[Žinios trumpai] Skelbiama nauja informacija apie Krymo tiltą susprogdinusį sunkvežimį: iš kur jis važiavo, ką gabeno, kodėl pavėlavo vieną dieną  ()

Sunkvežimio vairuotojas ant tilto galėjo būti spalio 7 d., per V. Putino gimtadienį, tačiau sustojo miegoti likus keliems kilometrams iki Krymo tilto. Rusijos Federacija papasakojo, iš kur atkeliavo ir ką gabeno sunkvežimis, kuris susprogdino Krymo tiltą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-10 [Žinios trumpai] Skelbiama nauja informacija apie Krymo tiltą susprogdinusį sunkvežimį: iš kur jis važiavo, ką gabeno, kodėl pavėlavo vieną dieną  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 Prieš sprogimą ant Krymo tilto raudonas amerikietiškas sunkvežimis važiavo per Bulgarijos (NATO šalis), Gruzijos, Armėnijos teritoriją, Šiaurės Osetiją, o paskui judėjo per Krasnodaro teritoriją. Tai pranešė Rusijos Federacijos tyrimų komitetas.

Sunkvežimio maršruto filmuotą medžiagą skelbia TG kanalas „Ukraina 365".

Automobilio lydimuosiuose dokumentuose nurodyta, kad jis gabeno padėklais plėvelę. Krovinys turėjo būti pristatytas į Simferopolį. Klientas buvo TEK-34.

Anot „Korrespondent", vairuotojas galėjo būti ant tilto spalio 7 d., V. Putino 70-ojo gimtadienio dieną, tačiau vairuotojas nusprendė nakvoti žemyne, ​​o ryte važiuoti į pusiasalį. Plėvelės padėklus jis sukrovė spalio 7 dieną, o dieną prieš gavo paraišką kroviniui priimti. Tą siuntą išsiuntusi įmonė TEK-34 turi daug teigiamų atsiliepimų ir gerą dalykinę reputaciją. Tačiau visos apžvalgos buvo gautos iki 2020 m., o pasikeitus savininkams įmonė nustojo verstis krovinių pervežimu. Į įprastą veiklą įmonė grįžo 2022 m. kovo mėn.

 

Taip pat spalio 9 d. Rusijos žiniasklaida pranešė, kad per sprogimą žuvo penki žmonės. Žinoma, kad žuvo istorikų-gidų iš Sankt Peterburgo šeimos nariai, kartu su draugu pravažiavę šalia sprogdintojo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(16)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: