Apple rado būdą, kaip pagerinti „iPhone“ išvaizdą  (2)

Nepaisant to, kad „Apple“ flagmanai dabar yra geriausiai parduodami išmanieji telefonai pasaulyje, daugeliui labai nepatinka du „iPhone 6“ ir „iPhone 6 plius“ dizaino elementai – išsikišusi kamera ir plastiko įdėklai, kurie skirti ryšio pagerinimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ flagmanų korpusai pagaminti iš anoduoto aliuminio. Ir būsimi iPhone 6s bei iPhone 6s Plus turėtų gauti 7000 serijos aliuminio korpusą. Pastarasis yra tvirtesnis už šiuo metu naudojamus aliuminio lydinius, o tai reiškia, kad deformuoti naujuosius iPhone bus sunkiau. Tačiau toks sprendimas turi ir trūkumų - metalinis korpusas sukelia signalo priėmimo ir perdavimo problemas. Todėl daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų, korpuso dalyje šalia antenos įmontuoja plastiko, keramikos ar stiklo intarpus. Norėdami atsikratyti šio išvaizdos trūkumo naujuose „iPhone“, „Apple“ užpatentavo revoliucinę kompozicinę medžiagą, kuri savo išvaizda yra identiška anoduotam aliuminiui, bet lengvai praleidžia radijo signalą.

„Apple“ kol kas neatskleidžia, kam bus naudojama naujoji medžiaga, tačiau ekspertai mano, kad plastiko intarpų pakeitimas bus pagrindinis jos tikslas. Be to, kompozitas gali būti naudojamas jutiklinių sričių ir kitų nešiojamųjų kompiuterių elementų kūrimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(16)
(3)
(13)

Komentarai (2)