Iki šiol nėra buvę nieko panašaus: pasirodė serijinio „Tesla Cybertruck“ nuotraukos (Foto, Video)  ()

Serijinė „Tesla Cybertruck“ versija išsiskiria priekinio stiklo, galinio vaizdo veidrodėlių ir žibintų dizainu. Jis gali būti pristatytas kovo mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinėse Valstijose „Tesla Cybertruck“ pastarosiomis dienomis buvo matoma kelis kartus. Pikapui atliekami paskutiniai bandymai, o šį kartą pasirodė vienas galutinių jo prototipų, kuris iš tikrųjų yra identiškas serijinei versijai. Socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai su elektromobiliu.

Elonas Muskas patvirtino, kad „Tesla Cybertruck“ prototipas yra galutinė modelio versija – jis pavadino tai „serijine beta versija“.

Gali būti, kad elektromobilis bus pademonstruotas kovo 1 dieną per investuotojų susitikimą „Tesla Gigafactory“ Teksase.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5910 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Naujasis „Tesla Cybertruck“ vizualiai skiriasi nuo ankstesnių prototipų, visų pirma originaliais trikampiais galinio vaizdo veidrodėliais. Be to, galite pastebėti naujus kompaktiškus žibintus ir modifikuotas galines dureles, o priekinis stiklas turi sumažintą pasvirimo kampą.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavio Tronzano (@ftronz)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: