Apple padės Android įrenginių vartotojams pereiti prie iPhone  (6)

Kompanija Apple naujų išmaniųjų telefonų iPhone 6 ir iPhone 6 Plus debiuto prekyboje išvakarėse publikavo detalią instrukciją, kaip perkelti savo turinį iš Android mobilių įrenginių į firminius iPhone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dokumentas prieinamas Apple techninio palaikymo puslapyje.

„Ar pasiruošę pereiti prie iPhone? Štai keletas patarimų, norint perkelti fotografijas, muziką, dokumentus ir kitą turinį iš Android išmaniųjų telefonų į iPhone“, – kalbama Apple pranešime.

Kompanija sufleruoja mobilių įrenginių su Google platforma vartotojams, kad el. paštas, kontaktai ir kalendoriaus duomenys gali būti perkelti į naująjį iPhone, sukūrus naują paskyrą programėlėje „Paštas“ arba importavus turinį iš socialinių tinklų.

Jei tokie variantai vartotojo netenkina, galima įdiegti trečių šalių programėles – pavyzdžiui, „AT&T Mobile Transfer“ arba „Copy My Data“, kurios prieinamos tiek Android, tiek ir iOS.

Fotografijų ir vaizdo klipų perkėlimui Aple siūlo pasinaudoti kompiuteriu su įdiegta programa iTunes – vartotojas iš pradžių duomenis kopijuoja į kompiuterį, o paskui sinchronizuoja juos su iTunes, taip sėkmingai perkaldamas viską į iPhone.

Galima pasinaudoti ir trečiųjų šalių programėlėmis „Copy My Data“ arba „Android File Transfer“. Analogiškas metodas siūlomas ir knygų, muzikos bei PDF dokumentų perkėlimui. Norint perkelti kitus dokumentus, būtina juos nukopijuoti į kompiuterį, vėliau juos perkelti į „debesų“ tarnybą iCloud, po to visa tai galima sėkmingai nusiųsti į iPhone.

Kalbant apie programėles, Apple pareiškė, kad daugumą iš būtinų programų galima rasti App Store. Tiesa, perkelti nusipirktas Android programėles nepavyks – jei norima programėlė yra mokama, teks už ją vėl sumokėti.

Išmaniųjų telefonų iPhone 6 ir iPhone 6 Plus prekyba prasidės rugsėjo 19 d. dešimtyje pasaulio šalių, tuo tarpu antroji pardavimų banga prasidės rugsėjo 26 d. Kada tai įvyks Lietuvoje, kol kas neaišku.

Ekspertų teigimu, Apple gali patraukti į savo pusę daug vartotojų, anksčiau naudojusių Android įrenginius, nes šie turėjo didelius ekranus. Savo ruožtu, naujieji iPhone peraugo 4“ ribą ir dabar gali pasigirti 4,7“ ir 5,5“ ekranais.

Leidinio AppleInsider duomenimis, taip vadinamų „trade-in“ užklausų (naudoto įrenginio grąžinimas ir naujo įsigijimas su priemoka) skaičius, kalbant apie Samsung išmaniuosius telefonus, smarkiai išaugo po to, kai buvo anonsuoti iPhone 6 ir iPhone 6 Plus. Akivaizdu, kad Samsung privalės imti aktyvių veiksmų, jei norės išlaikyti dabartinę vartotojų bazę.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(10)
(-9)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: