[Žinios trumpai] Arestovičius: kardinaliai pasikeitė mūšiai dėl Severodonecko, po generolo žūties rusai stropiai daužo tuščią vietą, bet artyn neina  (3)

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius teigia, kad kova Severodonecke pasikeitė, nes rusai keičia taktiką. Arestovičiaus teigimu, taip nutiko dėl pasikeitusių rusų pajėgų vadų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-09 [Žinios trumpai] Arestovičius: kardinaliai pasikeitė mūšiai dėl Severodonecko, po generolo žūties rusai stropiai daužo tuščią vietą, bet artyn neina  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Severodonecke jie pasitraukė iš kontakto zonos ir dabar daugiausia dirba artilerija ir aviacija. Dėl to viduryje yra tuštuma. Tai yra, jie atsitraukė, mes atsitraukėme ir artilerija daužo tuščią vietą. Jie ten daužo be jokios sėkmės“, pasakoja Arestovičius.

Jo manymu, nauja priešo pajėgų vadovybė naują kovos stilių demonstruoja dėl kelių priežasčių.

„Arba jie labai protingi, arba suprato, kad jų kariai yra palaužti. Kutuzovo žūtis yra įrodymas, kad generolas atvyko pakelti desantininkų dvasią. Bet jei ir tokie kariai byra, ko galima norėti iš kitų dalinių?“, retoriškai klausia Arestovičius.

Arestovičius mano, kad naujoji vadovybė kariams žada geresnę apsaugą. Todėl jie ir atsitraukė iš kontakto zonos.

(16)
(0)
(16)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: