Su šypsena: Kam man reikalingas seksas, jei turiu "iPhone"?!  (0)

Dar viena apklausa, kurią atliko kompanija "Gazelle", užsiimanti buvusių apyvartoje "Apple" produktų supirkimu ir pardavimu, gali pretenduoti į vieną iš originaliausių, atliktų šiais metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos atstovai uždavinėjo "Apple" įrenginių savininkams klausimus apie tai, kiek jiems brangūs yra jų elektroniniai draugai su obuolio logotipu. Pasirodė, jog absoliuti dauguma (65%) visiškai neįsivaizduoja savo gyvenimo be "iPhone", o 15% apklaustųjų netgi atsisakytų sekso, jei jiems tektų bent porai dienų išsiskirti su savo mylimu išmaniuoju telefonu.

Įdomūs ir kiti "Apple" produktų savininkų atsakymai. 85% "iPhone" vartotojų naudojasi jais maudydamiesi, 25% šiais įrenginiais naudojasi valgydami,  tuo tarpu 4% su jais nesiskiria net sekso metu! (matyt, visi įspūdžiai iš karto publikuojami "Facebook" arba "Twitter"...).

70% respondentų papasakojo, jog išmanusis telefonas jiems sėkmingai pakeitė MP3 grotuvą, 55% "Apple" gerbėjų dėl "iPhone" atsisakė fotoaparato, tuo tarpu 40% juo naudojasi kaip GPS navigatoriumi ir jau senokai pamiršto, kas tokie yra "TomTom" ir t.t.

Tokiu būdu, išmanusis telefonas "iPhone" kartu su planšetiniu kompiuteriu "iPad" tapo bene pačiais mylimiausiais elektronikos įrenginiais, dėl kurių žmogus galėtų atsisakyti net įprastų ir anksčiau būtinų dalykų bei užsiėmimų. Ar tai gera tendencija - jau kitas klausimas.

Įdomu būtų sužinoti, ko gi lietuviai – "iPhone" savininkai galėtų atsisakyti dėl savo išmaniojo telefono, gimusio kompanijos iš Kupertino žmogučių galvose?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)