Kinijos turgelio stebuklai: kelionėms ar žvejybai idealus nešiojamas elektroninis kavos aparatas, uždaros ausinės žaidimų mėgėjams ir žadintuvas su garso kolonėle  (2)

Įvairių elektroninių aksesuarų pasiūla Lietuvoje skųstis tikrai negalima, tačiau šiuo atveju taip pat tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės šiuo klausimu yra kur kas lankstesnės. Kitaip sakant, Lietuvos elektronines parduotuves pasiekia tik itin didelę paklausą turintys elektroniniai aksesuarai, kai tuo tarpu vietinėje Kinijos rinkoje jų pasirinkimas yra praktiškai neribotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau tai yra visiškai normalu, nes dauguma tų aksesuarų būtent ir yra pagaminti vietinių Kinijos gamintojų. Taigi, jeigu artėjančių didžiųjų metų švenčių proga įdomiais elektroniniais aksesuarais planuojate palepinti savo draugus ar artimuosius, tai šią savaitę tiesiog būtinai rekomenduojame pasidomėti unikaliais „Smart Life“ išpardavimo pasiūlymais.

Nešiojamas elektroninis kavos aparatas

Jeigu esate didelis kavos mėgėjas, tai yra labai tikėtina, kad šią savaitę tikrai susidomėsite 39 eurus kainuojančiu nešiojamu elektroniniu kavos aparatu „Alfawise CF1701“.

Šis nešiojamas elektroninis kavos aparatas pasižymi itin kompaktiškais matmenimis (21,5 x 6,8 x 6,8 cm), nedideliu svoriu (490 gramai) ir taip pat stebina savo moduline konstrukcija.

Be to, šiuo atveju svarbu pabrėžti ir tai, kad „Alfawise CF1701“ gali būti maitinamas naudojant USB įkroviklį, o esant būtinam reikalui šiam nešiojamam kavos aparatui energiją galima tiekti netgi iš nešiojamos baterijos (angl. power bank).

Ausinės kompiuterinių žaidimų mėgėjams

Kompiuterinių žaidimų mėgėjai, kurie ieško naujų kokybiškų ausinių, šią savaite būtinai privalo atkreipti dėmesį į 39 eurus kainuojančias laidines ausines „Kingston HyperX Cloud Stinger“ su mikrofonu.

„Kingston HyperX Cloud Stinger“ yra uždaros, ausis apglėbiančios ausinės, ypatingos tuo, nes geba atkurti 18 Hz – 23 kHz dažnių diapazoną, pasižymi 30 Ω impedansu bei deklaruojamu 40 dB jautrumu.

Šiuo atveju ypatingą dėmesį taip pat rekomenduojame atkreipti į kainą, kadangi Lietuvos elektroninėse parduotuvėse analogiškos ausinės kainuoja gerokai daugiau, t. y. apie 60 eurų.

Žadintuvas su integruota belaide garso kolonėle

Skaitytojams ieškantiems ypatingų naujos kartos elektroninių aksesuarų greičiausiai gali patikti 33 eurus kainuojantis žadintuvas „Xiaomi Mi Round“.

Žinoma, tokia kaina tik už paprastą elektroninį žadintuvą būtų gerokai per didelė, todėl „Xiaomi Mi Round“ taip pat dar gali pasigirti integruotu skaitmeniniu laikrodžiu, 2600 mAh talpos baterija bei Bluetooth 4.1 ryšio moduliu.

Būtent pastarojo ryšio modulio integracija šį nestandartinį namų aksesuarą esant reikalui dar leidžia panaudoti ir kaip nesudėtingą belaidę Bluetooth garso kolonėlę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(7)
(0)

Komentarai (2)