[Žinios trumpai] Okupantai panikuoja, Ukraina imasi geležinkelių: traukiniui tik sustojus į orą išlėkė daugiau nei 40 vagonų su amunicija!  ()

„Ar norite, kad jūsų dyzelinių ir elektrinių lokomotyvų mašinistai išliktų gyvi? Tada įtikinkit juos, kad susilaužytų koją, ranką, susirgtų, bet tik nevažinėtų traukiniais į Ukrainą“, – rusams pataria Geraščenka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 29-osios naktį Brilevkos kaime, esančiame į vakarus nuo Chersono, nugriaudėjo galingi sprogimai.  Didelio tikslumo smūgiais iš HIMARS sunaikintas Rusijos armijos geležinkelio ešelonas.

Tai feisbuke paskelbė Ukrainos vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Geraščenka.

Anot jo, nukentėjo daugiau nei 40 vagonų su Rusijos karine, technika ir amunicija, kuri į Chersono sritį buvo perkelta iš Krymo.

„Gyvoji jėga virto anglimis, įranga – metalo laužo krūva, o traukinys pakilo į orą“, – pasakojo G. Geraščenka.

Anot jo, tarp žuvusiųjų buvo ir Rusijos geležinkelių darbuotojų, gabenusių karinius krovinius į Ukrainos teritoriją.

„Tai ne pirmas Rusijos geležinkelių darbuotojų žūties atvejis Ukrainoje. Ir ne paskutinis", – sakė A. Geraščenka.

 

 

Jis pažymėjo, kad geležinkelių darbuotojai, teikiantys pagalbą Rusijos Federacijai, okupuojant Ukrainą, yra „potencialūs savižudžiai sprogdintojai“.

„Kiekvienas ešelonas, vykstantis su karine technika, personalu ir amunicija yra stebimas realiu laiku iš kosmoso, dieną ir naktį. HIMARS raketos naikina visus: karius, karininkus, samdinius ir Rusijos geležinkellių darbuotojus. Ar norite, kad jūsų dyzelinių ir elektrinių lokomotyvų mašinistai išliktų gyvi? Tada įtikinkit juos, kad susilaužytų koją, ranką, susirgtų, bet tik nevažinėtų traukiniais į Ukrainą“, – rusams patarė Geraščenka. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(4)
(207)

Komentarai ()