[Žinios trumpai] Skelbiama visiškai netikėta nuomonė apie Putino įpėdinį - „tik su juo derėsis Vakarai“ (video)  ()

Vadimas Karasiovas užtikrintas: Dmitrijus Medvedevas taps Putino įpėdiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas ir politikas, privačios įmonės „Pasaulinių strategijų instituto“ direktorius Vadimas Karasiovas mano, kad Putinas paliks prezidento postą 2024 m., kai šalyje vyks kiti rinkimai, ir ne kas kitas, o Dmitrijus Medvedevas taps šalies vadovu.

Tokią netikėtą nuomonę politikos ekspertas išsakė, duodamas interviu „Politeka Online“ Vladislavui Novikovui.

Laidos vedėją toks pareiškimas labai nustebino, jis pašnekovo paklausė, ar V. Putinas leistų įvykti tokiam scenarijui, nes pasitraukimas iš prezidento posto tiesiogiai grėstų jo gyvybei. Tačiau Karasiovas tam paprieštaravo, pažymėdamas, kad dabartinis Rusijos Federacijos prezidentas jau ruošiasi pasitraukti, tik nori tai padaryti, būdamas šlovės viršūnėje. Dabar jis to padaryti negalės, bet vis tiek pasitrauks.

Karasiovo teigimu, Medvedevas yra vienintelis žmogus, galintis derėtis su Vakarais, nepaisant jo dabartinės „vanagiškos“ retorikos:

„Šios retorikos jam reikia tam, kad jį palaikytų patriotai ir Vanagų partija (karo rėmėjai), o liberalai jau palaiko, nes jie neturi geresnio už Medvedevą. Vakarai nekalbės nei su Patruševu, nei su Putinu, prireikus, jie kalbės būtent su Medvedevu“.

 

Jis taip pat priminė, kad JAV prezidentas B. Obama, lankydamasis Maskvoje, 2010 ar 2011 m., normaliai bendravo su Medvedevu, tačiau su Putinu normalus bendravimas iš karto nepavyko. Be to, Bidenas perspėjo Putiną nekandidatuoti naujai prezidento kadencijai, todėl Kremliaus diktatorius laiko asmeninį pyktį dabartiniam Amerikos lyderiui.

Pokalbio metu Karasiovas užtikrintai pareiškė, kad valdžios tranzitas Rusijoje jau prasidėjo, tereikia sekti Medvedevo „Telegram“ kanalą ir jo pasisakymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(19)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()