Rusiją krečia didelis skandalas: paaiškėjo, į ką Rusija iškeitė fašizmu kaltintą ukrainietę - „tai cinizmo viršūnė ir spjūvis į veidą“  ()

„Čia yra cinizmo viršūnė ir spjūvis į veidą“, – Rusijos valdžios sprendimu piktinasi Bezleris.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-21 Rusiją krečia didelis skandalas: paaiškėjo, į ką Rusija iškeitė fašizmu kaltintą ukrainietę - „tai cinizmo viršūnė ir spjūvis į veidą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paramedikė Taira iškeista į Maradą Saidovą, Čečėnijos vadovo pavaduotoją okupuotame Kryme.

Po sprendimo paleisti iš nelaisvės Azovo pulko paramedikę Tairą, rusai ir toliau ginčijasi ir kaltina vienas kitą išdavyste.

Rusijoje ir toliau neblėsta skandalas, susijęs su Ukrainos paramedikės Julijos Paevskajos (šaukinys Taira) paleidimu iš Rusijos nelaisvės. Buvęs Rusijos teroristų DLR lyderis Igoris Bezleris, pravarde Bes, savo  socialinio tinklo „VKontakte“ paskyroje (beje, įrašas jau ištrintas!) teigė, kad Tairos mainai ir grąžinimas į Ukrainą yra „cinizmo viršūnė ir spjūvis į veidą“ rusų kaliniams

Anot Bezlerio, Ukrainos paramedikę Rusijos kariuomenė iškeitė į Maradą Saidovą (slapyvardis Sutu), kuris yra Čečėnijos vadovo pavaduotojas okupuotame Kryme, anksčiau gyveno Melitopolyje (Zaporožės sritis).

Bezleris piktinasi, kad nusikalstamo pasaulio bosas, turintis ryšių su Šiaurės Kaukazu, Rusijos valdžiai yra daug svarbesnis nei paprasti Rusijos kariai Ukrainos nelaisvėje.

„Šie mainai tikrai parodė, kad kriminalinio autoriteto sūnus, kuris nė dienos nekovojo, yra svarbesnis už bet kurį rusų lakūną, artileristą, tankistą ar motorizuotą šaulį, esantį nelaisvėje. Sprendžiant iš nerišlaus, alinančio kariškių bliovimo, cypiančių dėl bet kokių priežasčių, visi supranta, kad „šventi“ kalnų vaikai yra daug svarbesni už paprastą Vanką iš Uralo“, – piktinosi Bezleris.

 

Anksčiau propagandinis Rusijos leidinys „Moskovsky Komsomolets“, skelbdamas informaciją apie Ukrainos paramedikės Julijos Paevskajos paleidimą iš nelaisvės, pavadino Rusijos kariškius okupantais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: