Technologijos.lt rekomenduoja: iš Lenkijos tik už 41€ su PVM belaidė pompa su įkraunama baterija, dvigubu LED ekranu, tinkama pripūsti nuo automobilio ratų iki kamuolių ir su tobulu lietuvių vertinamu - „Aukščiausia pagaminimo ir veikimo kokybė! Čia tiesiog nėra minusų. Nupirkau dar vieną tokią draugams“ („AmazeFan CQB-100“ atsiliepimai, Video, galioja iki liepos 8 d.)  (2)

„AmazeFan CQB-100“ yra puikiai pirkėjų vertinama belaidė pompa. Ypatingai kompaktiška, galinga, labai funkcionali ir dar labai geros kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa:

  • Aliexpress - su PVM 44,89 €;
  • Aliexpress - su PVM 41,14 €;
    • 57 % nuolaida + kuponai: pritaikys automatiškai (galioja iki liepos 8 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio ir Prancūzijos sandėlių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-8 dienas.

Primename, kad šiuo metu AliExpress automatiškai priskaičiuoja PVM mokestį, kurį ir matysite užsakymo pabaigoje.

Jį sumokėję būsite užtikrinti, kad visi reikiami mokesčiai jau yra sumokėti ir nieko papildomai, prekei atvykus į Lietuvą, mokėti nebereikės. Tuo pasirūpina AliExpress.

Plačiau apie naująją pirkimo AliExpress tvarką galite paskaityti mūsų straipsnyje čia.

 

„AmazeFan CQB-100“ yra įdomi ir labai gerai pirkėjų vertinama belaidė pompa.

Turime 3 800 užsakymų, beveik 1 700 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą. Labai gerai vertinamas produktas. Ir tikrai yra už ką.

Absoliuti dauguma pirkėjų pažymi šios „AmazeFan CQB-100“ belaidės pompos kompaktišką dydį bei svorį. Ji tėra 152 x 60 x 38 mm dydžio ir tik 392 gramų svorio.

Toks prietaisas lengvai telpa rankoje ir jį galima patogiai gabentis su savimi. Pakuotėje jau yra specialiai belaidei pompai ir jos priedams - pagrindinei žarnelei bei skirtingiems antgaliams - skirtas maišelis.

Nors „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa yra nedidukė, tačiau ji labai funkcionali ir galinga.

Vario metalo varikliukas ir ličio geležies fosfatų baterija jau skamba puikiai. Tokia baterija yra kur kas atsparesnė neigiamiems poveikiams, palyginus su įprasta ličio jonų baterija.

Šaunu ir tai, kad ši 2000mAh talpos baterija yra įkraunama per C-tipo jungtį. Palaikomas 5V/2A įkrovimas.

Gamintojas nurodo, kad ši pompa gali darbuotis nuo -10 iki +60 laipsnių temperatūroje ir metalinis jos korpusas puikiai išsklaido šilumą. Tad su šia pompa galima pripūsti tiek kamuolius, čiužinius, tiek ir įvairių transporto priemonių ratus.

Džiugu ir tai, kad „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa turi du LED ekranėlius ir juose patogu matyti pasirinktus parametrus - viename rodoma pasirinkta reikšmė, o kitame pūtimo metu besikeičiantis slėgio lygis. Be to, pompa įsimena paskutinius nustatymus, kas yra tikrai patogu.

Kaip jau galima buvo suprasti, tereikia šią pompą pritvirtinti prie, pavyzdžiui, automobilio rato, nustatyti norimą slėgį ir paspausti START mygtuką. Pripūtus iki norimos reikšmės, pompa sustoja dirbusi ir belieka ją atjungti nuo rato.

Gamintojas nurodo, kad maksimaliai „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa sugeba palaikyti net iki 150PSI arba 10,2ATM/10,3BAR slėgį. Kaip tokiam mažam daikčiukui, tai yra įspūdingas rodiklis.

Kiek užtenka baterijos ir kiek ji gali pripūsti padangų? Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa gali per 6 minutes pilnai pripūsti motociklo ratą. O vienu įkrovimu baterijos energijos užteks šešiems tokiems ratams.

Dviračio atveju vieną ratą pripūs per 2 min., o vieno įkrovimo užteks 10-čiai ratų. Iš esmės tikrai geri rezultatai.

Beje, yra ir dar pora svarbių momentų. „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa ant savo korpuso turi specialų mygtuką, kurį spustelėjus galima sumažinti padangų slėgį iki norimo lygio. Kai kuriomis aplinkybėmis, tai gali būti labai naudingas dalykas. Plius, pompos korpuse yra įtaisytas žibintuvėlis, kas tikrai pravers tamsiuoju paros metu.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „AmazeFan CQB-100“ belaidei pompai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigiai, kad iš Lenkijos sandėlio ji buvo pristatyta super greitai ir veikia tiesiog nuostabiai.

  • S***v: Aukščiausia pagaminimo ir veikimo kokybė! Labai funkcionali pompa. Aiškiai matyti, kad kiekviena detalė apgalvota iki smulkiausių detalių. Labai patogi naudotis. Lengva, kompaktiška ir galinga. Čia tiesiog nėra minusų! Nupirkau dar vieną tokią. Padovanosiu draugams. Puikus daiktas.
  • D***y: Kompaktiška ir patogi. Su šia pompa Jūs galite tarti sudie rankinei pompai. Labai patiko, kad pakuotėje yra keičiami antgaliai, tad nereikia jų pirkti atskirai ir patogiai galima pripūsti kamuolius bei dviračių ratus. Labai patogus naudojimasis. Mygtukai aiškūs ir gerai reaguoja į paspaudimus. Galima nustatyti norimą slėgį. Puikus produktas!

Kelios pirkėjų padarytos „AmazeFan CQB-100“ belaidės pompos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

O čia vaizdo įrašas, kaip „AmazeFan CQB-100“ belaidė pompa darbuojasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai (2)