Skelbiamas grandiozinis sandoris – JAV iš labai tolimos valstybės perka ginklų Ukrainai už beveik 3 milijardus dolerių, jie bus pristatyti per Čekiją  (3)

JAV nupirks Ukrainai ginklų už beveik 3 milijardus dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV už ginkluotę sumokės 75 milijardus Čekijos kronų, tai yra apie 3 milijardus dolerių. Raketų paleidimo įrenginiai ir amunicija bus perkama iš Pietų Korėjos.

Kaip informuoja Censor.NET su nuoroda į „Europos tiesą“, apie tai pranešė Čekijos leidinys „iDnes“, remdamasis šaltiniais.

„Karo veiksmai Ukrainos rytuose tęsiasi, o užpultai šaliai reikia naujų ginklų atsargų kontrpuolimui. Čekijos Respublika vaidina pagrindinį vaidmenį viename didžiausių šiuo metu baigiamų pristatymų. Čia buvo sutarta dėl plano pristatyti ginklus Ukrainai“, – rašoma leidinyje.

Leidinio teigimu, JAV mokės už ginklus – tai bus raketų paleidimo įrenginiai ir amunicija, kurios vertė siekia milijardus dolerių. Šaltiniai teigia, kad tai yra apie 75 milijardus Čekijos kronų, tai yra apie 3 milijardus dolerių.

 

Visų pirma, mes kalbame apie žemės ir oro gynybos sistemas, žinomas kaip „Chiron“, kurios yra labai veiksmingos prieš žemai skraidančius taikinius, tokius kaip sraigtasparniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(2)
(172)

Komentarai (3)