[Žinios trumpai] Kas iš tikro susprogdino jūros laivyno būstinę Sevastopolyje? Arestovičius uždavė daug nepatogių klausimų  ()

„geriau bėgti dabar, kol tiltas yra, nes plaukti bus sunkiau“, – sako O. Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai suskubo apkaltinti Ukrainą dėl atakos prieš Juodosios jūros laivyno būstinę Sevastopolyje. Tačiau ši istorija atsisuka prieš pačią Rusiją.

Apie tai savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje parašė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Okupantai pripažino savo oro gynybos sistemos bejėgiškumą? Ar savo bejėgiškumą Krymo partizanų akivaizdoje?“ – paklausė Arestovičius.

Jis priminė, kad nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamų teritorijų iki okupuoto Sevastopolio yra daugiau nei 300 km. Jei priimtume rusų versiją kaip teisingą, tai Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi rimtesnių pajėgumų, nei manoma, ir gali net nesunkiai pasiekti Krymo tiltą.

 

„Jei taip yra ir pultas taikinys didesniu nei 300 km atstumu, tada rusams ir jų bendrininkams laikas susikrauti daiktus – Krymo tilto sunaikinimas tokiose situacijose jau neskamba nerealistiškai. Ir geriau bėgti dabar, kol tiltas yra, nes plaukti bus sunkiau“, – rašė OP atstovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(4)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: