Skelbiami išankstiniai „Bluboo D5 Pro“ telefono užsakymai: įspūdingos kainos ir parametrų telefonas dabar siūlomas vos už 83€ (Video)  ()

Panašu, kad išmaniųjų telefonų rinka ir toliau vis labiau kaista. Ir prie to intensyviai prisideda Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai. „Bluboo“ kompanija pristato savo naujausią biudžetinės klasės atstovą „Bluboo D5 Pro“, kuris bus rimtas konkurentas daugeliui kitų išmaniųjų telefonų gamintojų kuriamiems išmaniesiems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomtop.com internetinė parduotuvė informuoja, kad jau prasidėjo išmaniųjų telefonų kompanijos „Bluboo“ išankstinis naujausio „Bluboo D5 Pro“ modelio užsakymas. Šio išmanaus telefono kaina šiuo metu siekia 83 eurus ir užsakymai bus priimami iki balandžio 24 dienos, nuo kurios ir šie telefonai bus išsiųsti pirkėjams.

„Bluboo“ kompanija savo išmaniaisiais telefonais jau yra nustebinusi ne vieną kartą. Dar kai pristatė „Bluboo S1“ išmanųjį telefoną juo daug kas stebėjosi ir klausė kaip toks pigus telefonas gali turėti žinomiausių kompanijų kuriamų flagmanų savybes. Tačiau panašu, kad „Bluboo D5 Pro“ išmanusis telefonas gali šią kartelę pakelti į dar aukštesnį lygį.

„Bluboo D5 Pro“ išmanusis telefonas turės 5,5 colių įstrižainės berėmį HD (18:9) ekraną, kuris, gamintojo teigimu, užtikrins ryškius ir spalvingus vaizdus, žiūrint į ekraną iš bet kurio kampo.

Telefonas turės MTK6737 4-rių branduolių 1,3 GHz procesorių. Gamintojas teigia, kad šis telefonas greitai veikia ir yra žymiai sumažintas 2700 mAh baterijos energijos suvartojimas. Taip, tai toli gražu iki galingiausių rinkos išmaniųjų telefonų, tačiau ir kaina skiriasi daugiau kaip 10 kartų. „Bluboo D5“ yra biudžetinio segmento išmanusis telefonas, skirtas sklandžiai ir greitai įveikti kasdienes užduotis.

3 GB RAM ir 32 GB ROM padės susitvarkyti ne tik su įprastomis užduotimis, bet ir suteiks puikius pojūčius žaidžiant žaidimus ar žiūrint vaizdo įrašus.

„Bluboo D5 Pro“ aprūpintas 13 MP galine ir 8 MP priekine kamera. Taip pat telefono nugarėlėje yra įtaisytas pirštų atspaudų nuskaitymo įrenginys, kuris telefoną atrakins per 0,1 sekundės.

„Bluboo D5 Pro“ bus metalinis ir svers apie 150 gramų. Vienas iš itin malonių dalykų, kad šis telefonas palaikys papildomą atminties TF kortelę. Tad jei bus maža 32 GB vidinės atminties, ją bus galima padidinti iki 256 GB. Tokio kiekio tikrai pakaks net ir mėgstantiems su savimi turėti daugybę filmų, žaidimų ir kitokios daug vietos užimančios informacijos.

Išmanusis telefonas darbuosis su „Android 7.0“ operacine sistema, palaikys Wi-Fi 802.11a/n/b/g/ac ir „Bluetooth 4.0“ ryšius. Turės FM radiją ir standartinę 3.5 audio jungtį. Galima bus įdėti 1 micro SIM kortelę ir 1 nano SIM arba TF kortelę. Taip pat palaikys Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Tad „Bluboo D5 Pro“ išmanusis telefonas yra itin patrauklus biudžetinis telefonas ir ypač šiuo metu, kol kainos ir kokybės santykis yra itin geras. Ypač turint galvoje, kad dažnu atveju pasibaigus išankstiniams užsakymams, išmaniųjų telefonų kaina iškart padidėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()