„MWC 2018“ bus tikrų staigmenų: jau dabar skelbiama apie neeilinį „iPhone X“ kopijos su „Android“ sistema anonsą - dalyvaus net ir futbolo žvaigždės  ()

Iki didžiausio ir labiausiai laukiamo šių metų mobiliųjų technologijų renginio – „MWC 2018“ – liko visai nedaug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau vasario 26 d. Barselonoje prasidės įspūdingas renginys, kuriame sulauksime daugybės naujovių. Ne paslaptis, kad šioje parodoje parodyti technologiniai sprendimai, greitai tampa naujausiais išmaniųjų telefonų standartais.

Tokia tendencija buvo stebima ir praėjusiais metais. Tiek su dvigubomis kameromis, tiek ir su „Notch“ tipo ekranu.

Praėjus vos keliems mėnesiams nuo to momento, kai „Apple“ kompanija pristatė savo „iPhone X“ išmanųjį telefoną su „Notch“ tipo ekranu, daugelis suprato, kad tai naujas ekranų standartas.

Nors iš pradžių toks ekranos tipas susilaukė ir nemažai kritikos, bet laikui bėgant buvo įsitikinta jo funkcionalumu ir gausybe privalumų. Tad akivaizdu, jog šiais metais „Notch“ ekrano tipas bus vyraujantis tarp naujų išmaniųjų telefonų.

Tai pastebėjo ir „LEAGOO“ kompanija, kuri jau skelbia, kad vasario 26 d. „MWC 2018“ parodoje pristatys naujausius savo išmaniuosius telefonus – „LEAGOO S9“ ir „LEAGOO S9 Pro“, kurie turės „Android“ operacinę sitemą ir „Notch“ tipo ekraną. Tai bus vieni iš pirmųjų pasaulyje tokio tipo išmaniųjų telefonų, kurie veiks su „Android“ operacine sistema ir turės „Notch“ tipo ekraną.

Įdomu tai, kad „LEAGOO“ kompanijai savo išmaniuosius telefonus pristatyti padės garsi Anglijos „Premier“ lygos komanda „Tottenham Hotspur“.

Sklindai kalbos, kad pats Harry‘s Kane‘as, geriausias „Premier“ lygos puolėjas ir Nacionalinės Anglijos futbolo komandos kapitonas, ketina dalyvauti pagrindiniame „LEAGOO“ telefonų pristatyto renginyje bei pabendrauti su lankytojais.

Negalėsite atvykti į Barseloną ir pakalbinti Harry‘į Kane‘ą? Ne bėda. „LEAGOO“ kompanija tiesiogiai transliuos renginį, kurį bus galima stebėti jų oficialioje svetainėje.

O kas yra turbūt dar svarbiau, kad jūs galite laimėti „LEAGOO“ kompanijos 7000 mAh, „full-screen“ išmanųjį telefoną, bilietus į „Tottenham Hotspur“ komandos rungtynes, oficialius „Tottenham Hotspur“ futbolo kamuolius ir dar daugiau įvairių prizų. Tereikia apsilankyti oficialiame „LEAGOO“ kompanijos „Facebook“ puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: