Super pasiūlymas! Iš Vokietijos bent 2 kartus pigiau nei analogai: belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - apiplausite ne tik automobilį („Car Washer“)  ()

Bent 2 kartus pigiau nei analogai

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos

Belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys:

1) 156W, 12V, 4400mAh

2) vienu įkrovimu dirba 30 min.

3) 30Bar slėgis

4) 2 vandens purškimo režimai

5) 5 metrų vandens žarna

6) kompaktiškas dydis - 350 x 200 mm

7) muilo putų generavimas

8) metalinis vandens filtras - apsaugo nuo užsikimšimo


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Car Washer“ belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys

99,99€ -53€ 99,99€

46,99 €

Imu!

iš Vokietijos

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: „Car Washer“ belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys parduodamas už super gerą kainą. Analogai kainuoja bent 2 kartus brangiau.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad „Car Washer“ į Lietuvą pristatys tiesiai iš Vokietijos sandėlio. Tad pristatymas greitas ir saugus. Ir pakuotėje jau yra visi reikiami priedai, tad „Car Washer“ galima naudotis tiesiog iškart.

Kas yra „Car Washer“ ir ką jis sugeba?

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu.

Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti.

Esant tokioms situacijos, ir ne tik, gali itin pravesti mobilus ir belaidis „Car Washer“ aukšto slėgio plovimo įrenginys.

„Car Washer“ labai kompaktiškas įrenginys: 350 x 200 mm dydžio. Taip pat pakuotėje yra net 5 metrų ilgio vandens žarna. Tad naudojimasis maksimaliai patogus.

Itin verta pažymėti, kad čia turime belaidį įrenginį. Galingą 156W vario variklį maitina su pakuotėje esančiu įkrovikliu įkraunama 4400mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu jos užteks 30 min.

„Car Washer“ taip pat užtikrina du vandens purškimo režimus: koncentruotą ir vandenį paskleidžia plačiai. Maksimalus slėgis siekia iki 30Bar.

Tad „Car Washer“ belaidį aukšto slėgio plovimo įrenginį galima panaudoti ne tik automobilio plovimui, bet ir kitų paviršių apiplovimui.

Taip pat pakuotėje yra papildomas muilo putų generatorius, tad paviršius galima plauti ir su muilo putomis.

Dar svarbu pažymėti, kad „Car Washer“ turi metalinį vandens filtrą, kuris apsaugo patį įrenginį nuo užteršimo ir purkštukų užsikimšimo.

„Car Washer“ belaidis, galingo variklio ir funkcionalus aukšto slėgio plovimo įrenginys. Šaunus daiktas apiplauti automobiliui, dviračiams, garažo vartams ir kitiems objektams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: