Dar neregėtos naujos kartos mini ausinės iš Kinijos: atrodo kaip papuošalas ar raktų pakabukas, o atstoja ir garso ausinę, ir laisvų rankų įrangą („M2 Mini True Wireless Single Earbud“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„M2 Mini“ – tai unikalaus dizaino belaidė į ausį įstatoma ausinė, kuri esant reikalui dar gali atstoti raktų pakabuką arba kaklo papuošalą. Ši belaidė ausinė yra gerai vertinama už santykinai talpią 50 mAh bateriją bei teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kokybiško žemų dažnių atkūrimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „M2 Mini“ specifikacijos

  • Tipas: visiškai belaidė/įstatoma į ausį. Puikiai tinka kaip laisvų rankų įranga balso pokalbiams, tikrai patiks vertinantiems išskirtinį stilių, kadangi be muzikos klausymo dar gali atstoti ir kaklo papuošalą.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka tiems, kurie mėgsta muziką klausyti tik per vieną ausinę ir vertina mobilumą. Ši ausinė išsiskiria minimalistiniu dėklu, kuris esant poreikiui gali būti kabinamas ant kaklo ar segamas prie raktų.
  • Skambėjimas: dėka aukštos kokybės diafragmos leidžia mėgauti HiFi lygio garsu ir kokybiškai atkuriamais žemais dažniais.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 50 mAh talpos; 4 valandos muzikos klausymui; 6 valandos balso pokalbiams; įkraunama per 2 val.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 4.1 sąsaja; mikrofonas; įkrovimui skirta Micro USB jungtis.
  • Išskirtinės savybės: informaciniai įspėjimai garsu; rodo baterijos įkrovos lygi išmaniajame telefone; atkeliauja su patvariu metaliniu dėklu, kuris gali atstoti raktų pakabuką arba kaklo papuošalą.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais, tačiau tam tikri elementai pagaminti iš patvaraus metalo.
  • Komplektacija: ausinė, metalinis dėklas, USB kabelis.
  • Matmenys ir masė:  1,5 x 1,5 x 2,3 cm; 45 g.

„M2 Mini“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“35,81 € (siuntimas 2,30 € papildomai).
  • „Amazon“43,48 € kartu su siuntimu.

Belaidės į ausį įstatomos ausinės tikrai nėra naujiena. Vis dėlto kinų fantazijai nėra ribų ir tai šį kartą puikiai įrodo naujos kartos „M2 Mini True Wireless Single Earbud“ ausinės pavyzdys. Ši ausinė daugelio pirkėjų dėmesį atkreipia dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su specialiu dėklu, kuris leidžia „M2 Mini“ nešioti ant kaklo arba kartu su raktais.

„M2 Mini“ abejingų nepalieka ir dėl 50 mAh talpos baterijos. Pasak gamintojo, šios baterijos talpos pakanka 4 valandoms klausantis muzikos ir net 6 valandoms „M2 Mini“ naudojant kaip laisvų rankų įrangą. Palyginimui populiariosios „Alfawise Mini True Wireless“ belaidės ausinės net ir turėdamos Bluetooth 5.0 ryšio modulį („M2 Mini“ aprūpinta Bluetooth 4.1) be papildomos įkrovos klausantis muziką tarnauja vos 3 valandas, o balso pokalbiams tik 2,5 valandos.

Dar vienas labai patogus sprendimas, kokio neturi daugelis kitų ausinių - „M2 Mini“ suteikia galimybę bet kada matyti šios belaidės ausinės baterijos įkrovos lygį tiesiog išmaniojo telefono ekrane.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad naujos kartos belaidė ausinė „M2 Mini“ taip pat išsiskiria informacinėmis garso komandomis, kurios praneša ne tik apie įeinantį skambutį, prarastą ryšį su išmaniuoju telefonu, bet dar įspėja ir apie senkančią ausinės baterijos energiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: