai taip pat yra draugiški aplinkai. Jų gamybai naudojami perdirbti plastikai ir aliuminis, o ilgesnį „Galaxy S23 FE“ ir „Galaxy Tab S9 FE“ serijų įrenginių gyvavimo ciklą garantuoja keturi operacinės sistemos versijos atnaujinimai ir penkerius metus siunčiami saugumo pataisymai.

„Galaxy S23 FE“ pirkėjai galės rinktis iš mėtų, kreminės, grafito ir violetinės spalvų, o „Galaxy Tab S9 FE“ ir „Tab S9+ FE“ – mėtų, sidabro, ir pilkos. „Galaxy Buds FE“ ausinės bus prieinamos grafito ir baltos spalvų. Planšetinių kompiuterių prekyba prasidės spalio 5 d., o ausines pirkėjai galės įsigyti nuo spalio 6 d.  Išmaniojo telefono prekyba Europoje prasideda spalio 5 d., priklausomai nuo šalies.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()