Skubantiems: su nuolaidomis siūlomas „LETV LeEco Le S3 X626“ išmanusis iš Vokietijos sandėlio į Lietuvą pristatomas per kelias dienas  (1)

Įdomių pasiūlymą paskelbė internetinė parduotuvė „Cafago“ – ji išparduoda Vokietijoje esančius išmaniuosius ir už labai gerą kainą siūlo „LETV LeEco Le X626“ 5.5“ įstrižainės išmanųjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkant iš Vokietijos sandėlių geriausia žinia ta, kad telefono pristatymui į Lietuvą reikės tik 1-4 dienų ir garantuotai nekils jokių klausimų su muitine, net ir siunčiant per siuntų tarnybas. Bet bėda ta, kad pristatymas jau kainuoja 9.21€. Įdomus paradoksas – siunčiant iš Kinijos, pristatymas nemokamas, o  siunčiant iš Vokietijos – kainuoja beveik 10€.

Nežiūrint to, pasiūlymas kaip iš Europos sandėlio yra net labai neblogas. „LETV LeEco Le X626“ telefonas siūlomas dviejų modifikacijų: 32GB duomenų atminties versija kainuoja 130€, o 64 GB – 145€.

Pritaikius nuolaidos kodą LES8 abiem atvejais kaina sumažėja 29.71€. Tad su šia nuolaida 32GB duomenų atminties versija kainuoja beveik 100€, o 64 GB – 116€.

Išmanusis telefonas pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD (1920×1080px) raiška bei metaliniu korpusu. Jo veikimą palaiko „Helio X20“ procesorius su 4 GB operatyviosios atminties bei 32/64 GB vidinės, o AnTuTu teste surenka apie 87.000 taškų.

 „LeTV X26“ taip pat turi įspūdingą 21 MPx raiškos kamerą, kuri įmontuota nugarėlėje bei 8 MPx raiškos vaizdo jutiklį priekinėje savo dalyje. Galiniame dangtelyje, po kamera, rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, o po dangteliu – 3000 mAh talpos bateriją.

Verta kelis žodžius pasakyti apie „Helio X20“ procesorių. Dažniausiai šiuo metu gamintojai naudoja šių metų pradžioje pristatytą „Mediatek Helio P25“ lustą arba senesnės laidos „Mediatek Helio X25“ lustą, o pernai metai itin dažnai naudotas „Helio X20“ procesorius po truputį užleidžia savo pozicijas.

Visgi tai nereiškia, kad gerokai naujesnis „Helio P25“ pralenkia senesnius lustus pagal spartą - „Helio P25“ sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalų energijos taupymą, o jo našumas lyginant AnTuTu testus visada nusileidžia senesniems „Helio X25“ ir „Helio X20“.

Kaip jau įprasta, senesni lustai sparčiai pinga, tad šiuo metu telefonai su „Helio X20“ lustais yra vieni iš pačių geriausių pagal kainą, o kai jiems dar pritaikoma nuolaidos, geresnių variantų surasti būtų labai sunku. Štai todėl ir „LETV LeEco Le X626“ turi tokią gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: