[Žinios trumpai] Nepataisoma žala: per žioplumą patys ukrainiečiai sutrukdė suplanuotą kariuomenės išvedimą iš Severodonecko  ()

Neapgalvoti pareiškimai socialiniuose tinkluose padarė daug nepataisomos žalos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-26 [Žinios trumpai] Nepataisoma žala: per žioplumą patys ukrainiečiai sutrukdė suplanuotą kariuomenės išvedimą iš Severodonecko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pareiškimai socialiniuose tinkluose užkirto kelią Ukrainos karių išvedimo operacijoms iš Severodonecko Luhansko srityje.

Tai socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė gynybos viceministrė Anna Malyar.

Ji pabrėžė, kad svarbu viešai nekalbėti apie kariuomenės dalinių pasitraukimą iš konkrečios gyvenvietės, kol to nepadaro Generalinis štabas.

„Viešas civilių informuotumo apie karinių operacijų eigą demonstravimas ir paskelbimas apie tai socialiniuose tinkluose iš dalies sutrikdo karines operacijas – kaip buvo vakar ir užvakar Severodonecke. Priešas tiesiog neleido ginkluotosioms pajėgoms įvykdyti to, kas buvo suplanuota“, – rašė ji.

 

Anot viceministrės, per tokius pranešimus netenkama brangaus laiko, kuris dar galėtų leisti įgyvendinti savo planus ir manevrus. 

„Viskas, apie ką dabar galime viešai kalbėti, yra oficialūs šaltiniai: Generalinis štabas ir Gynybos ministerija“, – pridūrė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(9)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: