Nors ir labai pigus, bet tiesiog nesunaikinamas? Pademonstruoti „NO.1 F6“ išmaniojo laikrodžio patvarumo bandymai: sąlygos buvo net griežtesnės nei kitiems tokio tipo laikrodžiams (Video)  ()

Apie išmaniuosius laikrodžius bei apyrankes jau rašėme ne vieną kartą. Turime pripažinti, kad tarp tokios milžiniškos pasiūlos rasti dėmesio vertą įrenginį yra ne taip ir lengva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažnu atveju skirtumas tarp vieno ir kito įrenginio yra ganėtinai nedidelis ir pamatyti kuo vienas yra geresnis už kitą yra gana sunku. Tačiau, kai kurie išmanieji laikrodžiai verčia rimtai nustebti. Nejaugi gali taip būti?

Kyla klausimas apie ką mes čia? Apie „NO.1 F6“ sportinį išmanųjį laikrodį. Apie jo savybes, technines charakteristikas, daugybę funkcijų ir ką apie šį išmanųjį laikrodį mano jį išbandę rašėme visai neseniai. Apie tai galite perskaityti čia.

Šį kartą judame iškart prie labai įdomios ir vos prieš kelias savaites pasirodžiusios informacijos apie šį unikalų išmanųjį laikrodį.

„NO.1 phone“ paskelbė vaizdo įrašą, kaip išbando „NO.1 F6“ sportinį išmanųjį laikrodį gamyklos sąlygomis. Bandymai yra net griežtesni nei įprastu atveju taikomi tokio tipo laikrodžiams.

Kaip atrodė bandymų įranga ir patys testai galite pasižiūrėti šiame video reportaže:

Buvo atliekami šie testai:

1) 48 valandų aukštos ir žemos temperatūros testas. Laikrodis buvo laikomas + 70 ir – 30 laipsnių temperatūrose pagal Celsijų;

2) ridenimo testas. Specialioje kameroje laikrodis buvo ridenamas 200 kartų;

3) elektrostatinis testas;

4) atsparumo nudilimui testas;

5) ekrano atsparumo testas (žiūrėkite nuotraukoje aut. past.);

6) mėtymo testas. Laikrodis buvo mėtomas 3000 kartų;

7) 48 valandų druskos purškimo testas. Buvo matuojamas laikrodžio korpuso oksidavimosi lygis:

8) mygtuko testas. Buvo 300 kartų spaudžiamas mygtukas ir tikrinamas jo patvarumas;

9) 8 valandų dulkių atsparumo testas;

10) slėgio ir vandens atsparumo testas. Buvo tikrinama ar laikrodis atitinka  IP68 standartą.

Turbūt kyla tik vienas klausimas: ar „NO.1 F6“ sportinis išmanusis laikrodis atlaikė šiuos testus?

Tikrai taip. Jei kyla abejonių galite įsitikinti video reportaže. Šiuo atveju turbūt geriau vieną kartą pamatyti nei dešimt kartų papasakoti.

„NO.1 F6“ išmanusis laikrodis yra neįtikėtinai patvarus, o turint galvoje, kad jis dabar kainuoja 31 eurą (jam taikoma nuolaida, tik kiek mažesnė nei prieš kelias savaites, tačiau be nuolaidos jis kainuoja netoli 40€ - aut. past.), tai yra fantastiškas pasiūlymas. Tokiomis charakteristikomis pasižymintys „NO.1 F6“ konkurentai dažnu atveju kainuoja žymiai brangiau ir skirtumas būna ne procentais, o kartais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()